Seats And Sofas

www.seatsandsofas.nl

Wonen

Seats and Sofas folders

Ontvang nu korting bij Seats And Sofas met folder aanbiedingen

Seats and Sofas folders

advertentie

Seats And Sofas Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 16-01-2022 t/m 30-01-2022

> Folder bekijken

Seats And Sofas Folder

Geldig van 31-12-2021 t/m 31-01-2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer wonen folders

Budget Home Store Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 14-01-2022 t/m 28-01-2022

> Folder bekijken

Blokker Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 17-01-2022 t/m 30-01-2022

> Folder bekijken

Jysk Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 17-01-2022 t/m 30-01-2022

> Folder bekijken

Marskramer Folder

Geldig van 18-01-2022 t/m 31-01-2022

> Folder bekijken

Budget Home Store Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 18-01-2022 t/m 24-01-2022

> Folder bekijken

Profijt Meubel Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 23-01-2022 t/m 29-01-2022

> Folder bekijken

Profijt Meubel Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 21-01-2022 t/m 26-01-2022

> Folder bekijken

Woonboulevard Poortvliet XXL Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 20-01-2022 t/m 26-01-2022

> Folder bekijken

Meer wonen winkels

Verlopen Seats And Sofas folders

Populaire folders

Seats And Sofas folders

TitelStartdatumEinddatum
Seats And Sofas Folder31-12-202131-01-2022
Seats And Sofas Folder16-01-202230-01-2022
Seats And Sofas Folder20-12-202102-01-2022
Seats And Sofas Folder19-12-202131-12-2021
Seats And Sofas Folder06-12-202119-12-2021

Openingstijden van Seats And Sofas winkels bij jou in de buurt

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Seats And Sofas folder?

Ja, er zijn op dit moment 2 actieve Seats And Sofas folders.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Seats And Sofas folder van deze week geldig?

De nieuwe Seats And Sofas folder van deze week is geldig van 16-01-2022 t/m 30-01-2022.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Seats And Sofas folder?

De meest populaire aanbiedingen van deze week uit de nieuwste Seats And Sofas folder zijn 2-Eiland Dubai Hoekbank, 2-Term Edge Hoekbank en 2-Term Manilla Hoekbank.

Tips voor Seats And Sofas korting

Seats and Sofas folder

Seats and Sofas is een zitmeubelen specialist en heeft 22 winkels verspreid over heel Nederland. Het bedrijf is begonnen in 1994 en heeft zo al meer dan 25 jaar ervaring in de branche. Ze zijn de specialist in zitmeubelen en hebben dankzij de unieke Giant Take Away formule al jaren veel succes. Deze formule betekent dat alles wat in de winkels van meubelzaak staat op voorraad is en je deze dus ook direct mee kunt nemen. Zo hoef je tenminste niet weken op je nieuwe hoekbank te wachten, maar neem je deze direct mee naar huis. Dit maakt dat al zoveel klanten kunnen slagen bij de meubelzaak keten.

Betaalbaar

Het bedrijf koopt wereldwijd in en is constant op zoek naar de nieuwste woontrends voor de scherpste prijzen. Hier slaagt Seats and Sofas dan ook steeds weer opnieuw in en daar kun jij als klant dan weer het voordeel van genieten. De meubelgigant wil een uitgebreide collectie meubels bieden voor een goede betaalbare prijs. Vooral zodat iedereen voor elk budget een mooi fris en trendy interieur kan hebben voor de best mogelijke prijs. Betaalbaarheid en gemak zijn het belangrijkst voor het bedrijf. De megastores hebben meerdere modellen per collectie en deze zijn ook nog in verschillende soorten verkrijgbaar. Heb je liever een leren bank of ga je toch voor een stoffen bank, wat je ook wilt bij Seats and Sofas vind je het.

Uitgebreide collectie

De megastores van Seats and Sofas hebben een zeer uitgebreide collectie staan. Je moet hierbij denken aan hoekbanken, loungebanken, fauteuils, relaxfauteuils, 1- tot 4-zits banken en slaapbanken. Er is zo’n ruim aanbod en zoveel keuze dat je niet bang hoeft te zijn dat je er niet zult slagen. Je kunt verschillende soorten stoffen uitkiezen en qua kleur heb je een zeer ruime keuze. Zo kun je altijd een bank of fauteuil vinden die bij jouw woonstijl en voorkeuren aansluit. Dankzij het grote aanbod is er altijd wel wat te vinden voor jou interieur of je nu een groot of kleiner budget hebt.

Passend advies

Als je niet helemaal weet wat voor meubels je wilt of als je gewoon graag advies wilt, moet je in de winkels gewoon even een verkoopadviseur om hulp vragen. Ze staan graag voor je klaar en helpen je zoeken naar wat het beste bij jouw situatie en stijl past. Of je nu meer van klassiek of juist trendy houdt, de verkoopmedewerkers kunnen je helpen te vinden wat je zoekt ook al weet je dat zelf bij aanvang nog niet. Seats and Sofas vindt kwaliteit erg belangrijk en wil ook dat je comfortabel kunt zitten tegen een zeer betaalbare prijs. Bij de meubelwinkelketen heb je de garantie dat je een kwalitatief hoogwaardig bankstel koopt en je kunt er meestal nog dezelfde dag gebruik van maken thuis.

Website

Voor de organisatie is gemak ook erg belangrijk en daar spelen ze op in door je Giant Take Away aan te bieden. Een zitmeubel kopen kan een hele rompslomp zijn met een lange wachttijd, maar bij Seats and Sofas is dit niet het geval. Voor je naar de winkel gaat, zou je online alvast even kunnen bekijken wat de winkels voor je in petto hebben. Zo kun je van te voren al een selectie maken van wat je mooi vindt. De prijzen staan ook bij alle producten, zodat je precies kunt zien wat een nieuwe bank of fauteuil je zou gaan kosten. Daarnaast is het ook mogelijk om bijvoorbeeld de verschillende opstellingen van een bankstel te bekijken.

Afbetaling

Seats and Sofas heeft ook vaak leuke kortingen, aanbiedingen en acties. Zo kan een actie bijvoorbeeld zijn dat je een compleet huishoudpakket bij je nieuwe bankstel krijgt. Ook bieden ze je allerlei kortingen aan en kun je zo mooi wat geld besparen. Een nieuwe bank kopen kan namelijk best een behoorlijke investering zijn. Daarom is het bij Seats and Sofas ook mogelijk om een bankstel of fauteuil op afbetaling te kopen. Zo biedt het bedrijf een uitgestelde (renteloze) of gespreide betaling. Voor elke situatie vindt de organisatie wel een persoonlijke oplossing. Hier kun je het beste even een verkoopadviseur naar vragen.

Acties en folder

Om op de hoogte te blijven van de aanbiedingen en acties kun je het beste even op de website van Seats and Sofas kijken. Daar staan alle actuele aanbiedingen beschreven. Daarnaast brengt de zit meubelgigant ook een folder uit met alle huidige aanbiedingen. Deze folder kun je makkelijk bekijken op Aanbiedingenfolders.nl. Ook op Facebook, Instagram en YouTube is Seats and Sofas te vinden. Op deze Social Media accounts plaatst de firma alle acties en nieuwe collecties online.

Over Seats And Sofas

De kans is aannemelijk dat je Seats and Sofas door één van de reclames kent. Deze reclames zijn nogal kenmerkend en laten duidelijk zien waarvoor je allemaal bij Seats and Sofas terecht kunt. Deze meubelspeciaalzaak heeft een uitgebreid assortiment en biedt vele meubelen uit vele prijsklassen aan.

Voor onder andere banken en fauteuils kan je je hart ophalen bij Seats and Sofas. Wil je profiteren van mooie aanbiedingen? Neem een kijkje in het outlet gedeelte op de website of bezoek één van de winkels. De winkels van Seats and Sofas vind je in het gehele land terug. Uitgangspunt van deze meubelspeciaalzaak is om altijd de beste producten tegen de laagste prijs aan te bieden.

De klantenservice van Seats and Sofas is via de telefoon en via de e-mail te bereiken. Ook kan je voor vragen/opmerkingen/klachten het online contactformulier gebruiken. Je kunt de bestellingen overigens alleen in één van de winkels plaatsen. Seats and Sofas zegt hierover het volgende: “Online aankopen van uw zitmeubelen zijn bij Seats and Sofas niet mogelijk. Om een goede aankoopbeslissing te kunnen nemen voor een zitmeubel, moet u deze op zijn minst ‘live’ kunnen zien en voelen”.

Heb je een prachtige bank in een winkel gekocht? Maak gebruik van de afhaalformule. Je kunt hierbij zelf bepalen hoe de bank bij je thuis afgeleverd wordt. De kosten hiervoor zijn reeds in de prijs verwerkt en zijn derhalve ‘gratis’.