Mode

Scalpers folder

Ontvang nu korting bij Scalpers met folder aanbiedingen

Scalpers folders

advertentie
advertentie

Meer mode folders

Zeeman Folder Week 43

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 17-10-2020 t/m 23-10-2020

> Folder bekijken

Scapino Folder Week 42

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 12-10-2020 t/m 25-10-2020

> Folder bekijken

VanHaren Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 16-11-2020 t/m 25-10-2020

> Folder bekijken

Ziengs Folder Week 42

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 12-10-2020 t/m 25-10-2020

> Folder bekijken

Novy Folder

Geldig van 15-10-2020 t/m 28-10-2020

> Folder bekijken

Suitable Folder Week 43

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 17-10-2020 t/m 23-10-2020

> Folder bekijken

Meer mode winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Scalpers folder?

Helaas is er nu geen geldige Scalpers folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Scalpers folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Scalpers folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Scalpers folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Scalpers folder?

Blader nu snel door de Scalpers folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Scalpers

De webshop van Scalpers is de ideale plek voor liefhebbers van trendy kleding. Bij deze Spaanse webshop hebben zowel heren als dames de keus uit een uitgebreid assortiment. Zelfs voor kinderen biedt Scalpers een uitgebreid assortiment van fraaie, trendy en hoogwaardige kleding aan.

Als je naar de webshop van Scalpers gaat, is het eerst verstandig om de taal op het Engels in te stellen. Standaard staat de taal namelijk op Spaans, waar je waarschijnlijk niet al te veel van begrijpt. Zet de taal dus op Engels en kies vervolgens voor ‘Men’, ‘Women’ of ‘Kids’. Per categorie krijg je vervolgens meerdere subcategorieën te zien: New, Clothing, Accessoires, Footwear, Tailoring en Editorial. Zoals deze subcategorieën duidelijk laten zien, kan je voor de gehele inhoud van jouw kledingkast bij Scalpers terecht. Je kunt onwijs veel kleding, accessoires en schoenen in het assortiment van dit Spaanse merk vinden.

Als je vanuit Nederland een order van meer dan 90 euro plaatst, geniet je van gratis verzending. In andere gevallen dien je wél verzendkosten te betalen. Hoe hoog deze verzendkosten zijn, zie je exact bij het vullen van het winkelmandje. Het retourneren van de artikelen is mogelijk, maar heeft wel wat voeten in aarde. Je moet de artikelen namelijk retourneren naar het magazijn van Scalpers in het buitenland; raadpleeg daarom de retourvoorwaarden/-informatie op de website om alles in goede banen te leiden.

Wil je liever in een winkel de producten van Scalpers bekijken en passen? Dan kan je naar de Leidsestraat in Amsterdam; daar bevindt zich namelijk de enige winkel van Scalpers in ons land.

Heb je vragen of wil je meer informatie over bijvoorbeeld het retourneren? Je kunt daarvoor bellen naar +34 9554 40 707 (Engelstalig) of een online contactformulier invullen. Aangezien Scalpers geen Nederlands bedrijf is, moet je te allen tijde in het Engels communiceren. Via Facebook en Instagram kan je op de hoogte blijven van de nieuwste collecties & aanbiedingen.