SACKit

sackit.nl

Wonen

SACKit folder

Ontvang nu korting bij SACKit met folder aanbiedingen

SACKit folders

advertentie
advertentie

Meer wonen folders

Leen Bakker Folder Week 42

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 12-10-2020 t/m 25-10-2020

> Folder bekijken

Blokker Cadeau Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 12-10-2020 t/m 25-10-2020

> Folder bekijken

Blokker Folder Week 42

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 12-10-2020 t/m 25-10-2020

> Folder bekijken

Kwantum Folder Week 42

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 12-10-2020 t/m 25-10-2020

> Folder bekijken

Marskramer Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 15-10-2020 t/m 28-10-2020

> Folder bekijken

Xenos Folder Week 43

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 19-10-2020 t/m 01-11-2020

> Folder bekijken

Meer wonen winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve SACKit folder?

Helaas is er nu geen geldige SACKit folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de SACKit folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe SACKit folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve SACKit folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de SACKit folder?

Blader nu snel door de SACKit folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over SACKit

In 2012 werd in Denemarken het bedrijf SACKit opgericht door de heer Kristoffer Glerup. Hij wilde producten fabriceren onder het mom ‘wij verkopen alleen producten die we zelf ook graag willen bezitten’. Aan de hand van dat motto ging hij ijverig aan de slag met het ontwerpen van verschillende soorten producten. Zo heeft hij meerdere zitzakken en luidsprekers laten ontwerpen. Deze producten lijken op papier geen overeenkomsten te hebben, maar dat is volgens SACKit juist wel het geval. Volgens hen is het namelijk zo dat deze producten passen bij het actieve en moderne leven.

In de Nederlandse webshop van dit Deense merk is het voor alle Nederlanders mogelijk om naar hartenlust te shoppen. In deze webshop heb je de keus tussen de volgende productcategorieën: Zitzakken, Poefen, Luidsprekers, Hoofdtelefoons, Kindermeubels, Hangmatten, Draadloze opladers, Dienblad, Loungestoelen, Barkrukken, Tafels en Klaptafels. Opvallend aan al deze items is het fraaie design; SACKit hecht erg veel waarde aan een gave uitstraling van alle producten. Zo valt onder meer het gebruik van hoogwaardige materialen op en het feit dat dit Deense merk veelal voor een industriële stijl kiest. Ongeacht of het nou de luidsprekers of de poefen zijn; alle producten zien er zeer gelikt uit.

Mocht je producten via de webshop van SACKit gaan bestellen, hoef je geen rekening te houden met verzendkosten. Dit Deense merk biedt namelijk standaard gratis verzending aan. Na het in ontvangst nemen van de producten heb je 30 dagen de tijd om deze te retourneren. Je dient het echter wel al binnen 14 dagen kenbaar te maken aan het bedrijf. Je kunt daarvoor een mail sturen naar de klantenservice. Onthoud in ieder geval dat de kosten voor deze retourzending voor eigen rekening komen.

Voor de retournering kan je een mail sturen naar info@sackit.dk of bellen naar +45 6914 9300. Let op: de klantenservice communiceert uitsluitend in het Engels.