Riviera Maison

rivieramaison.nl

Wonen

Riviera Maison folder

Ontvang nu korting bij Riviera Maison met folder aanbiedingen

Riviera Maison folders

advertentie
advertentie

Meer wonen folders

IKEA Badkamers

Geldig van 28-08-2019 t/m 31-07-2020

> Folder bekijken

Tupperware Lente / Zomer 2020

Geldig van 02-03-2020 t/m 31-08-2020

> Folder bekijken

Kwantum Folder

Geldig van 16-03-2020 t/m 27-09-2020

> Folder bekijken

Blokker Magazine

Geldig van 18-05-2020 t/m 30-06-2020

> Folder bekijken

Xenos Hobby Inspiratie Magazine

Geldig van 17-02-2020 t/m 30-06-2020

> Folder bekijken

Meer wonen winkels

Verlopen Riviera Maison folders

Populaire folders

Deze aanbiedingen van Riviera Maison heb je net gemist

Riviera Maison folders

TitelStartdatumEinddatum
Riviera Maison Folder27-08-201913-01-2020

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Riviera Maison folder?

Helaas is er nu geen geldige Riviera Maison folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Riviera Maison folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Riviera Maison folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Riviera Maison folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Riviera Maison folder?

Blader nu snel door de Riviera Maison folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Riviera Maison korting

Rivièra Maison folder

Als je nieuwe meubels wilt kopen kun je dat op tal van plaatsen doen, zowel online als in een meubelzaak. Ook bij Rivièra Maison kun je terecht als je je woning wilt inrichten. Ze verkopen er kasten, tafels, stoelen, bedden en tal van accessoires en dit zijn nog maar een paar voorbeelden. Je kunt de artikelen uit de collectie bekijken op de website maar ook in een van de vestigingen van Rivièra Maison.

Artikelen uit de Sale van Rivièra Maison

Als je graag leuke meubels wilt hebben en je huis helemaal in stijl wilt aankleden maar niet zo’n groot budget hebt kun je ook besparen door meubels te kopen uit de Sale. Welke producten daarvoor in aanmerking komen kun je lezen op de website of zien in een van de winkels. Voor de artikelen die je in de sale aanschaft gelden bepaalde voorwaarden die je het beste eerst even doorleest zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Aan Sale aanbiedingen is vaak een bepaalde geldigheidsduur verbonden dus houd daar altijd rekening mee.

Winkelmeubel Sale in de filialen

Naast de ale artikelen kun je bij Rivièra Maison ook voordeligere producten aanschaffen via de Winkelmeubel Sale. In deze sale kun je in een van de vestigingen van de meubelaanbieder terecht voor afgeprijsde artikelen die in de showroom gestaan hebben. Op de website van Rivièra Maison kun je zien om welke producten dit per filiaal gaat. Tevens staat er het telefoonnummer van de betreffende vestiging bij zodat je om meer informatie kunt vragen of als je wilt weten of je het product er nog aan zult treffen als je komt kijken.

Waar bevinden zich de vestigingen van Rivièra Maison?

Rivièra Maison is niet alleen in Nederland maar ook in andere landen gevestigd. Op de website vind je een kaartje waarop de vestigingen staan aangegeven en een lijst op alfabetische volgorde van de plaatsen. Je kunt ook filteren op land of je postcode of woonplaats invoeren zodat er een filiaal gezocht kan worden dat het dichtstbij jouw woonadres in de buurt is. Als je op een specifiek filiaal klikt krijg je de adresgegeven te zien en kun je de route er naartoe plannen. Daarnaast vind je de openingstijden en meer informatie over het filiaal. Niet ieder filiaal heeft hetzelfde assortiment en er zijn verschillende typen winkels te onderscheiden.

Andere dealers van de producten

Daarnaast vind je op de site een overzicht van dealers en winkels die ook in producten van Rivièra Maison handelen. Je kunt niet alles halen bij iedere dealer maar op de site lees je waarvoor je er terecht kunt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan winkels waar je alleen accessoires vindt maar er zijn ook dealers die veel meer producten van Rivièra Maison in het assortiment hebben.

Check & Reserve service

Als je een bepaald artikel op de website van Rivièra Maison gezien hebt kun je dit bestellen maar natuurlijk ook eerst in een van de winkelfilialen in het echt gaan bekijken. Je kunt ook gebruik maken van de Check & Reserve service. Hierbij reserveer je een bepaald artikel online waarna je via de mail een bevestiging van de reservering krijgt en het artikel in de winkel kunt ophalen en aldaar betalen. Als je een product besteld hebt via de website kun je dit thuis laten bezorgen.

Aanmelden voor het klantenbestand

Wil je niks missen van alle nieuws van Rivièra Maison dan kun je je aanmelden voor het klantenbestand van de meubelzaak. Hiervoor hoef je alleen even je mailadres door te geven zodat je altijd op de hoogte blijft van alle nieuws en via de mail alle acties en aanbiedingen toegestuurd krijgt. Indien gewenst kan dit ook via de post geschieden.

Inspiratie opdoen

Bij Rivièra Maison kun je in de winkels en bij de diverse dealers van hun producten de nodige inspiratie opdoen om je woning in te richten. Doe je dit liever rustig vanuit je luie stoel? Dan kun je er ook voor op de website terecht. Onder Inspiratie vind je diverse ingerichte stijlkamers en kun je zelf bekijken welke stijl bij jou en je huis past.

Rivièra Maison magazine

Daarnaast vind je er het Rivièra Maison Magazine dat je kunt raadplegen. Het magazine verschijnt ieder seizoen en bevat de laatste trends op woongebied. Ook vind je een overzicht op de website van artikelen die speciaal voor Rivièra Maison en met de hand gemaakt zijn. Op die manier haal je altijd iets unieks in huis om je interieur mee af te maken.

Over Riviera Maison

Over Riviera Maison

Mocht je interesse hebben in meubels en woonaccessoires die elk uniek zijn en exclusief, dan heb je het met Riviera Maison aan het goede eind te pakken. Oorspronkelijk was de zaak een bloemenwinkel in Amsterdam, tot de huidige eigenaar in dienst kwam en het heeft omgetoverd tot wat het nu is.

Op hun hoofdkantoor hebben ze vaak een showroom, die 2 maal per jaar wordt omgetoverd met artikelen uit het steeds wisselende assortiment voor inspiratie. Hun meubels hebben vooral de insteek dat het sfeervolle meubels moeten zijn en dat het een prettige uitstraling geeft in je huis. Hun meubels zijn ook vaak met de hand gemaakt, bijvoorbeeld door oude deuren te renoveren en om te toveren tot een sfeervolle salontafel.

Hun webshop biedt een flexibele levering, goede klantenservice en de mogelijkheid om accessoires vrijblijvend te retourneren. Ze hebben een outlet, mocht je dingen zoeken die Rivièra Maison zijn maar dan voordeliger. Regelmatig acties zoals het krijgen van gratis theeglazen bij een besteding van 100 euro.

Mocht je niet helemaal weten waar je heen wil met je woonkamer: dan heeft de webshop ook voldoende inspiratie door de Riviera Maison hashtag. Of kom simpelweg langs bij een conceptstore of hun showroom, waar regelmatig professionele interieurstylisten aanwezig zijn om je vragen te beantwoorden!