Wonen

Riverdale folder

Ontvang nu korting bij Riverdale met folder aanbiedingen

Riverdale folders

advertentie

Riverdale Folder

Geldig van 01-08-2020 t/m 28-02-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer wonen folders

Leen Bakker Folder Week 03

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 18-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Kwantum Folder Week 03

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 18-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Jysk Folder Week 03

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 18-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Pronto Wonen Folder Week 04

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 19-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Pronto Wonen Folder Week 04

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 22-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Xenos Folder

Geldig van 24-01-2021 t/m 07-02-2021

> Folder bekijken

Decokay Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 17-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Keukendepot Folder Week 04

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 24-01-2021 t/m 31-01-2021

> Folder bekijken

Meer wonen winkels

Verlopen Riverdale folders

Populaire folders

Riverdale folders

TitelStartdatumEinddatum
Riverdale Folder01-08-202028-02-2021
Riverdale Folder13-01-202030-11-2020
Riverdale Folder13-01-202031-10-2020
Riverdale Lente / Zomer Collectie 202020-01-202031-08-2020
Riverdale Folder13-01-202031-08-2020

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Riverdale folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Riverdale folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Riverdale folder van deze week geldig?

De nieuwe Riverdale folder van deze week is geldig van 01-08-2020 t/m 28-02-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Riverdale folder?

Blader nu snel door de Riverdale folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Riverdale korting

Folder Riverdale

Riverdale is een keten van woonwinkels waar klanten terecht kunnen voor het kopen van meubels en accessoires voor de aankleding van de inrichting. In het assortiment van het bedrijf zijn verschillende producten te vinden zoals banken, tafels, stoelen, kasten en nog veel meer. Voor de aankleding van het interieur kun je bij Riverdale onder andere terecht voor accessoires zoals kussens, fotolijsten, vazen, kaarsen en lampen. De winkels zijn verspreid door Nederland te vinden en alle producten die door Riverdale op de markt gebracht worden zijn ook te koop via de webwinkel van het bedrijf.

Geschiedenis

De basis voor het bedrijf werd gelegd in 1993. In dat jaar werd door de familie Ten Bos een groothandel opgericht in meubels. Nadat het bedrijf in 2006 overging van ouders op dochter en haar man, is het merk Riverdale ontstaan. Het hoofdkantoor van het bedrijf staat in Nootdorp en is de plek van waaruit alle filialen worden aangestuurd. Verspreid over Nederland en op vele andere plekken in Europa zijn er vandaag de dag meer dan 250 vestigingen van Riverdale waar klanten terecht kunnen voor het kopen van meubels, accessoires en andere artikelen voor de inrichting van hun woning. Hiermee is het in een korte tijd één van de bekendste woonmerken van Nederland geworden.

Producten

De producten die door Riverdale verkocht worden zijn verkrijgbaar in de winkels van de organisatie en via de website van het bedrijf. Daar kun je terecht voor verschillende soorten producten. Op het gebied van wonen is er een breed aanbod van meubels zoals banken, stoelen, tafels, bijzettafels, krukjes, kasten, lampen, klokken, spiegels en vloerkleden. Voor de aankleding van een eetkamer zijn er naast stoelen en eettafels ook artikelen te koop zoals servies, glaswerk, bestek en keukenwaren. Bij Riverdale is ook een groot aanbod van accessoires voor in huis te vinden. In dit assortiment zijn producten opgenomen zoals kaarsen, fotolijstjes, kussens, kandelaars, schalen, vazen, waxinelichthouders en potten.

Nieuwe collecties

Om ervoor te zorgen dat de producten van het merk aantrekkelijk zijn en blijven voor klanten, worden er regelmatig nieuwe collecties uitgebracht. Bij Riverdale is dat gemiddeld 3 keer per jaar. De bestaande collectie wordt dan vervangen door een nieuwe collectie met meubels, accessoires en andere producten. Dit wordt gedaan om mee te gaan met de mode en om klanten steeds de keuze te geven uit nieuwe artikelen. In het vaste assortiment van Riverdale kun je als klant een aanbod vinden van meer dan 1200 artikelen. De producten uit de wisselende collecties bestaan gemiddeld uit 500 artikelen per uitgave die hier driemaal per jaar aan toe worden gevoegd.

Kwaliteit

Naast mooie artikelen en producten die in de smaak vallen bij een brede doelgroep, is het voor Riverdale ook van belang dat de kwaliteit van de artikelen goed is. Een stoel, bank, kast of eettafel is bijvoorbeeld een product dat mee moet kunnen voor meerdere jaren. De artikelen worden dan ook gemaakt van hoogwaardige materialen van de beste kwaliteit. Ook de dienstverlening die je in de winkels en via de website kunt verwachten is van hoogstaande kwaliteit. Klanten kunnen in de winkels adviezen krijgen over het doen van de juiste aankopen en over bijvoorbeeld het onderhoud van artikelen. Ook kunnen de werknemers in de filialen hulp bieden bij het samenstellen van een interieur dat past bij jouw wensen en behoeften.

Winkels, webshop en verkooppunten

De producten van het merk Riverdale worden op veel verschillende plekken verkocht. In Nederland zijn de artikelen op honderden plekken te koop en verspreid over heel Europa kun je bij wel meer dan 1000 winkels de artikelen van Riverdale tegenkomen en aanschaffen. In Nederland kun je terecht bij winkels van Riverdale zelf die als Riverdale Brandstore de producten van het merk verkopen. Verder zijn er bij tientallen woonwinkels en andere zaken Inspiration Shops te vinden van het merk. Daarnaast worden de producten ook verkocht bij keukenwinkels, meubelzaken, badkamerwinkels en andere winkels. Via de webshop van Riverdale is het complete assortiment te bekijken en te bestellen. Bestellingen die daar gedaan worden, worden vervolgens thuis bezorgd.

Nieuwsbrief en folder

Omdat er regelmatig nieuwe collecties en producten aan het assortiment worden toegevoegd, is het interessant om hiervan op de hoogte te blijven. Dat kun je doen door een bezoek te brengen aan de website en door je bijvoorbeeld in te schrijven voor de nieuwsbrief van Riverdale. Een andere mogelijkheid is gebruik maken van Aanbiedingenfolders.nl. Op deze website worden regelmatig de nieuwe folders en andere informatie van Riverdale geplaatst met daarin nieuwe collecties, aanbiedingen en ontwikkelingen met betrekking tot het bedrijf.

Over Riverdale

Riverdale is niet alleen de naam van een bekende Amerikaanse televisieserie, maar ook van één van de bekendste woonwinkels. Riverdale is dé plek waar je terecht kunt voor alle producten om een fashionable interieur te verkrijgen. In de meubelen en accessoires worden altijd de huidige trends verwerkt; het assortiment is daarom volledig trendy en ‘endless in style’.

De producten van Riverdale worden via verschillende kanalen aan de consument verkocht. Bij alle bekende winkelketens, maar ook in de vestigingen van bijvoorbeeld Primera kan je de accessoires van Riverdale aanschaffen. Via de Store Locator op de website van het merk kan je razendsnel de dichtstbijzijnde vestiging vinden. De vestigingen zitten in ieder geval door het hele land verspreid.

Het aanschaffen van alle spullen is ook via de webshop mogelijk. In de webshop van Riverdale heb je de keus uit verschillende categorieën: Accessoires, Wonen, Tafelen, Bed & Bad, Nieuw, Acties en Inspiratie. Onder de categorie Accessoires vind je onder andere kaarsen, vazen, opbergers, displayboxen, kussens, geurartikelen, dienbladen en notitieboeken terug. Eigenlijk stuk voor stuk praktische accessoires waar je jouw huis perfect mee aan kunt kleden.

Bestel je producten op werkdagen vóór 23:00 uur? Dan heb je de producten al de volgende dag in huis. Hierbij profiteer je van gratis verzending indien je een order van minstens 50 euro plaatst. Bestel je voor minder dan 50 euro? Dan betaal je verzendkosten á € 4,95. Je kunt er overigens ook voor kiezen om de artikelen (gratis) bij een Riverdale winkel af te laten leveren.

Voor vragen, suggesties en overige opmerkingen kan je terecht bij de klantenservice van Riverdale. De klantenservice is bereikbaar op telefoonnummer 070 31 77 100 en via de mail service@riverdalenl.com. De medewerkers zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 tot 13.00 uur en vervolgens van 14.00 tot 16.30 uur. Via Facebook, Twitter, Pinterest en Twitter kan je op de hoogte blijven van de nieuwste producten en aanbiedingen. Schrijf je op de website in voor de nieuwsbrief en geniet van 10% korting op je eerstvolgende bestelling.