Elektronica

PlatteTV folders

Ontvang nu korting bij PlatteTV met folder aanbiedingen

PlatteTV folders

advertentie
advertentie

Meer elektronica folders

MediaMarkt Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 12-09-2021 t/m 26-09-2021

> Folder bekijken

Expert Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 18-09-2021 t/m 26-09-2021

> Folder bekijken

Correct Folder

Nog 1 dag geldig
Geldig van 18-09-2021 t/m 24-09-2021

> Folder bekijken

BCC Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 20-09-2021 t/m 26-09-2021

> Folder bekijken

Vobis Folder

Geldig van 20-09-2021 t/m 03-10-2021

> Folder bekijken

Paradigit Folder

Geldig van 20-09-2021 t/m 03-10-2021

> Folder bekijken

Plentyparts Folder

Geldig van 20-09-2021 t/m 03-10-2021

> Folder bekijken

Amac Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 20-09-2021 t/m 30-09-2021

> Folder bekijken

Meer elektronica winkels

Verlopen PlatteTV folders

Populaire folders

PlatteTV folders

TitelStartdatumEinddatum
PlatteTV Folder08-08-202112-09-2021
PlatteTV Folder18-07-202101-08-2021
PlatteTV Folder23-06-202101-07-2021
PlatteTV Folder08-06-202118-06-2021
PlatteTV Folder28-05-202106-06-2021

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve PlatteTV folder?

Helaas is er nu geen geldige PlatteTV folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de PlatteTV folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe PlatteTV folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve PlatteTV folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de PlatteTV folder?

Blader nu snel door de PlatteTV folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor PlatteTV korting

Folder Platte Tv

Ben je op zoek naar een televisie voor thuis of voor het bedrijf? Of wil je dat jouw woonkamer als een goed georganiseerde bioscoop aanvoelt? Is er behoefte aan meerdere schermen in jouw vergaderzaal of denk je aan een leuke sfeer in het restaurant of voor de Karaoke? Met de Platte Tv kun je deze vragen allemaal beantwoorden! We willen jou voorzien van de beste kwaliteit televisies waardoor je naar hartenlust kunt genieten van jouw favoriete televisieprogramma's en projectie van zakelijke presentaties. Bezoek een van onze dichtstbijzijnde filialen en maak keus tussen de leuke en aantrekkelijke modellen welke we aan te bieden hebben.

Verschillende soorten

Bij Platte Tv kun je terecht om een keus te maken uit ons assortiment van verschillende modellen en formaten televisies. Je kunt gerust rondkijken en zoeken naar het model en de juiste stijl die bij jou en of jouw omgeving passen. We zijn in het bezit van oled-, qled-en led televisies. Dus keuze zat. Allemaal televisies van verschillend ontwerpen en topkwaliteit. Onze medewerkers staan klaar om je van dienst te zijn. Kom gerust langs en maak vandaag nog jouw keus en geniet van het spectaculair gevoel in jouw eigen woonkamer of bedrijf. We garanderen jou dat je met een tevreden gevoel zult genieten van een nieuwe en bijzonder aankoop.

Online

Net als de meeste shops kun je bij Platte Tv ook online jouw bestellingen plaatsen. Als je onze page bezoekt en onze website bekijkt kom je gegarandeerd een televisie van jouw stijl tegen. De informatie over de desbetreffende gekozen televisie staat er ook bij. Natuurlijk heb je dan reeds een ontwerp in gedachte, maar onze medewerkers vertellen je graag waar je op de eerste plaats naar moet uitkijken. Los van het geliefde model en de vorm is de beeldkwaliteit een van de doorslaggevende overwegingen bij een koop. Let op de specificaties voor een indicatie van de uiteenlopende verschillen als het gaat om het beeld en al dat daarmee gepaard gaat. Verder kun je ook bij ons terecht voor het ruilen van jouw oude televisie. Ja, dat lees je heel goed. Jouw oude televisie verwisselen voor een gloednieuwe. Dit is een bod dat heel goed aanslaat bij klanten en nu kun jij daar ook gebruik van maken.

Klantenservice

Bij Platte Tv staat de wens van de klant op de eerste plaats. Ons vakkundig personeel helpt jou om de juiste keuze te maken. Tevredenheid is het voornaamste doel in die relatie. De webwinkel bevat als onderdeel van onze klantenservice een lijst met veelgestelde vragen. Door op deze vragen te klikken rollen de passende antwoorden uit. Meestal zijn deze antwoorden net voldoende om ook jouw vraag te beantwoorden. Voor eventuele andere vragen die niet in de lijst voorkomen, kun je ons emailen, bellen of via whats App bereiken. Sommige mensen voelen zich prettiger wanneer ze direct in contact te zijn met Platte TV. Hierdoor kunnen de vragen direct beantwoord worden en is er ruimte voor eventuele andere informatieve vragen. Het telefonisch contact binnen de vastgestelde tijden is daarvoor een goede aanrader. De aftersale service van de Platte Tv is ook gegarandeerd. Hierbij denken we bijvoorbeeld aan het installeren of ophangen van de gekochte schermen. Ook dat behoort tot onze gehele klantenservice.

Bestellingen en leveringen

Op onze website kun je eenvoudig jouw bestellingen plaatsen en daarnaast ook jouw verwachte periode van levering aangeven. We zorgen ervoor dat de bestelling op tijd en zonder mankementen aankomt op de plaats van bestemming. Ben je op een of andere manier niet tevreden met de levering van jouw televisie, neem dan contact op met de Platte Tv om alsnog jouw wensen te laten vervullen. Om in een keer een goede aankoop te garanderen kun je gebruik maken van het gratis advies en hulp bij het bestellen. Benieuwd naar de status van jouw bestelling? Volg die dan zelf op de website. De huidige status van jouw bestelling kun je op de website gemakkelijk zien en voor eventuele interventies kun je ons contacten.

Waardering van de service

De Platte Tv is zijn klantenkring dankbaar voor de goede relaties en waardering van de service. Zij delen hun ervaring vaak op de website. Je kan dan ook meelezen over de vele tevreden aankopen van vorige en huidige klanten die eens of zelfs meerdere keren bij ons hebben geshopt. Het stemt ons natuurlijk goed om steeds weer acties en aanbiedingen te plaatsen voor onze klanten. We danken hen daarom ook voor de complimenten en adviezen die ze aan vrienden en familie geven om zo ook een televisie te kopen bij de Platte Tv. Maak gebruik van deze ervaringen om zelf een goede koop te doen. Voor meer informatie kun je altijd terecht op Aanbiedingenfolders.nl.

Over PlatteTV

Ben je op zoek naar een nieuwe tv, naar audioproducten of aanverwante artikelen? Dan ben je daarvoor bij de onderneming PlatteTV aan het juiste adres. Deze onderneming, met een tamelijk geestige naam, heeft door de jaren heen een gigantische groei doorgemaakt. Het bedrijf startte ooit met één winkel in ons land, maar heeft tegenwoordig 10 verschillende winkels in Nederland. Deze winkels zijn te vinden in Amsterdam, Arnhem, Breda, Doetinchem, Eindhoven, Naarden, Nijmegen, Utrecht en Zoeterwoude. Op de website van deze onderneming vind je meer informatie over deze winkels, inclusief openingstijden en adresgegevens.

Het is echter ook mogelijk om via de website van PlatteTV een tv of een ander product te bestellen. Als je een kijkje in de webshop neemt, zie je direct allerlei soorten tv’s naar voren komen. In de menubalk kan je daarom kiezen tussen de volgende categorieën: Alle TV’s, Oled TV, 4K UDH TV, Qled TV, Smart TV, XXL TV, Audio en Meer categorieën. Als je voor de laatstgenoemde categorie kiest, kan je onder meer kiezen tussen muurbeugels, tv meubels, accessoires en verschillende producten op het gebied van gaming.

Als je een tv of ander product bij PlatteTV gaat bestellen, hoef je niet naar de verzendkosten te kijken. Deze onderneming biedt namelijk standaard gratis verzending aan; hoe ideaal is dat? Indien gewenst kan je ook nog voor installatie en montage kiezen; de kosten hiervoor bedragen 39 euro, 59 euro of 89 euro. De exacte prijs is afhankelijk van de werkzaamheden die door PlatteTV uitgevoerd moeten worden.

Nadat je het artikel in ontvangst hebt genomen, heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren. Je dient hiervoor een mail naar de klantenservice te sturen, waarna je allerlei retourinstructies opgestuurd krijgt. De retournering is in ieder geval kosteloos.

Voor contact met de klantenservice kan je bellen naar 026 84 54 658, een online contactformulier invullen, een live chat starten of een Whatsapp bericht sturen naar +31 6 33444433.

×