Mode

Pauw folder

Ontvang nu korting bij Pauw met folder aanbiedingen

Pauw folders

advertentie
advertentie

Meer mode folders

Zeeman Folder Week 43

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 17-10-2020 t/m 23-10-2020

> Folder bekijken

Scapino Folder Week 42

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 12-10-2020 t/m 25-10-2020

> Folder bekijken

VanHaren Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 16-11-2020 t/m 25-10-2020

> Folder bekijken

Ziengs Folder Week 42

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 12-10-2020 t/m 25-10-2020

> Folder bekijken

Novy Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 15-10-2020 t/m 28-10-2020

> Folder bekijken

Suitable Folder Week 43

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 17-10-2020 t/m 23-10-2020

> Folder bekijken

Meer mode winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Pauw folder?

Helaas is er nu geen geldige Pauw folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Pauw folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Pauw folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Pauw folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Pauw folder?

Blader nu snel door de Pauw folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Pauw

Pauw is niet alleen de naam van één van Nederlands bekendste praatprogramma’s, maar is ook de naam van een fashion merk. Bij Pauw ben je aan het juiste adres voor het kopen van producten van Golden Goose, Common Projects, Dries van Noten en andere toonaangevende merken.

Het bedrijf Pauw werd vlak na de Tweede Wereldoorlog opgericht door een echtpaar. Vanaf het eerste moment was het actief als een zogeheten multi-brandwinkel. Een winkel waarin producten van verscheidene producten aangeboden werden. Al snel maakte bedrijf furore, waarna in de jaren 80 ook de focus werd gelegd op kleding en accessoires voor mannen. Tot voor die tijd lag de focus louter op kleding en accessoires voor vrouwen.

Hedendaags is Pauw een onwijs grote keten in ons land. Het bedrijf heeft een uitgebreide webshop én heeft meerdere vestigingen in ons land. Deze vestigingen zijn te vinden in Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Haarlem, Haren, Heemstede, Laren, Maastricht, Oegstgeest, Oisterwijk, Oosterbeek, Rotterdam, Utrecht, Zeist en Zwolle.

Via de webshop is het voor mannen én vrouwen mogelijk om allerlei kleding & accessoires aan te schaffen. Alle producten zijn in de webshop onderverdeeld in productcategorieën, waaronder rokken, schoenen, tassen, jurken en blazers. Deze artikelen zijn stuk voor stuk van bekende merken, waaronder bovengenoemde merken. Pauw weet zich onder meer te onderscheiden door een indrukwekkend aanbod van verschillende merken aan te bieden.

Als je de artikelen van je dromen hebt gevonden, kan je deze gratis naar elk gewenst adres laten versturen. Indien je uiteindelijk niet tevreden met de ontvangen artikelen bent, kan je deze artikelen ook weer gratis retourneren. Je kunt dus zonder enig risico de producten van Pauw aanschaffen. Op de website van Pauw is meer informatie te vinden over het retourproces.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Je kunt daarvoor een mailtje sturen naar webshop@pauw.com of een live chat via de website starten. Het is ook mogelijk om op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur te bellen naar 020 72 206 81. Naar dit nummer kan je ook een Whatsapp bericht sturen.