Mode

Oger folders

Ontvang nu korting bij Oger met folder aanbiedingen

Oger folders

advertentie

Oger Folder

Geldig van 06-09-2021 t/m 31-10-2021

> Folder bekijken

Oger Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 18-07-2021 t/m 30-09-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer mode folders

TerStal Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 18-09-2021 t/m 30-09-2021

> Folder bekijken

CoolCat Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 17-09-2021 t/m 30-09-2021

> Folder bekijken

VanHaren Folder

Geldig van 20-09-2021 t/m 03-10-2021

> Folder bekijken

Van Beek Lederwaren Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 17-09-2021 t/m 01-10-2021

> Folder bekijken

VanHaren Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 20-09-2021 t/m 30-09-2021

> Folder bekijken

Van Uffelen Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 21-09-2021 t/m 30-09-2021

> Folder bekijken

Scapino Folder

Geldig van 20-09-2021 t/m 03-10-2021

> Folder bekijken

Nelson Schoenen Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 21-09-2021 t/m 30-09-2021

> Folder bekijken

Meer mode winkels

Verlopen Oger folders

Populaire folders

Oger folders

TitelStartdatumEinddatum
Oger Folder06-09-202131-10-2021
Oger Folder18-07-202130-09-2021
Oger Folder01-03-202131-08-2021
Oger Folder23-06-202130-06-2021
Oger Folder25-02-202122-03-2021

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Oger folder?

Ja, er zijn op dit moment 2 actieve Oger folders.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Oger folder van deze week geldig?

De nieuwe Oger folder van deze week is geldig van 06-09-2021 t/m 31-10-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Oger folder?

Blader nu snel door de Oger folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Oger korting

Folder Oger

In het jaar 1990 werd het bedrijf Oger opgericht en door de ongekende successen van de oprichters ontstond er ruimte om verder uit te groeien tot wat het nu is. De eerste vestiging was in Amsterdam en de latere vestigingen kwamen in Rotterdam, Haarlem, den Haaf en Antwerpen. Oger voorziet over het algemeen de zakelijke wereld met kwaliteitsvolle en hoogwaardige kledij. Gedreven en met gepaste passie is het gelukt goede en duurzame samenwerkingen tot stand te brengen waarbinnen partijen vruchtbare relaties hebben weten behouden.

Kledij voor hem

Voor het bedrijvenlandschap is er speciale ruimte en aandacht gegeven binnen het assortiment van Oger. De bedrijfskleding kan niet alleen voor een persoon, maar voor het totale personeelsbestand aangeschaft worden. Het unieke dat dit met zich mee brengt maakt dat de uniformiteit een extra ‘boost’ krijgt. Modebewuste en ook robuust is de collectie die bestaat uit Colberts, blouses, rokken, pantalons, gilets en overhemden. Hiervan zijn de producten leverbaar nadat die van hoogwaardige stoffen en overige materialen vervaardigd zijn. De mengkwaliteit van de gekozen materialen maken dat de kleding lang mooi blijft.

Maatwerk van Oger

Met een dosis ervaring van 30 jaar heeft Oger de beste maatwerkspecialisten kunnen selecteren. Door de inspiratie van het vakmanschap binnen de Italiaanse stijl wordt er gewerkt met de beste stoffen en de beste weverijen. Klinkende namen zoals Attolini, Zegna en Finamore horen bij dit assortiment. Het maatwerk van Oger is zeer bekend binnen en buiten Nederland. Het resultaat van maatwerklijnen en hele sprekende creatieve stukken slaan heel goed aan bij de klant. Deze wordt vooral bij dergelijke creaties meegenomen in een gepassioneerde ontdekkingsreis van ‘tailoring’. Het aanbod van stoffen is royaal en wordt bij de besten in deze industrie ingekocht om jou daarna van dienst te zijn.

Oger is traditioneel en extravagant

Traditioneel en extravagant zijn de trouwpakken die een stukje van een romantisch, liefde vol en sprookjesverhaal weggeven. Deze kunnen ook handgemaakt geleverd worden, wat het product nog meer complexiteit geeft en heel uniek maakt. Het gevoel dat dit met zich meebrengt is ongekend en heel erg stijlvol. Daar het perfecte trouwpak op maat gemaakt is, wordt er altijd ruimte gemaakt voor een persoonlijke touch, naar eigen creatie en wens.

Kopen bij Oger

Kopen bij Oger is vrij gemakkelijk en eenvoudig. Dit luxe merk heeft vier filialen in Nederland en één in België. De aanschaf van jouw kleding kan dus fysiek bij een van de vestigingen, maar kan nu ook op afstand via de webwinkel. De keuzemogelijkheden staan overzichtelijk op de website aangegeven en door op een keus te klikken rolt er detailinformatie uit. De omschrijving en beschrijving geeft inzage in het materiaal, de beschikbare maten en de kleuren met hier en daar wat bijkomende informatie erbij vermeldt. Indien de beschrijving en omschrijving precies zijn wat je zoekt, dan kun je deze toevoegen aan de verlanglijst of de winkelmand. De instructies voor het bestellen en verzenden van het product zijn daarna helder en duidelijk aangegeven en gemakkelijk op te volgen.

Veel gestelde vragen

Op de website krijg je antwoord op de veel gestelde vragen die voor elke bezoeker netjes op een rij zijn gezet. Door op de vraag te klikken word je naar het antwoord geleid. Kopen bij Oger is vrij gemakkelijk en eenvoudig.

Meer dan alleen een klantenservice

Omdat ook je heel belangrijk en bijzonder bent bij Oger, wordt jouw privacy centraal gesteld. Elke vraag of opmerking wordt zorgvuldig geregistreerd en de klantenservice neemt desgewenst contact met je op. Voor het beschermen van het door jou aangemaakte account zijn er strakke regels en richtlijnen opgenomen in het privacybeleid. Ook zijn er mogelijkheden om zelf de instellingen te beheren en aan te passen naar eigen wensen en voorkeuren. Op de website kunt u ook nagaan waaraan Oger zich committeert en met welke doeleinden uw gegevens verzameld en gebruikt worden.

Blijf op de hoogte

Om de laatste ontwikkelingen op het gebied van Fasion door de Oger familie te volgen is het aan te raden de Tijdschrift vaak open te slaan. Hierin zie je in een oogopslag de kleuren en modellen die uitgeroepen zijn tot de recentste weergaven van stijlvolle mannenkleding. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelen, kun je je op de website inschrijven voor de nieuwsbrief. Niets gaat je dan voorbij en je bent op de hoogte van de laatste nieuwtjes, aanbiedingen en andere ontwikkelingen van Oger. Hiermee kun je up to date blijven en opnieuw een leuke en modebewuste outfit voor een speciale gelegenheid aanschaffen. De online folders geven voldoende richtlijnen voor leuke en bijzondere items waar er extra aandacht aan besteed is. Deze folders vind je snel op Aanbiedingenfolders.nl.

Over Oger

De luxe herenmodezaak Oger werd in 1989 opgericht. Dit merk werd gestart door drie broers; Martin, Rob en Oger Lusink. De naam van dit merk is dus te danken aan één van de oprichters. Door de jaren heen is de naam Oger behoorlijk populair geworden, onder meer in de businesswereld en in de showbizz wereld. Dit merk weet zich namelijk te onderscheiden door chique pakken, dassen, overhemden en met de handgemaakte schoenen te leveren.

Voor het aanschaffen van deze luxe artikelen kan je terecht bij één van de officiële Oger stores. Deze stores zijn te vinden in onder meer Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Voor een compleet overzicht van de Oger Stores kan je het beste de website van het merk raadplegen.

Via de webshop is het ook mogelijk om naar hartenlust te shoppen. In deze webshop heb je de keus tussen de volgende productcategorieën: Kleding, Schoenen, Merken, Maatwerk, Dames en Sale. Ja, lange tijd heeft Oger zich uitsluitend op heren gericht, maar sinds enige tijd biedt het merk ook allerlei luxe kledingstukken voor de trendy vrouw aan.

Heb je online de gewenste producten gevonden? Dan kan je deze direct bestellen en op elk gewenst adres in Nederland laten bezorgen. Voor het laten bezorgen van de artikelen hoef je bij Oger géén verzendkosten te betalen. Mocht je niet tevreden met de Oger artikelen zijn, kan je deze binnen een termijn van 30 dagen retourneren. Je kunt hierbij de artikelen terugbrengen in één van de winkels (gratis) of per post versturen. Volg hiervoor de retourinstructies van Oger op en geniet daarmee van een gratis retournering.

Heb je vragen? Van maandag tot en met zaterdag kan je van 09.00 tot 18.00 uur contact opnemen met de klantenservice. Je kunt daarvoor bellen of een Whatsapp bericht sturen naar +31 85 30 34 636. Ook op zaterdag is de klantenservice van Oger bereikbaar van 12.00 tot 18.00 uur.

×