Wonen

Montèl folders

Ontvang nu korting bij Montèl met folder aanbiedingen

Montèl folders

advertentie

Montèl Folder Week 15

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 12-04-2021 t/m 20-04-2021

> Folder bekijken

Voorjaarscollectie

Geldig van 09-04-2021 t/m 31-05-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer wonen folders

Blokker Folder Week 15

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 06-04-2021 t/m 18-04-2021

> Folder bekijken

Jysk Folder Week 15

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 06-04-2021 t/m 18-04-2021

> Folder bekijken

Kwantum Folder Week 15

Geldig van 12-04-2021 t/m 25-04-2021

> Folder bekijken

Marskramer Folder Week 14

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 05-04-2021 t/m 18-04-2021

> Folder bekijken

Jysk Folder Week 15

Geldig van 12-04-2021 t/m 25-04-2021

> Folder bekijken

Loods 5 Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 10-04-2021 t/m 19-04-2021

> Folder bekijken

Pronto Wonen Folder Week 15

Nog 1 dag geldig
Geldig van 09-04-2021 t/m 17-04-2021

> Folder bekijken

Goossens Folder Week 15

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 10-04-2021 t/m 18-04-2021

> Folder bekijken

Meer wonen winkels

Verlopen Montèl folders

Populaire folders

Montèl folders

TitelStartdatumEinddatum
Voorjaarscollectie09-04-202131-05-2021
Montèl Folder Week 1512-04-202120-04-2021
Montèl Folder Week 1431-03-202111-04-2021
Montèl Folder Week 1224-03-202131-03-2021
Montèl Folder Week 1115-03-202122-03-2021

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Montel folder?

Ja, er zijn op dit moment 2 actieve Montel folders.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Montel folder van deze week geldig?

De nieuwe Montel folder van deze week is geldig van 12-04-2021 t/m 20-04-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Montel folder?

Blader nu snel door de Montel folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Montèl korting

Folder Montel

Om je huis mooi en comfortabel in te richten kun je daarvoor eens gaan kijken bij Montel. Je kunt eerst rustig thuis een kijkje nemen op de website van Montel wat er zoal trendy is en in het assortiment zit, maar een bezoekje brengen aan een van de winkels is zeker aan te raden. Zo kun je de meubels en accessoires in het echt bewonderen en natuurlijk meteen uitproberen indien van toepassing.

Kijk of je alles in één keer kunt aanschaffen

Als je meubels wilt aanschaffen dan is het uiteraard het handigst als je alles in één keer kunt kopen. Zo kun je alles bij elkaar uitzoeken en weet je zeker dat het goed met elkaar te combineren is. Bovendien is dan alles wat op dat moment van dezelfde productlijn is, ook nog gewoon verkrijgbaar. Op een later tijdstip is dat wellicht niet meer het geval omdat in de meubelwereld de collectie nog wel eens verandert. Koop je alles bijpassend ineens? Dan weet je zeker dat het goed bij elkaar staat.

Kijk altijd naar aanbiedingen en acties

Nu is het niet voor iedereen weggelegd om alles in één keer aan te schaffen, gewoon omdat dit financieel niet haalbaar is. Kijk daarom altijd goed of er bepaalde aanbiedingen geldig zijn als jij meubels wilt aanschaffen bij Montel. Zo kun je meer kopen en misschien wel heel de inrichting compleet maken. Op de site van Montel vind je alle aanbiedingen en acties die op dat moment gelden. Er staat bij wanneer deze geldig zijn en op welke artikelen ze van toepassing zijn. Doorgaans lopen er meer acties tegelijk en veranderen deze nog wel eens dus het is zeker zaak met regelmaat te kijken.

Ook zo kun je korting krijgen

Montel heeft ook een Sale waarbinnen je artikelen kunt kopen met de nodige korting. Kijk ook altijd daar eens als je wat leuks zoekt tegen een lagere prijs. De korting wordt vaak gegeven op artikelen die uit de collectie gaan maar waar niks mis mee is. Je betaalt er alleen wel een heel stuk minder voor. Als je in een van de fysieke winkels gaat kijken vind je daar ook afgeprijsde artikelen of kun je gebruik maken van kortingsacties. Kijk ook eens bij showmodellen. Er is vaak helemaal niks mis mee maar je betaalt er echt veel minder voor.

Kijk of er een geldige folder te vinden is

Indien Montel een folder uitbrengt kun je er zeker van zijn dat je deze online vindt. De folder is altijd te vinden op sites waarop folders van talloze aanbieders (niet enkel van meubels) staan en er staat altijd bij hoe lang deze geldig is. Zo weet je wanneer je van bepaalde acties kunt profiteren en kun je meteen de nodige inspiratie opdoen als je op zoek bent naar bepaalde meubels. Zo weet je meteen wat er helemaal trendy is op dat moment.

Kijk hoe en waar je inspiratie kunt opdoen

Voor meer ideeën op te doen kun je eveneens de artikelen en blogs lezen die je op de site van Montel vindt. Lees deze eens en doe er inspiratie mee op voor de inrichting van je woning. Dit kun je uiteraard ook prima doen in een van de winkels. Via de site van Montel kun je een magazine aanvragen. Geef hiervoor je persoonlijke gegevens door en je ontvangt het magazine per post thuis. Zo kun je er altijd wanneer jij maar wilt doorheen bladeren. Alle trends van dat moment staan erin en je doet er de nodige trips & tricks in op, alsmede over de nieuwste collectie.

Ontvang alle nieuws automatisch in je mailbox

Om helemaal niks meer te hoeven missen van alle acties en nieuwtjes op meubelgebied kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief van Montel. Je geeft hiervoor je naam en emailadres door via de site van Montel en ontvangt zo automatisch de nieuwsbrief in je mailbox. Ben je deze na een poosje weer zat? Dan is afzeggen ook zo gepiept.

Waar kun je terecht met je vragen aan Montel?

Heb je vragen aan Montel over de website? Dan kun je daarover contact opnemen met de afdeling Webcare. Deze afdeling kun je bellen. Je kunt met andere vragen telefonisch contact opnemen met de klantenservice of het contactformulier invullen dat je op de website vindt. Je vragen stellen aan een medewerker in een van de fysieke winkels kan uiteraard ook altijd. Op de site kun je vinden waar de winkels zijn. Vul je postcode of woonplaats in en er wordt voor je gezocht naar de dichtstbijzijnde vestiging van Montel.

Over Montèl

Het van origine Nederlandse bedrijf Montel omschrijft zichzelf als dé zitspecialist van Nederland. Bij dit bedrijf heb je de keus uit onwijs veel verschillende soorten stoelen, banken en aanverwante producten. Voor het aanschaffen van deze producten kan je in de online webshop van het bedrijf terecht, maar je kunt ook naar één van de winkels toe. Deze winkels zijn gevestigd op onwijs veel verschillende locaties in Nederland. Via de winkel locator op de website van Montel kan je de dichtstbijzijnde vestiging vinden.

In de webshop van Montel kan je het uitgebreide assortiment ook vinden. In deze webshop kan je filteren op banken, fauteuils en decoratie. Op het gebied van decoratie kan je denken aan bijvoorbeeld kussens en kleedjes voor op de bank. Onder de categorie banken vind je onwijs veel verschillende soorten banken terug. Dat varieert van een 2 persoons zitbank tot aan een 6 persoons hoekbank van hoogwaardig materiaal. In het uitgebreide assortiment van Montel vind je ongetwijfeld dé bank van jouw dromen terug.

In de vestigingen van Montel is het aanbod nóg uitgebreider. In de winkels worden namelijk ook producten verkocht die niet in de webshop verkocht worden. Hierbij kan je denken aan tafels, karpetten en lampen.

Wil je online bijvoorbeeld een bank of een fauteuil bestellen? Dan is het aan te raden om goed op de verzendkosten te letten; deze worden door Montel duidelijk weergegeven in het winkelmandje. Voor het thuis laten bezorgen, uitpakken en monteren van een bank betaal je bijvoorbeeld een bedrag van 79 euro. Ben je uiteindelijk niet tevreden met het ontvangen artikel? Je hebt 30 dagen de tijd om het artikel te retourneren.

Hoe je dit kunt retourneren? Daar kan je het beste contact voor opnemen met de klantenservice van Montel. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. Je kunt je vraag via Facebook Messenger of via een online contactformulier stellen. Ook is het mogelijk om te bellen naar 0416 673 693.