Mercedes-Benz

www.mercedes-benz.nl

Auto & Fiets

Mercedes-Benz folders

Mercedes-Benz folders

Bekijk de nieuwe Mercedes-Benz folder aanbiedingen van deze week

advertentie

Mercedes-Benz S-Klasse Folder

Geldig van 19-01-2022 t/m 28-02-2023

> Folder bekijken

Mercedes-Benz Folder

Geldig van 19-01-2022 t/m 28-02-2023

> Folder bekijken

Mercedes-Benz Folder

Geldig van 19-01-2022 t/m 28-02-2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer auto & fiets folders

ANWB Folder

Geldig van 13-06-2022 t/m 31-12-2022

> Folder bekijken

KOGA Folder

Geldig van 28-04-2022 t/m 31-01-2023

> Folder bekijken

Renault Twingo Folder

Geldig van 20-01-2022 t/m 31-01-2023

> Folder bekijken

Land Rover Folder

Geldig van 24-11-2021 t/m 31-01-2023

> Folder bekijken

Ford Fiesta Folder

Geldig van 25-11-2021 t/m 28-02-2023

> Folder bekijken

Renault Folder

Geldig van 20-01-2022 t/m 31-01-2023

> Folder bekijken

Renault Folder

Geldig van 20-01-2022 t/m 31-01-2023

> Folder bekijken

ŠKODA Fabia Folder

Geldig van 23-11-2021 t/m 31-01-2023

> Folder bekijken

advertentie

Meer auto & fiets winkels

Verlopen Mercedes-Benz folders

Populaire folders

Veel gestelde vragen

Welke aanbiedingen staan er deze week in de Mercedes Benz folder?

Blader nu snel door de Mercedes Benz folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Is er op dit moment een actieve Mercedes Benz folder?

Ja, er zijn op dit moment 3 actieve Mercedes Benz folders.

Tot wanneer is de nieuwe Mercedes Benz folder van deze week geldig?

De nieuwe Mercedes Benz folder van deze week is geldig van 19-01-2022 t/m 28-02-2023.

Tips voor Mercedes-Benz korting

Folder Mercedes-Benz

Toe aan een nieuwe auto of wil je gewoon eens een keer wat anders? Dan is er een ruime keuze in automerken. Ben je wel gecharmeerd van Mercedes-Benz? Dan is het zeker aan te raden eerst een kijkje te nemen op de website van dit automerk zodat je weet wat voor modellen er te koop zijn en wat er allemaal mogelijk is.

Kijk op voorhand al wat er allemaal mogelijk is

Mercedes-Benz heeft een online showroom waarin je kunt zien wat voor auto’s ze verkopen. Dit zijn zowel luxe auto’s als bedrijfswagens. Een auto koop je niet zo snel online maar het kan natuurlijk geen kwaad om je vast te oriënteren voordat je een bezoekje gaat brengen aan een autodealer of garage. Zo weet je beter wat voor model bij je past, wat je nodig vindt dat er in en op zit en welke auto binnen het beschikbare budget mogelijk is.

Maak altijd een afspraak voor een proefrit

Bij Mercedes-Benz kun je op de website alle modellen bekijken en meteen een afspraak maken bij een dealer als je iets gevonden hebt dat je wel wat lijkt. Met een auto maak je uiteraard eerst altijd een proefrit om te kijken of deze je bevalt. Je kunt wel iets moois op internet gevonden hebben maar als de auto in kwestie niet lekker rijdt of niet bij je past, dan zoek je beter nog even verder.

Kijk of er acties gelden als jij een auto wilt kopen

Kijk ook altijd of er bepaalde acties of aanbiedingen gelden als je een Mercedes-Benz wilt aanschaffen. Alle geldende acties staan op de website van het automerk en vind je ook terug bij de dealers. Je kunt bij acties bijvoorbeeld denken aan korting op bepaalde modellen of extra accessoires en dat zijn nog maar een paar voorbeelden. Kijk altijd even of er een actie is die je aanspreekt. Zo niet, dan is het beter nog even te wachten met de aanschaf.

Online brochures en prijslijsten op de website

Op de website van Mercedes-Benz vind je van elk model dat ze aanbieden een brochure en prijslijst. Zo kun jij kijken wat er te koop is en wat dit je gaat kosten. Het is altijd aan te raden bij een dealer een afspraak te maken zodat jij de auto in het echt kunt zien en er allerlei informatie over kunt krijgen. Zo weet je precies wat je koopt.

Volg Mercedes-Benz op social media om niks te missen

Als je graag als eerste op de hoogte bent van alle nieuws omtrent Mercedes-Benz en alle acties, nieuwe modellen en aanbiedingen wilt weten, dan is het handig de autofabrikant te volgen op social media. Mercedes-Benz is actief op Facebook, Instagram, Twitter, YouTube en LinkedIn dus er is nog keuze ook. Stel er je vragen, lees het laatste nieuws en de ervaringen van andere Mercedes-Benz rijders. Zo weet je meteen wat zij van het merk vinden en kun jij daar je voordeel mee doen.

Ga voor een net even wat minder nieuw model

Wil je wel graag een Mercedes-Benz rijden maar heb je niet zo’n heel groot budget? Kijk dan of een van de kleinere modellen daar wel binnen past en of deze voldoende voor je zijn. Je kunt ook besparen door net niet het allernieuwste model te kiezen. Neem je een net even wat ouder model dan is daar niks mis mee maar betaal je er niet de hoofdprijs voor.

Kies voor een occasion

Je kunt ook besparen door voor een occasion te kiezen. Deze is dan weliswaar al eerder door een ander gebruikt maar veel auto’s kunnen nog wel een poosje mee en verdienen een tweede leven. Bij zowel dealers als garages die in dit merk handelen vind je veel gebruikte modellen. Je kunt er uiteraard ook eentje particulier bij iemand kopen.

Vergelijk leasen en kopen voor jezelf

Wil je graag een Mercedes-Benz rijden maar kun je niet in één keer het benodigde bedrag daarvoor neerleggen? Kijk dan ook eens of leasen iets voor jou is. Dan betaal je iedere maand een vast bedrag voor de auto en kun jij in het leasecontract laten opnemen wat jij belangrijk vindt. Leasen kan via de werkgever maar als je die mogelijkheid niet hebt, kijk dan eens of Private Lease iets voor jou is. Zo kun je wellicht toch de Mercedes-Benz rijden waar jij je oog op hebt laten vallen. Vergelijk leasen altijd goed met kopen en bepaal voor jezelf wat voor jou het gunstigste is om te doen.

Over Mercedes-Benz

In Duitsland waren aan het begin van de 20e eeuw de merken Benz & Cie en Daimler Motoren Gesellschaft beide behoorlijk succesvol. In 1926 besloten beide merken om te fuseren, waardoor het merk Mercedes-Benz ontstond. Saillant detail daarbij is dat Carl Benz de eerste autoproducent ter wereld was; zijn eerste voertuig werd al in 1885 gebouwd.

Door de fusie wisten beide partijen hun krachten te bundelen, waarna het bedrijf al snel wist te groeien. Daarvan was eerst sprake in Duitsland, maar al snel was het bedrijf wereldwijd actief. Door de jaren heen is het bedrijf zelfs uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende automerken. Samen met onder meer BMW en Audi maken zij de dienst uit; dat is met name het geval in eigen land.

In het assortiment van Mercedes-Benz zijn allerlei verschillende soorten auto’s te vinden. dit varieert van grote SUV’s tot aan sportauto’s en van grote sedans tot aan bestelbussen. Het bedrijf levert ook nog vrachtwagens en bussen. Voor het aanschaffen van een Mercedes-Benz kan je in Nederland terecht bij één van de dealers. Deze dealers bevinden zich door het gehele land; raadpleeg de website van het merk om razendsnel te achterhalen waar de dichtstbijzijnde vestiging zich bevindt.

Tevens kan je op de website zelf een Mercedes-Benz samenstellen, alle productinformatie vinden en de verschillende financieringsmogelijkheden bekijken. Als je uiteindelijk een model van dit merk wilt bestellen, moet je daarvoor bij één van de dealers zijn.

Heb je vragen of wil je van advies voorzien worden? Dan kan je ook contact opnemen met de klantenservice van Mercedes-Benz Nederland. Daarvoor kan je een live chat starten, bellen naar 0800 63 72 333 of een online contactformulier invullen. Uiteraard kan je ook al jouw vragen stellen aan de verkopers van één van de prachtige dealers van dit gerenommeerde automerk.