Light & Living

www.light-living.com

Wonen

Light & Living folder

Ontvang nu korting bij Light & Living met folder aanbiedingen

Light & Living folders

advertentie
advertentie

Meer wonen folders

Blokker Folder Week 48

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 23-11-2020 t/m 06-12-2020

> Folder bekijken

Leen Bakker Black Friday Super Weekend Deals Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 04-12-2020 t/m 06-12-2020

> Folder bekijken

Kwantum Black Friday Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 23-11-2020 t/m 06-12-2020

> Folder bekijken

Leen Bakker Folder Week 48

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 23-11-2020 t/m 06-12-2020

> Folder bekijken

Kwantum Folder Week 49

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 01-12-2020 t/m 06-12-2020

> Folder bekijken

Xenos Folder Week 49

Geldig van 30-11-2020 t/m 13-12-2020

> Folder bekijken

Meer wonen winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Light Living folder?

Helaas is er nu geen geldige Light Living folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Light Living folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Light Living folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Light Living folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Light Living folder?

Blader nu snel door de Light Living folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Light & Living

Al meer dan 40 jaar geleden werd de onderneming Light & Living opgericht. Deze onderneming begon met het produceren van unieke lampenkappen in een vrij kleine fabriek. Al snel moest er uitgeweken worden naar een grotere fabriek, aangezien de lampen behoorlijk in smaak vielen. Hedendaags zijn de lampenkappen – en overige producten – van Light & Living nog steeds behoorlijk populair te noemen.

Door de jaren heen is Light & Living uitgegroeid tot een toonaangevende groothandel in de verlichtingsbranche. Op dit moment levert deze onderneming alleen rechtstreeks aan retailers en wederverkopers. Je kunt daarbij denken aan allerlei verschillende woonwinkels en tuincentra in ons land. Op de website van deze onderneming kan je op ‘Verkooppunten’ klikken, waarna je direct het dichtstbijzijnde verkooppunt kunt vinden.

Via de website van Light & Living kan je echter wel het uitgebreide assortiment inzien. Dit uitgebreide assortiment is onderverdeeld in de volgende productcategorieën: Verlichting, Lampenkappen, Meubels, Accessoires, Inspiratie en Sale. Onder de categorie Lampenkappen vind je echt een ongekend uitgebreid aanbod van verschillende soorten lampenkappen; allerlei verschillende vormen, kleuren en patroontjes.

Voor consumenten is het helaas niet mogelijk om deze producten direct via de webshop te bestellen. Alleen voor winkels is het mogelijk om online een account aan te maken, waarna het direct mogelijk is om de artikelen te bestellen. Light & Living zorgt vervolgens voor een snelle en relatief voordelige bestelling.

Heb je op dit moment vragen? Dan kan je contact opnemen met het hoofdkantoor van Light & Living. Daarvoor mail je naar info@light-living.nl of bel je naar 071 367 22 40. Uiteraard kan je ook langsgaan bij één van de vele verkooppunten van dit merk; al deze verkooppunten zijn dus op de website te vinden. Voor inspiratie kan je het merk volgen via Facebook en Instagram!