Restaurants

Kippie folders

Ontvang nu korting bij Kippie met folder aanbiedingen

Kippie folders

advertentie

Kippie Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 07-09-2021 t/m 25-09-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer restaurants folders

Kwalitaria Folder

Geldig van 27-01-2021 t/m 31-12-2021

> Folder bekijken

Sumo Menu

Geldig van 01-06-2021 t/m 31-12-2021

> Folder bekijken

Pizza Hut Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 31-07-2021 t/m 30-09-2021

> Folder bekijken

Sumo Menu

Geldig van 01-06-2021 t/m 31-12-2021

> Folder bekijken

La Place Folder

Nog 4 dagen geldig
Geldig van 02-09-2021 t/m 27-09-2021

> Folder bekijken

MultiVlaai Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 08-09-2021 t/m 26-09-2021

> Folder bekijken

Big Snack Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 01-09-2021 t/m 30-09-2021

> Folder bekijken

Burger King Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 06-08-2021 t/m 30-09-2021

> Folder bekijken

Meer restaurants winkels

Verlopen Kippie folders

Populaire folders

Kippie folders

TitelStartdatumEinddatum
Kippie Folder07-09-202125-09-2021
Kippie Folder31-08-202119-09-2021
Kippie Folder01-08-202131-08-2021
Kippie Folder11-08-202128-08-2021
Kippie Folder15-07-202131-07-2021

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Kippie folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Kippie folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Kippie folder van deze week geldig?

De nieuwe Kippie folder van deze week is geldig van 07-09-2021 t/m 25-09-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Kippie folder?

Blader nu snel door de Kippie folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Kippie korting

Kippie folder

Het familiebedrijf Kippie is opgericht in het jaar 1945 en begon als een kleine firma van waar verschillende poelierswinkels onder vielen. Destijds heette de firma nog Krijgsman Poeliers. Vandaag de dag is Kippie uitgegroeid tot een volwaardige franchiseformule en is deze formule al jarenlang erg succesvol. De onderneming bestaat uit meer dan 50 grill- en maaltijdenwinkels en is van plan om nog groter te worden. Het hoofdkantoor en de distributie van Kippie is in Waddinxveen te vinden. Vanuit deze vestiging krijgen de winkels alles aangeleverd. De producten worden vervolgens zelf in de winkels vers bereid en klaargemaakt om aan jou als klant te verkopen.

Winkels verspreid over het land

Je kunt de winkels van Kippie door heel Nederland vinden en daarbij heeft elke winkel dezelfde kernwaarden meegekregen van het moederbedrijf. Zo staan de beste kwaliteit, variatie en klantvriendelijkheid voorop voor de filialen van Kippie. Elke dag weer worden de verste, lekkerste en makkelijkste maaltijden en producten aangeboden aan jou als klant en kun je genieten van heerlijke gerechten. Als het op grill- en maaltijdproducten aankomt, is Kippie 1 van de grootste bedrijven die in Nederland te vinden is. Het doel van het bedrijf is om jou als klant een divers assortiment aan te kunnen bieden van de beste kwaliteit. Daarnaast staat het gemak van jou als klant centraal en zul je dus eenvoudig de lekkerste gerechten met behulp van Kippie op tafel kunnen zetten.

Unieke winkelformule

De winkelformule van Kippie is uniek en daarnaast helemaal van deze tijd, waarbij de waarden kwaliteit, versheid, variatie en gemak centraal staan. Niemand wil nog lang in de keuken moeten staan om lekkere gerechten te bereiden. Helemaal niet in de drukke wereld waar we momenteel in leven. Om je leven wat gemakkelijker te maken, doet Kippie al een groot deel van de voorbereidingen voor het eten voor jou. Het is zelfs mogelijk om gewoon kant en klare gerechten bij Kippie te kopen. Deze hoef je enkel nog maar op te warmen en voila je hebt een heerlijke maaltijd op tafel staan.

Uitgebreid assortiment

Naast kant en klaar maaltijden kun je bij Kippie ook aankloppen voor gegrilde producten, broodjes snacks en Kippiepannen. Dit zijn hapjes, maaltijd of vleespannen waar een gevarieerd aanbod van kip wordt geboden die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor een feestje. Elke dag heeft Kippie weer de lekkerste producten in de winkels liggen en daarbij is er niet veel bij Kippie onmogelijk is. Je kunt bijvoorbeeld direct de gegrilde producten eten of gewoon even thuis opwarmen op een later tijdstip. Elke dag weer zijn de toonbanken van de verschillende Kippie filialen gevuld met de heerlijkste verse producten en maaltijden. Het aanbod is zo groot dat er altijd wel wat lekkers voor je tussen zit.

Strenge eisen

Naast versheid, kwaliteit, variatie en gemak is voedselveiligheid ook heel belangrijk. Dit moet natuurlijk ook wel, anders heeft zo’n franchise als Kippie geen recht van bestaan. Aangezien Kippie zeer nauw samenwerkt met de leveranciers, kan de beste kwaliteit van de producten worden gegarandeerd. Alles wat bij Kippie in de toonbanken ligt, is met de grootste zorg geselecteerd. Enkel vlees dat voldoet aan alle eisen wordt gekocht en vervolgens aan de verschillende filialen van Kippie geleverd. Vlees wat niet aan de strenge eisen van Kippie voldoet, zal niet worden verkocht en er wordt dan ook zeer streng gecontroleerd om jou als klant altijd het beste te kunnen leveren.

Heerlijke maaltijden

Waar de roots van Kippie niet bij kip liggen, maar bij huis-aan-huis boter, is kip vandaag de dag toch wel het grootste succesproduct van de winkelformule. Alle producten zijn op de juiste wijze bereid en zijn, wanneer je dit wilt, klaar om te gebruiken voor de gerechten die jij op tafel wilt zetten. Ook de kant-en-klaar maaltijden van Kippie worden vers in de winkel bereid. Deze worden op heerlijke wijze klaargemaakt en zul je snel weer terug naar de winkel willen om opnieuw te genieten van de overheerlijke maaltijden die Kippie je te bieden heeft. Zoek dus op de website de dichtstbijzijnde vestiging om de producten van Kippie te kopen.

Deals en folder

Elke week heeft Kippie leuke acties die je mooi wat geld kunnen schelen. Zo kun je bijvoorbeeld voor een lunch deal gaan of kiezen voor het broodje van de week. Op de website van Kippie kun je precies zien welke acties op dat moment lopen en hoe lang deze geldig zijn. De actiefolder van Kippie is tevens te vinden op Aanbiedingenfolders.nl en hier kun je ook de lopende aanbiedingen bekijken. Bekijk deze vooral voor je naar de winkel gaat zodat je nog wat geld kunt besparen.

Over Kippie

Kippie is naar eigen zeggen een toonaangevende franchisewinkelbedrijf op het gebied van grill- en maaltijdproducten. Met de unieke Kippie formule probeert het bedrijf om iedere klant de beste kwaliteit van grill- en maaltijdproducten aan te bieden. Hierbij staan voedselveiligheid en voedselkwaliteit hoog in het vaandel. Deze twee kernwaarden worden verkregen door onder meer een nauwe samenwerking met duurzame leveranciers.

In 1945 werd het bedrijf al opgericht; destijds had het meerdere poelierswinkels onder hun hoede. Tegenwoordig heeft Kippie meer dan 55 grill- en maaltijdenwinkels waarin consumenten overheerlijke maaltijden aan kunnen schaffen. Je bent bij Kippie onder meer aan het juiste adres voor hapjespannen, voor maaltijdpannen, voor vleespannen, voor partyschotels en voor verschillende, heerlijke belegde broodjes. Zoals de naam al doet vermoeden, ligt de focus op kip.

De vestigingen van Kippie bevinden zich in het gehele land. In onder meer Breda, Eindhoven, Emmen, Gorinchem, Hilversum, Leusden, Nijmegen, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Waddinxveen kan je genieten van de heerlijke maaltijden van dit franchisebedrijf. Je kunt er echter ook voor kiezen om online de producten te bestellen. Hierbij heb je de keus tussen afhalen of bezorgen. Voor het thuisbezorgen rekent Kippie een vergoeding van 7,50 euro. Maar, let op: het thuisbezorgen vindt alleen op donderdag, vrijdag en zaterdag plaats. Op de overige dagen ben je genoodzaakt om de bestelling bij één van de Kippie winkels af te halen.

Voor allerlei vragen kan je terecht bij één van de vestigingen van Kippie. Je kunt er echter ook voor kiezen om contact op te nemen met het hoofdkantoor van Kippie. De klantenservice op het hoofdkantoor staat op werkdagen voor je klaar én ook op zaterdag tussen 08.00 en 14.00 uur. Je kunt hiervoor bellen naar 0174 28 34 22, een mail sturen naar [email protected], een Whatsapp bericht sturen naar 06 5775 1768 of live te chatten via de website van Kippie. Via de nieuwsbrief, Instagram en Facebook kan je op de hoogte blijven van de nieuwe acties van dit unieke franchisewinkelbedrijf.

×