HiFi Klubben

www.hifiklubben.nl

Elektronica

HiFi Klubben folders

Ontvang nu korting bij HiFi Klubben met folder aanbiedingen

HiFi Klubben folders

advertentie

HiFi Klubben Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 10-05-2021 t/m 16-05-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer elektronica folders

EP Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 03-05-2021 t/m 16-05-2021

> Folder bekijken

Electro World Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 03-05-2021 t/m 16-05-2021

> Folder bekijken

Plentyparts Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 10-05-2021 t/m 23-05-2021

> Folder bekijken

Expert Folder

Nog 7 dagen geldig
Geldig van 15-05-2021 t/m 23-05-2021

> Folder bekijken

Correct Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 03-05-2021 t/m 16-05-2021

> Folder bekijken

Paradigit Folder

Alleen vandaag nog geldig
Geldig van 10-05-2021 t/m 16-05-2021

> Folder bekijken

Levix Computershop Folder

Nog 2 dagen geldig
Geldig van 12-05-2021 t/m 18-05-2021

> Folder bekijken

Alternate Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 12-05-2021 t/m 21-05-2021

> Folder bekijken

Meer elektronica winkels

Verlopen HiFi Klubben folders

Populaire folders

HiFi Klubben folders

TitelStartdatumEinddatum
HiFi Klubben Folder10-05-202116-05-2021
HiFi Klubben Folder27-04-202109-05-2021
HiFi Klubben Folder13-04-202126-04-2021
HiFi Klubben Folder21-02-202114-03-2021

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve HiFi Klubben folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve HiFi Klubben folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe HiFi Klubben folder van deze week geldig?

De nieuwe HiFi Klubben folder van deze week is geldig van 10-05-2021 t/m 16-05-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de HiFi Klubben folder?

Blader nu snel door de HiFi Klubben folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor HiFi Klubben korting

Folder HiFi Klubben

Als je thuis veel films kijkt of vaak naar muziek luistert dan wil je natuurlijk wel een optimaal geluid daarbij hebben. Een goede home cinema set is dan zeker aan te raden. Hiervoor en voor allerlei andere artikelen op het gebied van geluid en geluid kun je dan ook bij HiFi Klubben terecht. Ze hebben een uitgebreid assortiment waarvoor je zowel in de webshop als in een van de filialen terecht kunt.

Waarvoor kun je bij HiFi Klubben terecht?

Als je een kijkje op de website van HiFi Klubben neemt zie je meteen waarvoor je er allemaal terecht kunt. Zo vind je in het assortiment de volgende artikelen: luidsprekers, HiFi & Radio, Koptelefoons, Streaming, TV & Surround, Kabels en allerlei accessoires. De artikelen staan onderverdeeld in categorieën zodat jij als klant eenvoudig kunt zoeken en snel vindt waar je naar op zoek bent.

Ga naar een van de vestigingen van HiFi Klubben

Als je bij HiFi Klubben een artikel (of meer) gezien hebt dat je graag wilt hebben kun je dat in de webshop bestellen. Wil je het toch liever eerst in het echt zien en horen of zien hoe het werkt? Dan kun je daarvoor ook terecht in een van de fysieke winkels van HiFi Klubben. Op de site vind je een kaartje en een lijst met alle filialen van deze aanbieder. Als je op een plaatsnaam klikt, krijg je de gegevens van de vestiging te zien en een kaartje waar deze zich bevindt. Zo weet je waar je dient te zijn, wanneer je er terecht kunt en hoe je de vestiging kunt benaderen.

Kijk altijd of er promoties of acties geldig zijn

Als je bij HiFi Klubben een product wilt kopen dan is het altijd slim eerst te kijken wat ze in de actie of promotie aanbieden. Er wordt regelmatig een folder uitgebracht en als deze er is, dan kun je er zeker van zijn dat je deze op de website van HiFi Klubben en op Aanbiedingenfolders.nl vindt. Er staat bij hoe lang de folder geldig is zodat jij weet wanneer je van bepaalde aanbiedingen gebruik kunt maken en wat de voorwaarden zijn die ervoor gelden.

Kijk bij de Aanbiedingen en in de Outlet

Is er geen folder op het moment dat jij kijkt? Kijk dan op de site van HiFi Klubben eens bij de Aanbiedingen. Hieronder staan alle acties die op dat moment geldig zijn en waar jij als klant gebruik van kunt maken. Onder dit kopje vind je alle aanbiedingen die je met korting kunt kopen en je kunt tevens terecht in de Outlet van HiFi Klubben. Binnen deze categorie vind je artikelen die als showmodel hebben gefungeerd, overvoorraden uit de winkels of producten die uit het assortiment gaan. Er is niks mis mee en ze zijn technisch gewoon in orde maar jij betaalt er in de Outlet natuurlijk wel aanzienlijk minder voor dan in de gewone collectie het geval zou zijn.

Volg HiFi Klubben op social media om niks meer te missen

Als je geen enkel nieuwtje van HiFi Klubben wilt missen dan is het zeker aan te raden regelmatig op de site te kijken. Op het gebied van beeld en geluid worden steeds nieuwe producten uitgebracht en de ontwikkelingen gaan er snel. Je kunt het jezelf ook nog wat makkelijker maken door HiFi Klubben te volgen op social media. Daar doet nieuws altijd snel de ronde en zo weet je zeker dat je niks meer mist en altijd als eerste op de hoogte bent van alle nieuws. Hifi Klubben is actief op Facebook, Instagram en YouTube. Je kunt er je vragen stellen maar ook de ervaringen van andere mensen lezen die je reeds voorgingen als klant bij Hifi Klubben. Zeker als je iets wilt weten over een bepaald artikel is het slim om eens te kijken wat andere mensen erover vertellen.

Zo kun je je vragen stellen aan HiFi Klubben

Heb je nu een vraag die je het liefste persoonlijk aan een medewerker van HiFi Klubben wilt stellen? Dan kun je dat op verschillende manieren doen. Je kunt ervoor terecht in een van de vestigingen van HiFi Klubben maar je kunt ze ook bellen of appen op werkdagen en op zaterdag. Een mailtje sturen kan uiteraard altijd. De telefoonnummers en adressen van de klantenservice van HiFi Klubben vind je op de website. Vergeet niet om even op de site te kijken bij alle informatie die beschikbaar is. Grote kans dat je daar je antwoord al vindt zodat je niet meer verder hoeft te zoeken.

Over HiFi Klubben

De grootste specialist in beeld en geluid; dat zijn de woorden waarmee Hi-Fi Klubben zichzelf omschrijft. Dit bedrijf werd in 1980 opgericht en heeft sindsdien de pijlen volledig op beeld en geluid gericht. Hoogwaardige speakers, luidsprekers, koptelefoons en aanverwante producten worden door Hi-Fi Klubben verkocht. Het bedrijf werkt hiervoor samen met allerlei gerenommeerde merken, zoals Sonos, LG, Apple en Sennheiser.

Voor het kopen van de producten van Hi-Fi Klubben kan je terecht in de officiële webshop, maar óók in één van de 13 winkels. Deze winkels bevinden zich in onder meer Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. Op de website van het bedrijf kan je een compleet overzicht vinden alle winkels van het merk.

Shop je liever online? Ook dan ben je bij deze onderneming aan het juiste adres. In de officiële webshop vind je namelijk alle producten van het merk terug, waarbij het merk voor de volgende categorieën gekozen heeft: Hi-Fi & Radio, Luidsprekers, Koptelefoons, Streaming, TV & Surround, Kabels en Accessoires.

Bestel je voor meer dan 20 euro? Dan hoef je helemaal geen verzendkosten te betalen. Bij kleinere bestellingen betaal je enkele euro’s aan verzendkosten. Je hebt bij een online aankoop via de webshop van Hi-Fi Klubben altijd een bedenktermijn van 60 dagen. Binnen deze 60 dagen kan je de artikelen retourneren. Je kunt deze per post terugsturen, maar je kunt de artikelen ook in één van de winkels retourneren. Voor het retourneren per post dien je het retourformulier via de webshop van Hi-Fi Klubben te retourneren en te gebruiken.

Heb je vragen over bijvoorbeeld de retournering of over bepaalde producten? De klantenservice van Hi-Fi Klubben staat op werkdagen tussen 10.00 en 18.00 uur voor je klaar. Ook op zaterdag kan je tussen 10.00 en 17.00 uur contact opnemen via de mail (klantenservice@hifiklubben.nl) en via de telefoon (085 30 121 81). Naar dit telefoonnummer kan je zowel bellen als een bericht via Whatsapp sturen.