Dekbed Discounter

www.dekbed-discounter.nl

Wonen

Dekbed Discounter folder

Ontvang nu korting bij Dekbed Discounter met folder aanbiedingen

Dekbed Discounter folders

advertentie
advertentie

Dekbed Discounter acties

%
gratis

Ontvang nu een GRATIS zomer dekbed bij Dekbed Discounter

Toegevoegd op 1 juli - Geldig tot en met 31 juli

Meer wonen folders

Blokker Folder Week 27

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 29-06-2020 t/m 12-07-2020

> Folder bekijken

Marskramer Folder

Nog 6 dagen geldig
Geldig van 02-07-2020 t/m 15-07-2020

> Folder bekijken

Leen Bakker Sale Folder

Geldig van 06-07-2020 t/m 19-07-2020

> Folder bekijken

Jysk Sale Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 29-06-2020 t/m 12-07-2020

> Folder bekijken

Kwantum Zomerkorting Folder

Geldig van 06-07-2020 t/m 19-07-2020

> Folder bekijken

Pronto Wonen Vadena Folder

Nog 3 dagen geldig
Geldig van 03-07-2020 t/m 12-07-2020

> Folder bekijken

Meer wonen winkels

Populaire folders

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Dekbed Discounter folder?

Helaas is er nu geen geldige Dekbed Discounter folder beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de Dekbed Discounter folder te ontvangen.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Dekbed Discounter folder van deze week geldig?

Er is op dit moment geen actieve Dekbed Discounter folder. Kom snel terug om te zien of er een nieuwe folder is.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Dekbed Discounter folder?

Blader nu snel door de Dekbed Discounter folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Over Dekbed Discounter

De oprichter van Dekbed Discounter komt regelmatig in het nieuws. Deze jonge ondernemer heeft namelijk volledig zelf een miljoenenbedrijf op weten te richten en daar verdient hij absoluut de nodige lof voor. Dankzij zijn ondernemersgeest kunnen alle consumenten nu immers profiteren van onder meer hoogwaardig & voordelig beddengoed. Bij Dekbed Discounter ben je aan het juiste adres voor het aanschaffen van allerlei producten voor in de slaapkamer.

Eigenlijk is de naam ‘Dekbed Discounter’ niet meer passend bij het huidige aanbod. Het bedrijf biedt namelijk véél meer dan alleen dekbedden aan. In het assortiment vind je onder meer dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons, dekbedden, kussens, matrasbeschermers, matrassen, boxsprings, vloerkleden, plaids, spreien, sierkussens, airco’s en overige woonartikelen. Sinds enige tijd is het ook mogelijk om banken en boxsprings te leasen via Dekbed Discounter.

Het bedrijf probeert de aanschaf van bovengenoemde artikelen zo voordelig mogelijk te maken. Je kunt dan ook dagelijks bij dit bedrijf profiteren van hoge kortingen. Op het moment van schrijven biedt het bedrijf bijvoorbeeld 2 artikelen volledig gratis aan, oftewel ’3 halen 1 betalen’. Mede vanwege de aanbiedingen is het bedrijf onwijs populair in Nederland geworden.

Voor het bestellen van de producten kan je terecht in de uitgebreide webshop. Deze webshop werkt soepel en is behoorlijk overzichtelijk. De verzendkosten bedragen, ongeacht de inhoud van de bestelling, 5,99 euro. Het retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na het verstrijken van de bedenktermijn. Voor het retourneren dien je wel zelf voor de kosten op te draaien. Ook stelt Dekbed Discounter nog enkele voorwaarden aan de retournering; deze voorwaarden kan je het beste op de website van het merk raadplegen.

Voor al je vragen kan je terecht in de live chat. Deze chat is beschikbaar als je naar www.dekbed-discounter.nl gaat. Je kunt er daarnaast ook voor kiezen om een bericht via Facebook te sturen of een mailtje te sturen naar klantenservice@dekbed-discounter.nl. Als je liever belt, kan je dat doen naar het volgende nummer: 0853 032 813.