De Wijnbeurs

www.wijnbeurs.nl

De Wijnbeurs voordelen

Ontvang gratis bezorging met Wijnbeurs Plus
Besteld voor 16:00 uur is morgen in huis
100% proefgarantie

Slijterij

De Wijnbeurs folders

Bekijk de nieuwe De Wijnbeurs folder van deze week.

Meer slijterij folders

Gall & Gall Folder

Geldig van 29-05 t/m 11-06

Profiteer nog 6 dagen van deze Gall & Gall Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Gall & Gall aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

Dirck III Folder

Geldig van 31-05 t/m 06-06

Profiteer nog 1 dag van deze Dirck III Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Dirck III aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

Dirck III Folder

Geldig van 09-05 t/m 13-06

Profiteer nog 8 dagen van deze Dirck III Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Dirck III aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

Gall & Gall Folder

Geldig van 29-05 t/m 18-06

Profiteer nog 13 dagen van deze Gall & Gall Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Gall & Gall aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

Uw TopSlijter Folder

Geldig van 17-05 t/m 19-06

Profiteer nog 14 dagen van deze Uw TopSlijter Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste uw topSlijter aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

Mitra Folder

Geldig van 05-06 t/m 18-06

Profiteer nog 13 dagen van deze Mitra Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Mitra aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

> Folder bekijken

Meer slijterij winkels

Populaire folders

28 dingen die je waarschijnlijk nog niet wist over De Wijnbeurs

 1. De Wijnbeurs staat te boek als één van de beste en grootste Nederlandse wijnhandels
 2. De huidige Nederlandse wijndirecteur van de Wijnbeurs is Franz Lampe
 3. De Wijnbeurs heeft geen eigen importkantoor, maar ze zijn wel de enige schakel tussen de wijnboer en de consument
 4. In 1994 werd de Belgische Wijnbeurs opgericht om op die manier ook de Belgische klanten te kunnen voorzien van lekkere wijnen
 5. De kernkwaliteit van de Wijnbeurs is ‘het proeven van wijnen’
 6. Het eerste eigen wijnmerk van de Wijnbeurs is ‘La Pauline’
 7. Tegenwoordig heeft de Wijnbeurs een proefpanel van 8 wijnexperts die jaarlijks ruim 7000 wijnen proeven
 8. Voor het beoordelen van wijnen hanteert de Wijnbeurs een strikt stappenplan, zodat elke wijn op dezelfde manier beoordeeld wordt
 9. Het vaste proefpanel van de Wijnbeurs is gezamenlijk goed voor meer dan 170 jaar aan proefervaring
 10. Bij de Wijnbeurs is het mogelijk voor de klant om een wijnabonnement aan te schaffen
 11. Bij het wijnabonnement kan er tussen drie soorten gekozen worden; Favorieten Service, Bourgondische Service, Seizoens Service
 12. De Wijnbeurs biedt een online wijnproeverij aan onder videobegeleiding van een proefpanel
 13. De Wijnbeurs biedt ook een wijnproeverij op locatie bij de klant
 14. Het kantoor van de Wijnbeurs bevindt zich in Gorredijk/Hilversum
 15. Bij de Wijnbeurs wordt hoe dan ook € 4,95 aan verzendkosten in rekening gebracht
 16. Bij de Wijnbeurs kun je ook een premium lid worden en dan worden onder andere alle bestellingen gratis thuisbezorgd
 17. De Wijnbeurs bezorgt alleen in Nederland
 18. De Wijnbeurs biedt zes betaalmogelijkheden; iDeal, Creditcard, PayPal, Factuur (digitaal of per post), Afterpay en Automatische incasso
 19. Het is bij de Wijnbeurs ook mogelijk om een VVV cadeaukaart in te leveren
 20. De Wijnbeurs biedt 100% proefgarantie aan; dit betekent dat het mogelijk is om eerst een wijn te proeven en vervolgens (indien gewenst) terug te sturen
 21. Altijd een bijzondere wijn in uw glas; dat is de slogan van De Wijnbeurs
 22. Bij De Wijnbeurs is het ook mogelijk om wijnpakketten samen te stellen en online te bestellen
 23. Ruim 9.000 klanten hebben via Trustpilot hun mening achtergelaten over De Wijnbeurs
 24. Alle wijnen die je bij De Wijnbeurs online kunt vinden, zijn voorzien van een uitgebreide omschrijving
 25. In de webshop van De Wijnbeurs kun je filteren op Wijngebied, Wijnsoort en Druivenras
 26. Op de website van De Wijnbeurs vind je veel inspiratie voor heerlijke wijnen in combinatie met lekkere recepten
 27. De webshop van De Wijnbeurs beschikt over het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk
 28. Conform de wet verkoopt De Wijnbeurs geen alcohol aan minderjarigen

Veel gestelde vragen

Wat zijn de huidige aanbiedingen in de de Wijnbeurs folder?

De actuele aanbiedingen in de de Wijnbeurs folder wisselen wekelijks. Om de meest recente aanbiedingen te ontdekken, raadpleeg de nieuwe de Wijnbeurs folder op deze pagina. Bezoek onze website AanbiedingenFolders.nl regelmatig om op de hoogte te blijven van de nieuwste folders en acties.

Waar vind ik de nieuwe de Wijnbeurs folder?

De meest recente de Wijnbeurs folder is beschikbaar op deze pagina. Hier krijgt u toegang tot de nieuwe folder met daarin alle actuele aanbiedingen en promoties.

Hoe kan ik de nieuwste de Wijnbeurs folder bekijken?

U kunt de laatste de Wijnbeurs folder bekijken door regelmatig deze pagina te bezoeken. Hier vindt u de meest recente folder, waar u doorheen kunt bladeren om alle actuele aanbiedingen en promoties te ontdekken.

Kan ik de de Wijnbeurs folder online bekijken?

Ja, u kunt de de Wijnbeurs folder gemakkelijk online bekijken op onze website AanbiedingenFolders.nl. Hier kunt u snel en eenvoudig de nieuwste de Wijnbeurs folder vinden en doorbladeren om op de hoogte te blijven van alle lopende aanbiedingen en promoties.

Hoe lang zijn de aanbiedingen in de de Wijnbeurs folder geldig?

De aanbiedingen in de de Wijnbeurs folder zijn doorgaans één week geldig. Let op dat sommige aanbiedingen slechts enkele dagen geldig zijn of gelden zolang de voorraad strekt. Raadpleeg de folder om er zeker van te zijn dat u geen aanbieding misloopt.

Hoe vaak verschijnen er nieuwe de Wijnbeurs folders en aanbiedingen?

Nieuwe de Wijnbeurs folders en aanbiedingen verschijnen meestal wekelijks. Houd er rekening mee dat sommige speciale evenementen of feestdagen mogelijk aanvullende folders en aanbiedingen hebben. Zorg ervoor dat u regelmatig onze website bezoekt om op de hoogte te blijven van de laatste folders en aanbiedingen.

Hoe kan ik mij abonneren op de de Wijnbeurs folder?

Om u te abonneren op de de Wijnbeurs folder, gaat u naar de pagina van de Wijnbeurs op aanbiedingenfolders.nl en klikt u op de knop 'Abonneren' of 'Meld je aan voor onze nieuwsbrief'. Vul uw e-mailadres in en volg de instructies in de bevestigingsmail om uw abonnement te voltooien. U ontvangt dan wekelijks de nieuwste de Wijnbeurs folder en aanbiedingen direct in uw inbox.

Hoe kan ik mijn dichtstbijzijnde de Wijnbeurs-filiaal vinden?

Om uw dichtstbijzijnde de Wijnbeurs filiaal te vinden, gaat u naar de winkelzoeker op de de Wijnbeurs pagina van aanbiedingenfolders.nl. Voer uw postcode of woonplaats in en klik op 'Zoeken'. De dichtstbijzijnde winkels en hun contactgegevens worden weergegeven op de kaart en in de lijst.

Waar vind ik de openingstijden van mijn lokale de Wijnbeurs winkel?

De openingstijden van uw lokale de Wijnbeurs winkel kunt u vinden op de de Wijnbeurs pagina van aanbiedingenfolders.nl. Zoek uw dichtstbijzijnde filiaal met behulp van de winkelzoeker en klik op de naam van de winkel. De openingstijden, contactgegevens en andere relevante informatie worden op de detailpagina van de winkel weergegeven.

Kan ik de de Wijnbeurs folder ook in de winkel vinden?

Ja, u kunt de de Wijnbeurs folder meestal ook in de winkel vinden. Bij de ingang van de winkel of bij de klantenservicebalie liggen vaak papieren exemplaren van de nieuwste folder. Houd er echter rekening mee dat de beschikbaarheid van de papieren folder kan variëren per winkel. Voor het meest actuele en uitgebreide overzicht van aanbiedingen en folders, bezoekt u onze website aanbiedingenfolders.nl.

Kan ik de de Wijnbeurs aanbiedingen online bestellen?

Ja, u kunt de de Wijnbeurs aanbiedingen online bestellen. Ga naar de officiële De Wijnbeurs website en selecteer de producten die u wilt kopen uit de aanbiedingenfolders. Plaats ze in uw winkelwagentje en voltooi het afrekenproces om van de kortingen te profiteren.

Zijn de aanbiedingen en folders in alle de Wijnbeurs filialen geldig?

De aanbiedingen en folders zijn over het algemeen geldig in alle de Wijnbeurs filialen. Echter, sommige aanbiedingen kunnen beperkt zijn tot specifieke locaties of online winkelen. Controleer de folder of de De Wijnbeurs website voor de geldigheid en eventuele beperkingen van de aanbiedingen.

Hoe blijf ik op de hoogte van toekomstige de Wijnbeurs aanbiedingen en acties?

U kunt zich inschrijven voor de de Wijnbeurs nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van toekomstige aanbiedingen en acties. Bezoek de De Wijnbeurs website en meld u aan met uw e-mailadres. U ontvangt regelmatig updates met de nieuwste aanbiedingen, folders en andere promoties.

Hoe kan ik contact opnemen met de de Wijnbeurs klantenservice voor vragen over aanbiedingen en folders?

Als u vragen heeft over aanbiedingen en folders, kunt u contact opnemen met de de Wijnbeurs klantenservice. Ga naar de De Wijnbeurs website en zoek naar de contactpagina, waar u de contactgegevens en openingstijden van de klantenservice kunt vinden. U kunt ook gebruik maken van de live chat-functie, indien beschikbaar.

Zijn er beperkingen op de hoeveelheid producten die ik kan kopen tijdens een aanbieding?

Sommige aanbiedingen kunnen beperkingen hebben op de hoeveelheid producten die u kunt kopen. Deze beperkingen worden meestal vermeld in de folder of op de de Wijnbeurs website. Het is belangrijk om de voorwaarden van elke aanbieding te controleren om te weten of er beperkingen gelden.

Hoe kan ik aanbiedingen uit de de Wijnbeurs folder gebruiken bij het online winkelen?

Om aanbiedingen uit de de Wijnbeurs folder te gebruiken bij het online winkelen, bezoekt u de De Wijnbeurs website en zoekt u de producten uit de folder die u wilt kopen. Voeg de producten toe aan uw winkelwagentje en de kortingen worden automatisch toegepast tijdens het afrekenproces. Zorg ervoor dat de aanbiedingen geldig zijn voor online winkelen en controleer de geldigheidsduur van de aanbieding.

Tips voor De Wijnbeurs korting

De Wijnbeurs folder

De Wijnbeurs is in 1976 opgericht en is in het leven geroepen door de broers Hans, Piet en Paul Walraven. 2 jaar later voegde ook Franz Lampe zit bij de broers en Lampe is vandaag de dag de Nederlandse wijn directeur van De Wijnbeurs. Deze groep ondernemers importeerde rechtstreeks van de bron en kon zo inkopen bij de echte producenten van topwijnen zonder tussenkomst van anderen. Door deze commissionairs er tussenuit te halen, zorgt De Wijnbeurs ervoor dat het jou als klant de mooiste en lekkerste wijnen kan verkopen tegen de scherpst mogelijke prijs.

Blind proeven

Om enkel de beste kwaliteit wijnen aan te kunnen bieden, worden deze blind geproefd. Dit is een manier van selecteren die De Wijnbeurs al meer dan 40 jaar lang hanteert, met succes. Een aantal glazen worden naast elkaar gezet en krijgen allemaal een nummer. De bijbehorende flessen zijn verborgen en op deze manier worden de verschillende wijnen geproefd. Het proefpanel moet deze blind proeven en geven elke wijn een score en krijgen hierbij een 20-puntensysteem. Om verkocht te worden via De Wijnbeurs zijn 16 punten nodig, dus enkel wijnen die 16 punten of meer krijgen zijn voor de webshop goed genoeg. Het bedrijf is constant op zoek naar de mooiste wijnen voor jou.

Kwaliteit

Door deze methode van selecteren te gebruiken, worden de wijnen gekozen vanuit het glas en niet omdat het van een bepaalde château of speciale wijnboer af komt. Het is puur een mooie bijkomstigheid als de wijn toevallig wel uit zo’n gebied of streek komt. De kwaliteit is het enige wat voor De Wijnbeurs telt. Wanneer je een echte wijnliefhebber bent, moet je bij de Wijnbeurs zijn. Al jaren hebben zij kwaliteitswijnen in hun assortiment, of je nu van rode of witte wijn houdt. Ook voor een goede rosé en mousserende wijn ben je bij De Wijnbeurs absoluut aan het juiste adres. Zo is er voor iedereen wel een lekkere fles wijn te vinden in de webwinkel.

Eisen en voorwaarden

Het bedrijf probeert niet alleen de wijnen uit, maar gaat ook echt op bezoek bij de wijnboeren. Zo kunnen ze de meest interessante partijen wijnen vinden in hun kelders. Deze worden geproefd en wordt bekeken of de wijn voldoet aan alle eisen en voorwaarden. De wijn moet echt lekker zijn, passen bij het concept van de Wijnbeurs en ook echt voordelig ingekocht kunnen worden. Wanneer dit allemaal op de wijn van toepassing is, is deze wijn te koop bij De Wijnbeurs.

Proefgarantie

Om er zeker van te zijn dat jij je bestelde wijnen ook echt lekker vindt, heeft De Wijnbeurs de 100% proefgarantie. Dit houdt in dat hoewel het bedrijf altijd zeker van de kwaliteit is, smaken per persoon kunnen verschillen. Als de wijn die je aangekocht hebt in de winkel om welke reden dan ook toch niet helemaal naar jouw smaak is, kun je deze kosteloos terugsturen en krijg je je geld gewoon terug. Ook als de smaak anders is dan beschreven en naar jouw idee niet helemaal past bij de gelegenheid, dan kun je deze ook gewoon weer terugsturen.

Handig filteren

De website van De Wijnbeurs is heel duidelijk en overzichtelijk ingedeeld. De wijnen zijn per categorie ingedeeld en deze bestaan uit rode wijn, witte wijn, rosé en mousserende wijn. Zo kun jij snel naar het type wijn zonder lang te moeten zoeken. Wanneer je bijvoorbeeld witte wijn gekozen hebt, krijg je het hele aanbod van De Wijnbeurs direct te zien. Om je enkel de resultaten die specifiek aan jouw wensen en voorkeuren voldoen te tonen, is het mogelijk om filters toe te passen. Zo kun je kiezen uit welk land je de wijn wilt hebben, hoeveel geld je kwijt wilt, het druivensoort en ook het smaakprofiel.

Wijnpakketten

Wanneer je op zoek bent naar een wijn voor een specifieke gelegenheid zoals bijvoorbeeld een diner met vlees of vis of een passende wijn voor een kaasplank of borrel kun je de resultaten hier ook op filteren. Zo weet je altijd precies waar je wijnen bij passen. Als je een wijnproeverij wilt houden, is dit ook mogelijk met de wijnpakketten van De Wijnbeurs. Je kunt kiezen voor een pakket van 6 of 8 verschillende flessen, waarbij ook wijnglazen geleverd worden. Deze zijn per doos te bestellen en kun je ook mooi cadeau geven.

Speciale wijnen

Voor nog wat extra kortingen op de al scherpe prijzen, heeft de firma ook een aanbiedingen pagina. Hierop staan alle wijnen met nog een beetje extra korting. Ook deze zijn te filteren naar smaak, wijnsoort en land. Ook voor speciale dessertwijnen, verschillende soorten Port en biologische wijnen kun je ook bij De Wijnbeurs terecht.

Over De Wijnbeurs

Het is algemeen bekend dat we in Nederland ontzettend gek zijn op wijn. Het maakt daarbij niet eens uit of het rode wijn, witte wijn of rosé betreft. Nee, voor veel mensen is een glaasje wijn het ultieme moment van ontspanning en genieten. Voor het bestellen van wijnen kan je perfect terecht bij de Wijnbeurs. Al 40 jaar lang is de Wijnbeurs een begrip in Nederland. Voor allerlei soorten wijnen, inclusief hele bijzondere wijnen, ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres.

Via de website van de Wijnbeurs kan je allerlei soorten wijnen bestellen. De menu-items zijn ingedeeld op basis van de verschillende wijnsoorten. Zo kan je kiezen voor mousserende wijn, witte wijn, rode wijnen en meer wijnen. Ook is het mogelijk om een wijnpakket aan te schaffen. Hierbij krijg je bijvoorbeeld meerdere flessen wijn in één pakket geleverd.

Ook is het mogelijk om via de website op de hoogte te worden gehouden van alle nieuwtjes. Daarvoor kan je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Wil je graag van privileges genieten? Dan kan je je aanmelden als premium lid.

Als je voor 17:00 uur een bestelling plaatst, krijg je de wijnen de volgende dag al thuisbezorgd. Je betaalt hiervoor € 4,95 aan verzendkosten, behalve als je bij Wijnbeurs Plus besteld of als je een premium lid bent. In dat geval zijn de verzendkosten gratis. Het retourneren van wijnen is ook mogelijk. Daarvoor kan je contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice van de Wijnbeurs staat elke dag graag voor je klaar. Je kunt hen bereiken via [email protected] of via telefoonnummer 0294 788 103.