Mode

Blue Tomato folders

Ontvang nu korting bij Blue Tomato met folder aanbiedingen

advertentie

Blue Tomato Magazine

Geldig van 01-08-2022 t/m 31-12-2022

> Folder bekijken

advertentie

Meer mode folders

KiK Folder

Geldig van 11-06-2022 t/m 30-09-2022

> Folder bekijken

Norah Folder

Geldig van 22-05-2022 t/m 31-08-2022

> Folder bekijken

Norah Folder

Geldig van 22-05-2022 t/m 31-08-2022

> Folder bekijken

KiK Folder

Geldig van 27-06-2022 t/m 31-08-2022

> Folder bekijken

Livera Folder

Geldig van 28-05-2022 t/m 31-08-2022

> Folder bekijken

Gerry Weber Folder

Geldig van 28-05-2022 t/m 31-08-2022

> Folder bekijken

Bonita Folder

Geldig van 11-05-2022 t/m 31-08-2022

> Folder bekijken

Livera Folder

Geldig van 28-05-2022 t/m 31-08-2022

> Folder bekijken

Meer mode winkels

Verlopen Blue Tomato folders

Populaire folders

Blue Tomato folders

TitelStartdatumEinddatum
Blue Tomato Magazine01-08-202231-12-2022
Blue Tomato Folder28-03-202231-05-2022
Blue Tomato Folder25-10-202131-03-2022
Blue Tomato Folder07-10-202131-12-2021
Blue Tomato Folder07-10-202131-12-2021

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Blue Tomato folder?

Ja, er is op dit moment 1 actieve Blue Tomato folder.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Blue Tomato folder van deze week geldig?

De nieuwe Blue Tomato folder van deze week is geldig van 01-08-2022 t/m 31-12-2022.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Blue Tomato folder?

Blader nu snel door de Blue Tomato folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Blue Tomato korting

Blue Tomato

Blue Tomato is de winkel bij uitstek voor diegenen die hun passie willen waarmaken. Met ons motto “ your ride, our mission” creëren we voor iedere klant een kans om deel te zijn van een trendy en energievolle Blue Tomato omgeving. Het beleven van unieke momenten en het ervaren van nieuwe sensaties gebeurt bij ons! We ondersteunen de zoektocht naar krachtige ervaringen door kansen te creëren voor onze klanten en medewerkers. Hierdoor kunnen zij hun passie waar maken en geïnspireerd door het leven gaan. Met ruim 30 jaar ervaring hebben we de beste productselectie voor onze sportliefhebbers en verbinden we klanten zowel op nationaal als op internationaal niveau met elkaar. De bedrijfscultuur van Blue Tomato is gebaseerd op de fundamenten; toewijding, respect, ontwikkeling, empowerment, concurrentie en erkenning. Deze zijn ook de waarden die we laten zien vanaf de samenstelling van onze concepten tot en met de levering van ons product.

Vanuit huis kopen

Om het zoeken in de online of webshop te vergemakkelijken, zijn er speciaal voor jou bekende zoektermen aangegeven. Deze kun je gebruiken bij het zoeken naar het product of de dienst die je wenst. De zoekoptie kun je gebruiken om het aanbod te categoriseren naar de naam van het product, de omschrijving en de prijs. De webshop is beschikbaar in verschillende talen en we verzenden onze producten wereldwijd. Jij bent dus nooit te ver voor ons. In geval het je niet lukt om naar ons toe te komen, bieden we je daarom de mogelijkheid om ook gemakkelijk vanuit huis, binnen de eigen tijd en op het eigen tempo heel eenvoudig jouw artikelen te bestellen en die te laten bezorgen. Voor het gemak hoef je niet ver te reizen, maar kun je het verzoek doen om deze te laten bezorgen bij een van de dichtstbijzijnde winkels bij jou in de buurt. Bekijk de aangegeven vestigingen op onze website.

Nog meer uit aanbiedingen

Bij Blue Tomato staan we niet alleen bekend om onze sportartikelen zoals de snow- en skateboards, maar het aanbod is vele malen meer dan dat. Los van ons aanbod kun je in de online shop het laatste nieuws over onze producten, merken, rijders en evenementen, tips en adviezen vinden in onze blog. Deze heet 'de Blue World'. Met onze Blue World Blog blijf je op de hoogte van alles rondom de boardsports scene. Als jij toch deze evenementen in 'real life' wilt ervaren, maak je gebruik van het aanbod voor inschrijving voor het surfen, snowboarden en free skiën welke in samenwerking met LUEX – Line Up Explorers tot stand is gekomen. Om het pakket te completeren staan onze deskundigen klaar voor de begeleiding tijdens deze activiteiten. Dromen kunnen nu ook echt worden!

Service en Support

Onder de benaming service en support op onze website lees je meer over ons klantenservice. Er kan dagelijks contact opgenomen worden voor advies of voor het bestellen van een product. Gebruik voor het contact ons aangegeven e-mailadres of het telefoonnummer.

Betalingen en (retour)verzendingen

Wanneer je eenmaal de keus voor een artikel gemaakt hebt, dan kun je in enkele eenvoudige stappen de betaling voldoen. Deze stappen zie je op de website. De procedure die de bestelling afloopt is ook te volgen. Als je toch besluit jouw bestelling te annuleren, dan zijn er ook daarvoor instructies aangegeven. Alhoewel wij waar voor jouw geld garanderen, kan het voorkomen dat je toch nog wenst een andere maat of kleur te bestellen. Hier komt ons retourbeleid in. Lees ook deze afspraken op onze website door.

Blijvend contact met een Blue Tomato account en de nieuwsbrief

Met Blue Tomato wil je wel in contact blijven. In ieder geval wensen wij dat blij Blue Tomato wel! Dit kan door een eigen account aan te maken waarmee je het gemak van onze website kunt ervaren en de voordelen kunt trekken. Het registreren voor onze nieuwsbrief is ook een goed alternatief als je blijven geïnformeerd zou willen zijn over onze laatste ontwikkelingen en aangepaste diensten. Ook leuke deals op hoogtijdagen of op dagen waarop we jou flink wensen te verwennen kun je dan niet missen. Aanbiedingenfolders.nl is ook een leuke optie.

Over Blue Tomato

Voer je een niet-alledaagse sport uit? Of vind je het leuk om streetwear kleding te dragen? Dan ben je bij Blue Tomato aan het juiste adres. Deze onderneming heeft zich namelijk gespecialiseerd in het aanbieden van streetwear kleding. Die kleding staat stoer op straat, maar is ook uitermate handig bij het uitvoeren van verschillende (buiten)sporten.

Deze onderneming bestaat al meer dan 30 jaar en is ooit opgericht in een kleine garage. Vandaaruit is steeds verder en verder gebouwd, waardoor Blue Tomato nu wereldwijd actief is. Over de gehele wereld heeft Blue Tomato winkels geopend én ook in ons land is dat geval. In Amsterdam en Utrecht zijn heuse Blue Tomato winkels te vinden, waar je het uitgebreide assortiment kunt shoppen. Raadpleeg de website van dit merk voor meer informatie over deze winkels.

Het is echter ook mogelijk om via de webshop alle producten aan te schaffen. Daarvoor heb je de keus tussen de volgende categorieën: Streetwear, Schoenen, Accessoires, Snowboard, Freeski, Skate, Surf en Sale. Met die verschillende sporten wordt direct duidelijk wat voor soort producten Blue Tomato aanbiedt.

Heb je online de gewenste producten gevonden? Bestel deze en laat de artikelen op het gewenste adres thuisbezorgen. Indien je voor meer dan 40 euro een bestelling plaatst, hoef je bovendien geen verzendkosten te betalen. Bij kleinere orders hoef je slechts enkele euro’s aan verzendkosten te betalen.

Retourneren van de artikelen is mogelijk binnen een termijn van 30 dagen. Als de oorspronkelijke order meer dan 40 euro bedroeg, is de retournering ook volledig gratis. Indien je voor minder dan 40 euro een bestelling had geplaatst, dien je zelf de retourkosten te betalen.

Heb je vragen? De klantenservice van Blue Tomato staat op werkdagen van 08.00 tot 21.00 uur voor je klaar en op zaterdag van 12.00 tot 18.00 uur. Je kunt daarvoor een online contactformulier invullen of bellen naar 020 49 90 369.