Bakker Bart

Bakker Bart folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Bakker Bart

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Groupon
Sligro
Makro
Gall & Gall
HANOS
Kwalitaria
Burger King
McDonald's
KFC
Subway
Starbucks
Domino's Pizza
Dunkin’ Donuts
Loetje
La Place
La Cubanita
Shabu Shabu
Douwe Egberts

Populaire folders

Populaire Bakker Bart winkels

Tips voor Bakker Bart korting

Folder Bakker Bart

Brood of broodjes eten we allemaal. Of dit nu voor ontbijt, lunch of gewoon als tussendoortje is, maakt niet uit. Er is voor elke gelegenheid en voor ieders smaak wel brood te vinden. Dit geldt ook voor het assortiment van Bakker Bart. Hier haal je niet alleen je dagelijkse brood of broodjes maar kun je ook nog eens kiezen uit allerlei lekkernijen zoals belegde broodjes of gebak.

Aanbiedingen bij Bakker Bart

Bij Bakker Bart kun je ook producten kopen met korting. Soms brengen zij een folder uit met aanbiedingen die je dan op zowel de eigen website als op een site met meerdere folders kunt terugvinden. Is er geen lopende folder? Niet getreurd want ook dan zijn er genoeg aanbiedingen te vinden bij Bakker Bart. Je kunt deze allemaal terugvinden op de site van de bakker. Kijk je op de site bij Aanbiedingen dan zie je in één oogopslag wat je op dat moment met korting kunt kopen.

Laten bezorgen of zelf ophalen?

Dit kan gewoon brood zijn dat je koopt voor thuis maar ook belegde broodjes, lekkere snacks of een ontbijtje dat je kunt laten bezorgen horen daar bijvoorbeeld bij. De aanbiedingen gelden een bepaalde periode. Is deze voorbij dan komen er weer andere aanbiedingen voor in de plaats. Je kunt er je lunch bestellen en deze zelf afhalen maar laten bezorgen kan ook.

Bestellen is zo geregeld

Wanneer je een bepaald product hebt uitgekozen (meer mag natuurlijk ook) dan kun je nadat je dit in het winkelmandje gedaan hebt, aangeven of je de bestelling wilt laten brengen of deze liever zelf ophaalt. Kies je voor het laatste, dan kijk je natuurlijk wel even welk filiaal het dichtstbij jou in de buurt is. Ben je in de winkel en heb je lekkere trek? Dan kun je bij Bakker Bart ook daar wat bestellen en ter plekke nuttigen. Iets lekkers eten met een warme of koude drank erbij is natuurlijk altijd gezellig om te doen.

Online bestellen of naar de winkel

Online bestellen is simpel bij Bakker Bart maar als je toch net in de buurt van de winkels bent of er liever zelf even naartoe gaat, is dat ook makkelijk zat. Er zijn veel filialen verspreid door het hele land dus de kans dat er eentje bij jou in de buurt is, is aanzienlijk. Kijk hiervoor op de website even bij Winkels. Je vult je postcode of woonplaats in en krijgt zo meteen de resultaten te zien van vestigingen bij je in de buurt. De openingstijden en het adres staan erbij zodat je weet wanneer je er terecht kunt en waar je dient te zijn.

Aanmelden voor de nieuwsbrief van Bakker Bart

Wil je nu niet steeds zelf op zoek gaan naar een folder of aanbiedingen van Bakker Bart of kijken of er nieuwe producten in het assortiment bij gekomen zijn? Dan meld je je het beste aan voor de nieuwsbrief van Bakker Bart. Dit doe je door je emailadres door te geven op de site. Daarna krijg je automatisch de nieuwsbrief in je mailbox en ben je altijd als eerste op de hoogte van alle nieuws, aanbiedingen en speciale acties.

Volg het nieuws over Bakker Bart op social media

Je kunt Bakker Bart ook op social media volgen. Kijk eens op Facebook, Instagram, LinkedIn of Pinterest om meer over de bakker te weten te komen. Je kunt er terecht met vragen en de reacties van andere mensen lezen. Ook het laatste nieuws zal zeker niet ontbreken. Als je vragen hebt over bepaalde producten of iets anders wilt weten dat Bakker Bart aangaat, dan kun je daar doorgaans prima mee terecht in een van de winkels.

Contact opnemen met de klantenservice

Kom je daar nu niet en doe je meestal een online bestelling, wil je toch wat meer informatie of heb je een opmerking of klacht? Dan neem je het beste even contact op met de klantenservice van Bakker Bart. Dit kun je doen door het contactformulier in te vullen dat je op de site vindt. Na ontvangst nemen zij zo snel mogelijk met jou contact op om je antwoord te geven of een oplossing te bedenken.

Kijk altijd eerst even tussen de veelgestelde vragen

Als je een vraag hebt, dan bestaat de kans dat iemand deze al eens eerder gesteld heeft. Op de website van Bakker Bart vind je daarom ook alle veelgestelde vragen. Het loont altijd de moeite om daar even bij te kijken of jouw vraag er misschien ook tussen staat. Zo ja, dan heb je meteen een antwoord.

Over Bakker Bart

Bakker Bart zag in 1977 in Nijmegen voor het eerst het levenslicht. Deze broodjeszaak was een idee van Bart van Elsland. Nadat in 1977 de eerste broodjeszaak opgericht was, volgden al snel meer en meer zaken. Op het hoogtepunt had Bakker Bart meer dan 200 vestigingen door het gehele land. Sindsdien is deze bakkerijketen ook meermaals van eigenaar verwisseld. Onder de huidige eigenaar heeft het merk zich gericht op de nieuwe markt van thuisbezorgen. Momenteel is Bakker Bart zelfs de grootste bezorger van lunches in Nederland.

In het assortiment van Bakker Bart vind je oneindig veel lekkere producten. Al deze producten kan je inzien op de website van het merk. Op deze website kan je kiezen uit de volgende categorieën: Belegde broodjes, Brood, Hartig, Zoet, Salades, Ontbijt, Lunch, Traktaties en Aanbiedingen. Je bent bij deze bakker dus aan het juiste adres voor een normaal bruin brood, maar je kunt ook van overheerlijke belegde broodjes, snacks en pizza stukjes genieten. Al met al heeft Bakker Bart alles voor een heerlijke lunch; sinds enige tijd kan je dit dus ook thuis of bij je bedrijf laten bezorgen.

Bakker Bart maakt gebruik van de franchiseformule; dit betekent dat elke ondernemer zich aan kan sluiten bij deze formule. Aan het begin van 2020 hadden ruim 170 ondernemers dat gedaan. Bij deze 170 vestigingen kan je genieten van het hierboven genoemde assortiment. Voor vragen/opmerkingen kan je terecht bij deze vestigingen, maar je kunt ook contact met het hoofdkantoor opnemen. Daarvoor kan je via de website een online contactformulier invullen.

Via een online nieuwsbrief, Facebook, Instagram en Pinterest kan je op de hoogte blijven van ontwikkelingen bij dit unieke bedrijf. Bakker Bart mag zich al met al met recht één van de grootste bakkerijketens in ons land noemen.