Asics

Asics folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Asics

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Suitable
Zeeman
Bristol
Zalando
H&M
Michael Kors
Ulla Popken
Norah
Mango
Topshop
Bonita
ABOUT YOU
Accessorize
Bonprix
ZARA
Wolford
Primark
C&A

Populaire folders

Tips voor Asics korting

Folder Asics

Als je veel sport dan heb je daar goede kleding en de juiste schoenen voor nodig. Deze zijn van tal van merken te koop, zowel in fysieke winkels als online. Een goed voorbeeld van een merk waarbij je terecht kunt voor dames-, heren- en kinderkleding en schoenen om te sporten is Asics. Dit merk heeft een eigen website waarop je kunt bekijken wat er allemaal in de collectie zit en waar je kunt bestellen in de webshop.

Alles voor sporten vind je bij Asics

Een kijkje op de website van Asics betekent dat je kunt zien wat er verkocht wordt van dit merk. Schoenen en kleding worden gemaakt om verschillende sporten uit te oefenen zodat jij ook de juiste spullen kunt aanschaffen waarmee het sporten nog leuker wordt en beter gaat. Als je iets gevonden hebt naar je zin kun je dat altijd in de webshop bestellen en krijg je het snel thuisbezorgd.

Alles toch liever in het echt bekijken?

Liever eerst een bepaald artikel dat je online gezien hebt in het echt bekijken of passen? Dat is natuurlijk niet zo gek als het om schoenen of kleding gaat. Als je naar artikelen van Asics op zoek bent kun je daarvoor terecht in fysieke winkels. Er zijn tal van aanbieders van sportkleding, sportschoenen en accessoires die dit merk in het winkelassortiment hebben.

Ga ook eens naar een vestiging van Asics

Naast de webshop heeft Asics zelf fysieke winkels waar je terecht kunt. Op de website kun je je postcode invoeren om te kijken of er een winkel bij jou in de buurt zit. Je krijgt dan alle gegevens te zien zodat je weet waar het filiaal is en wanneer je er terecht kunt. Het telefoonnummer van de vestiging staat er ook bij vermeld dus als je vragen hebt over een bepaald product (bijvoorbeeld of ze het model dat jij wilt in jouw maat op voorraad hebben) kun je op voorhand altijd even bellen zodat je niet voor niks gaat.

Mis niks meer met de nieuwsbrief of op social media

Bij Asics kun je gebruik maken van korting als je wat wilt aanschaffen. Als er bepaalde acties lopen, dan kun je er zeker van zijn dat deze altijd op de site van Asics te vinden zijn. Als je geen enkele actie wilt missen en altijd als eerste op de hoogte wilt zijn van het laatste nieuws omtrent Asics, dan is het slim je aan te melden voor de nieuwsbrief. Hiervoor geef je alleen even je mailadres door via de site en krijg je vervolgens automatisch de nieuwsbrief in je mailbox. Als je Asics volgt op social media mis je zeker niks meer. De sportartikelen aanbieder is actief op Facebook, Twitter, Instagram, YouTube en LinkedIn.

Word lid van OneAsics voor meer voordeel

Als je korting wilt krijgen bij Asics kun je je aanmelden om lid te worden van OneAsics. Als je dit doet dan levert je dit exclusieve voordelen op die alleen voor leden gelden. Je kunt hierbij denken aan korting in een privésale maar ook aan het gratis verzenden van een bestelling die je bij Asics doet. Daarnaast mag je een artikel een bepaalde tijd uitproberen als je member bent en krijg je exclusieve toegang tot sportevenementen. Je kunt zelfs een persoonlijk trainingsschema krijgen als lid bent.

Ook voor advies kun je op de site terecht

Asics brengt geen folder op papier uit waarin je artikelen met korting kunt bekijken of inspiratie op kunt doen. Informatie vind je echter volop terug op de website. Je vindt er onder andere advies over sportschoenen, over de maat die je kunt kiezen en hoe je dit het beste aanpakt, de pasvorm enzovoort. Kijk altijd als je een vraag hebt over iets of er reeds informatie op de site over te vinden is. Grote kans dat dit het geval is dus dan heb je snel een antwoord.

Kijk of er leuke aanbiedingen te vinden zijn

Als je bij een fysieke winkel gaat kijken of er Asics producten verkocht worden dan heb je kans dat daar wel een actiefolder loopt. Wellicht staan daar dan producten van dit merk in die afgeprijsd zijn dus op die manier kun je gebruik maken van een leuke actie en betaal je minder. Kijk daarom altijd even of er folders van diverse aanbieders van sportartikelen online te vinden zijn. Met wat geluk is net het artikel dat jij wilt afgeprijsd en betaal je er aanzienlijk minder voor. Folders vind je altijd online op sites waarop er meer van verschillende aanbieders bij elkaar verzameld zijn.

Over Asics

Het Japanse bedrijf Asics werd op 21 juli 1977 in Japan opgericht. De oprichter Kihachiro Onitsuka was op zoek naar een treffende naam en besloot voor het woord Asics te gaan; dit is een samensmelting van de woorden Anima Sana In Corpore Sano. Deze term staat voor een gezonde ziel in een gezond lichaam. Door de jaren heen heeft het bedrijf een immense groei door weten te maken. Hedendaags behoort zelfs tot de top 10 van grootste producten van sportartikelen en bijbehorende accessoires.

In het assortiment van Asics is een belangrijke rol weggelegd voor schoenen. Je kunt bij dit merk zowel hardloopschoenen als casual schoenen aanschaffen. Ook voor andere sporten biedt Asics geschikte schoenen, kleding en bijbehorende accessoires aan.

Het aanschaffen van deze spullen kan perfect via de website van Asics. Je kunt hierbij kiezen tussen de categorieën Dames, Heren, Kinderen en Sporten. Als je voor bijvoorbeeld Dames kiest, krijg je vervolgens de volgende subcategorieën te zien: Uitgelicht, Schoenen, Kleding en Accessoires. Per subcategorie vind je vervolgens een uitgebreid aanbod van hoogwaardige én fraaie artikelen. Het merk is onder meer door de hoge kwaliteit bekend geworden.

Als je online een bestelling plaatst, hoef je geen verzendkosten te betalen. Ook de retourservice van Asics is volledig gratis. Als je online een bestelling plaatst, heb je dus met geen enkel risico te maken. Koop je de producten liever in een winkel? Dan kan je via de Store locator het dichtstbijzijnde verkooppunt bij jou in de buurt vinden; Asics werkt in Nederland namelijk samen met verschillende retailers.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? De klantenservice van Asics Nederland staat graag voor je klaar. Deze klantenservice is op van maandag tot en met zaterdag tussen 09.00 en 18.00 uur bereikbaar. Je kunt hiervoor bellen naar _31 237 44 0069, mailen naar [email protected] of een online contactformulier invullen.