AH To Go

AH To Go folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor AH To Go

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Groupon
Sligro
Makro
Gall & Gall
HANOS
Kwalitaria
Burger King
McDonald's
KFC
Subway
Starbucks
Domino's Pizza
Dunkin’ Donuts
Loetje
La Place
La Cubanita
Shabu Shabu
Douwe Egberts

Populaire folders

Over AH To Go

Al in 1887 werd de eerste supermarkt van Albert Heijn in ons land geopend. Op dat moment had nog niemand in kunnen denken dat dit de meest toonaangevende supermarktketen van ons land zou worden. In de afgelopen jaren is echter gebleken dat dit zeker het geval is. Overal waar je ook komt, kom je wel één of meerdere supermarkten van Albert Heijn tegen.

Dat is ook te danken aan het feit dat zij meerdere soorten supermarkten geopend hebben. Uiteraard heeft Albert Heijn veel supermarkten in de buurt van woonwijken, maar het bedrijf heeft ook meerdere XL supermarkten geopend. Dit zijn supermarkten waar je echt alle producten kunt vinden. Verder kun je ook nog bij Ah To Go shoppen.

Ah To Go is een uniek concept van Albert Heijn én is zeer populair geworden. Het gaat hierbij om kleine supermarkten die in de buurt van drukke gebieden geplaatst zijn. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een treinstation, een drukke winkelstraat of een toeristische trekpleister.

Zoals de naam al doet vermoeden, kun je hier allerlei dingen voor onderweg aanschaffen. Dat is dan ook dé reden waarom je Ah To Go veelvuldig in treinstations en dergelijke ziet. In het aanbod van Ah To Go vind je onder meer vers eten en vers drinken. Deze heerlijke voedingsmiddelen kun je vervolgens mee tijdens jouw reis nemen, zodat je nooit meer dorst of honger hoeft te lijden onderweg.

Wil je weten waar de dichtstbijzijnde Ah To Go vestiging te vinden is? Je kunt hiervoor het beste even de website van Albert Heijn raadplegen. Op de website kun je op ‘Winkels’ klikken, waarna je direct in kunt zien waar de Ah To Go vestigingen te vinden zijn.

Heb je op dit moment vragen? Dan kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van Albert Heijn. Je kunt hiervoor een live chat starten, een online contactformulier invullen of bellen naar 0800 0305.