Opticien

Ace & Tate folder

Ontvang nu korting bij Ace & Tate met folder aanbiedingen

Ace & Tate folders

advertentie

Ace & Tate Bestsellers

Geldig van 01-01-2021 t/m 31-03-2021

> Folder bekijken

Ace & Tate Nieuwe Collectie

Geldig van 01-01-2021 t/m 31-03-2021

> Folder bekijken

advertentie

Meer opticien folders

Specsavers Folder

Geldig van 22-12-2020 t/m 15-03-2021

> Folder bekijken

Zonnebrillen Folder

Nog 5 dagen geldig
Geldig van 17-02-2021 t/m 07-03-2021

> Folder bekijken

Hans Anders Folder

Geldig van 22-02-2021 t/m 14-03-2021

> Folder bekijken

Pearle Folder

Geldig van 23-02-2021 t/m 29-03-2021

> Folder bekijken

Eye Wish Opticiens Folder Week 10

Geldig van 02-03-2021 t/m 14-03-2021

> Folder bekijken

Eyes And More Folder

Geldig van 03-02-2021 t/m 30-04-2021

> Folder bekijken

Schoonenberg Folder Week 10

Geldig van 02-03-2021 t/m 14-03-2021

> Folder bekijken

Meer opticien winkels

Populaire folders

Ace & Tate folders

TitelStartdatumEinddatum
Ace & Tate Bestsellers01-01-202131-03-2021
Ace & Tate Nieuwe Collectie01-01-202131-03-2021

Veel gestelde vragen

✅ Is er op dit moment een actieve Ace Tate folder?

Ja, er zijn op dit moment 2 actieve Ace Tate folders.

✅ Tot wanneer is de nieuwe Ace Tate folder van deze week geldig?

De nieuwe Ace Tate folder van deze week is geldig van 01-01-2021 t/m 31-03-2021.

✅ Welke aanbiedingen staan er deze week in de Ace Tate folder?

Blader nu snel door de Ace Tate folder om de nieuwe aanbiedingen van deze week te bekijken.

Tips voor Ace & Tate korting

Ace & Tate folder

Ace & Tate is een Nederlands bedrijf dat designer zonnebrillen verkoopt van hoogwaardige kwaliteit. De firma werd opgericht in 2013 door Mark de Lange en Camiel de Lange van Bergen en heeft het hoofdkantoor in Amsterdam. In Nederland zijn er meer dan 15 winkels te vinden, in België 9, in Duitsland meer dan 20 en daarnaast hebben ze ook nog winkels in Denemarken, Zweden, Groot-Brittannië, Oostenrijk, Ierland, Zwitserland en Spanje. Het idee om de winkel op te zetten kwam toen Mark de Lange een bezoek bracht aan New York. De oprichter kocht daar een bril en raakte gefrustreerd door de hoge prijs die hij ervoor moest betalen. Dat moest anders kunnen, vond hij, en Ace & Tate zag het levenslicht.

Besparen

Wat het bedrijf zo succesvol maakt, is dat je er al een bril kunt kopen voor €98 inclusief glazen op sterkte. Dit komt omdat het bedrijf er allerlei tussenpersonen uithaalt. Zo is het bij designerbrillen zo dat je te maken hebt met de designer, licentiehouder, fabrikant en winkel. Doordat Ace & Tate de licentiehouder en verschillende winkels uit het rijtje haalt. Hierdoor kan de prijs zo laag gehouden worden. Je betaalt bij een designer bril simpelweg gewoon teveel mensen. Bij Ace & Tate bepaal je enkel voor design en kwaliteit en dit scheelt je een heleboel geld. Het leven is al duur genoeg, dan is het mooi dat je op dit gebied toch wat kosten kunt besparen.

Eigen ontwerp

Alle brillen die je bij Ace & Tate kunt kopen zijn van niets tot iets gemaakt. Het bedrijf heeft een eigen designafdeling en de brillen worden allemaal door hun ontworpen. Ze houden de nieuwste trends op het gebied van mode in de gaten en halen hier hun inspiratie uit. Op deze manier zal je met een bril van Ace & Tate met de tijd meegaan en daarnaast hebben ze ook tijdloze monturen in hun collecties. Voor iedereen is wel een bril te vinden en aangezien smaken absoluut verschillen, ook als het om brillen gaat, zit er in het ruime assortiment van Ace & Tate altijd wel wat voor je bij. Of je nu een zonnebril of gewone bril wilt hebben, bij Ace & Tate moet je zijn!

Kwaliteit

De firma gebruikt voor haar brillen enkel de beste en meest hoogwaardige kwaliteit materialen. Tevens proberen ze altijd up-to-date te blijven van de nieuwste productietechnieken. Om de productieprocessen van Ace & Tate qua kosten zo laag mogelijk te houden. Dit scheelt het bedrijf en daarmee jou als klant, veel geld. Daarnaast hebben ze het complete proces van design tot het fabriceren in eigen beheer. Hierdoor weet de firma dat het absoluut topkwaliteit levert en kan het daarom ook de prijzen van de brillen zo laag houden. Ze hoeven het ontwerpen of het maken van de brillen namelijk niet uit te besteden en dit bespaart ze geld.

Advies

Zoals gezegd zijn er heel veel winkels van Ace & Tate in Nederland te vinden. Door een bezoek aan de winkel te brengen kun je de collectie van het merk zelf bekijken en proberen. De medewerkers van het bedrijf zijn zeer vakkundig en professioneel. Ze weten precies wat de collecties van het brillenmerk inhouden en waar deze mee te combineren zijn. Daarnaast zijn ze ook style adviseurs en kunnen dus goed bekijken welk soort bril bij de vorm van jouw hoofd past. Ook kan het zijn dat je een bepaalde lifestyle aanhangt, ook dan kan een verkoopadviseur de brillen laten zien die het beste bij jouw levenswijze aansluit.

Webshop

Mocht je toch liever online shoppen, kan dit ook bij Ace & Tate. Op de website kun je de collectie bekijken en ook direct bestellen. De brillen zijn opgedeeld in gewone brillen en zonnebrillen en beiden kun je weer filteren op bepaalde voorkeuren. Deze voorkeuren kunnen bijvoorbeeld zijn de breedte van de bril, de vorm, de stijl, het materiaal, de kleur en de prijs. Door hier aan te geven wat je wensen zijn, krijg je enkel de brillen te zien die aansluiten bij jouw voorkeuren. Zodra je je keuze gemaakt hebt, kun je deze toevoegen aan je winkelwagen en deze zal vervolgens gratis naar je verzonden worden.

Folder

Ook biedt het bedrijf je een home try-on. Hiermee kun je 4 brillen van Ace & Tate thuisbezorgd krijgen en deze 5 dagen thuis passen. Ze worden op kosten van de firma naar je opgestuurd, maar wel zonder sterkte. Zo kun je echt goed bekijken welke bril echt bij je past. Ace & Tate brengt ook een folder uit en deze is online in te zien en ook op de webpagina Aanbiedingenfolders.nl is deze te bekijken. Hierin staan alle aanbiedingen op de brillen die Ace & Tate in de winkels heeft liggen.

Over Ace & Tate

Een leverancier van kwalitatieve, stijlvolle en betaalbare brillen. Dat is eigenlijk in een notendop het bedrijf Ace & Tate. Het bedrijf is sinds 2013 actief in de brillenbranche en heeft het behoorlijke resultaten weten te boeken.

Dat is onder andere te danken aan een unieke werkwijze. Ace & Tate maakt géén gebruik van tussenpersonen. Nee, men probeert de gehele structuur en het verkoopproces zo transparant en simpel mogelijk te houden. Dat spreekt, gezien de verkoopcijfers, veel consumenten aan.

Waar kan je zoal voor terecht bij Ace & Tate? Eigenlijk voor allerlei soorten brillen én zonnebrillen. Voor zowel heren als dames heeft het merk een uitgebreid assortiment. De zonnebrillen kunnen tevens op sterkte worden geleverd.

Wil je graag een bril passen? Dan kan je terecht in één van de vele winkels van Ace & Tate. In Amsterdam heeft men 3 winkels, maar ook in steden zoals Arnhem, Breda, Eindhoven, Maastricht en Leiden vind je de winkels terug. Eigenlijk zijn de winkels van Ace & Tate over het hele land verspreid.

Je kunt ook een bestelling plaatsen in de webshop van Ace & Tate. Naar onder ander Nelderland, België en Duitsland worden alle bestelling gratis verzonden. Hoe lang de levertijd exact is, is afhankelijk van je bestelling. Als je een multifocale bril in de webshop bestelt, bedraagt de levertijd 8 tot 14 werkdagen.

Ben je niet tevreden over je bril? Dan kan je deze binnen 30 dagen terugsturen. Hiervoor kan je opnemen met de klantenservice. Zij zijn tussen 09.00 uur en 18.00 uur op werkdagen beschikbaar. Je kunt hiervoor naar 020-2050738 bellen of een mailtje sturen naar hallo@aceandtate.nl. Ook is het mogelijk om een Whatsapp bericht naar 06-33 23 66 77 te sturen. De klantenservice maakt een retourlabel voor je aan en bereidt de retourzending voor.