Tuinmeubilair “Buiten”-kansjes in de Leen Bakker folder

Kan jouw tuin wel een opfrisbeurt gebruiken? Dan moet je de komende weken bij Leen Bakker zijn! In de nieuwe folder, geldig van 11 tot en met 24 mei, zijn namelijk veel aantrekkelijke kortingen op tuinmeubels te vinden. Van grote, 6-delige loungesets tot stoere palletbanken, bij Leen Bakker is veel tuinmeubilair in de aanbieding. Hieronder hebben we de leukste aanbiedingen voor jou op een rijtje gezet.

In de Leen Bakker folder staan niet alleen aanbiedingen voor tuinmeubilair, maar ook aanbiedingen voor meubels binnenshuis.

Draai & Win!

Voordat we ingaan op de scherpste acties uit de folder, willen we je eerst wijzen op een gave winactie van Leen Bakker: het Rad van For(tuin). Geef ‘m nu een slinger op www.leenbakker.nl/win! Je kunt verschillende prijzen winnen, maar de absolute hoofdprijs is de luxe loungeset ter waarde van €500,-.

Ancona 6-delige loungeset met kussens

Met de Ancona loungeset ben je in één keer klaar. Deze set is zesdelig (3 hoekfauteuils, 2 middenfauteuils en een tafel/voetenbankje) en biedt ruimte voor het hele gezin. De stijlvolle, blauwe kussens zijn bij de prijs ingegrepen. Het beste moet echter nog komen: deze loungeset is afgeprijsd van €1294 naar €899. Dat is een korting van bijna €400! Je kunt de Ancona loungeset in de winkel kopen of gemakkelijk via de webshop bestellen en thuis laten bezorgen.

Korting op talloze lounge- en tuinsets

Ben je geïnteresseerd in andere tuinsets? Dan raden we je met klem aan om direct in de Leen Bakker-folder te kijken. Er zijn namelijk bizar veel tuin- en loungesets in de aanbieding.

2e halve prijs op alle Leen Bakker tuinkussens

Bij de Ancona loungeset worden de kussens meegeleverd, maar dit is niet bij elke set het geval. Of misschien wil je je huidige loungeset nieuw leven inblazen met een nieuw set tuinkussens. Maak gebruik van de extra korting op Leen Bakker tuinkussens: voor elke 2e tuinkussen betaal je slechts de helft van de prijs.

Voordelige palletbanken nog voordeliger

Wat palletbanken zo ideaal maakt, is het feit dat ze er stoer uitzien én goedkoop zijn. Bij Leen Bakker zijn ze tot 24 mei nog goedkoper. Zo is de palletbank Lucca, gemaakt van greywash hout, met €20,- afgeprijsd van €119,- naar €99. De elegante palletbank Tarifa, is ook afgeprijsd naar €99.

Chillen in de tuin met de Lebel Lounger & Poef

Lekker achterover hangen in de tuin met een goed boek, wie wil dat nou niet? Met de Lebel Lounger is dit nóg relaxter. Wil je het er helemaal van nemen, dan neem je hier de Lebel Lounger Poef (€21,59) bij. Beide artikelen zijn immers afgeprijsd, net zoals alle andere Lebel loungestoelen. Over alle Lebel loungestellen heb je tijdelijk 20% korting. Wees er dus snel bij.

Kunstgras extra goedkoop

Kunstgras is een goedkoop en gemakkelijk te onderhouden alternatief voor een ‘echte’ grasmat. Bij Leen Bakker zijn verschillende soorten kunstgras nu extra scherp geprijsd. Zo is Allium kunstgras met 25% afgeprijsd, van €19,99 naar €14,99. Deze 25% korting geldt ook voor Hillrose, Séte en Brest kunstgras. Ideaal voor in de tuin, op balkon of in de voortent.

20% korting op alle parasols

20% korting op parasols, ideaal! De timing van Leen Bakker had niet beter kunnen zijn. Nu we steeds dichter bij de zomer komt kan het flink bakken in de tuin, wat niet altijd even fijn is. Een parasol biedt dan uitkomst. Het aanbod van Leen Bakker is bovendien erg uitgebreid. Zo vind je hier luxe parasols, zoals de Freepolo Limoges (€119), en eenvoudige modellen, zoals de Blanca Parasol (€31,99).

Bekijk hier de complete Leen Bakker folder met alle huidige aanbiedingen.