Dit Zijn De Top 5 Zomer Aanbiedingen Uit De Blokker Folder

Het is zomer en dat merken ze bij Blokker ook! De nieuwe Blokker folder (geldig van 13 tot en met 26) staat boordevol zomerse aanbiedingen. Hieronder zetten we vier van onze favoriete aanbiedingen uit de folder voor je op een rijtje.

Naast zomeraanbiedingen vind je in de Blokker folder ook tal van andere acties en kortingen. Check hier de complete folder.

1. Korting op alle Blokker en Picardi glazensets

Het is zomer, dus dat betekent dat je lekker in de tuin zit, vaak gaat BBQ’en en af en toe mensen over de vloer hebt. Een nieuwe set glazen kan dan zeker geen kwaad! Bij Blokker heb je tijdelijk 20% korting op alle glazensets van Blokker en het merk Picardi. Denk hierbij aan wittewijnglazen, colaglazen, fluitjes, speciaalbierglazen of speciale gin-tonic glazen. En dat is nog niet alles: alle Bormioli, Luminarc en Blokker karaffen en waterkannen zijn ook 20% afgeprijsd!

2. Insectenbestrijding afgeprijsd

Zomer heeft helaas ook een keerzijde. Namelijk, alle vliegen, muggen en andere insecten. Deze kunnen flink vervelend zijn. Gelukkig bestaan hier verschillende oplossingen voor. Van de simpele vliegenmepper tot spray tegen muggen, het zijn allemaal effectieve oplossingen. Ons advies: sla nu alvast in voor de rest van de zomer! Bij Blokker heb je namelijk 25% korting op diverse soorten insectenbestrijding. Enkele voorbeelden zijn de klassieke Blokker vliegenmepper (€0,97), Vapona vliegenvangers (€2,24), of HG X spray tegen muggen en vliegen (€7,49). Kortom, voordelige oplossingen genoeg!

3. Of schaf hor- en vliegengordijnen aan!

Een andere oplossing is het aanschaffen van een hor- of vliegengordijnen. Ook hiervoor kun je bij Blokker terecht. Tot 26 juli heb je 25% korting op alle hor- en vliegengordijnen.

4. Vier de zomer met luchtbedjes, zwembad en buitenspeelgoed

Logischerwijze wordt er ‘s zomers veel meer buiten gespeeld en ga je vaker naar het buitenzwembad of het strand. Daarom is bij Blokker al het buitenspeelgoed met 25% afgeprijsd! Er zit voor ieder wat wils tussen, van bellenblaas tot een beachball set en van badmintonrackets tot knikkers. Daarnaast zijn alle inflatables (luchtbedden) met 25% in de korting. Ten slotte vind je in de Blokker folder ook een voordelig geprijsd opblaaszwembad. Deze heeft een tropisch design en is tijdelijk in prijs verlaagd, van €14,99 naar €9,99.

5. Tijd voor een verlate voorjaarsschoonmaak!

Het is allang geen lente meer, maar dat betekent niet dat er niet schoongemaakt hoeft te worden! De voorjaarsschoonmaak is immers alweer een tijdje geleden. Blokker heeft in ieder geval genoeg voordelige schoonmaakspulletjes. Denk hierbij aan verschillende soorten moppen en mopsets, zoals de mopset Twist (€8,99 of €12,99), of artikelen van Swiffer. Swiffer navulverpakkingen zijn trouwens extra voordelig geprijsd. Bij aanschaf van drie Swiffer navulverpakkingen ontvang je de derde compleet gratis.