Top 5 Speelgoed Aanbiedingen In De Nieuwe Lobbes.nl Folder

Lobbes.nl is dé online speelgoedwinkel van Nederland en heeft het grootste speelgoed assortiment in heel Nederland. In de speciale online editie van de Lobbes.nl folder zijn veel kortingen te vinden! Dus, wil jij de kids verrassen deze zomer of ben je nog opzoek naar een geschikt verjaardagscadeautje? Blijf dan vooral lezen. Hier nemen we namelijk de 5 beste acties met je door. Wil je zelf de folder doorbladeren? Je vindt hier de complete folder terug.

1. Aquaplay

Aquaplay, kinderen zijn er dol op. Lekker spelen met sluisjes, bootjes en speelfiguren, het is leerzaam én leuk. Bij Lobbes.nl zijn verschillende AquaPlay artikelen afgeprijsd. Wil je iemand écht blij maken, dan koop je de complete AquaPlay AquaLock set voor hem of haar. Deze is tijdelijk afgeprijsd van €49,99 naar €39,99 en biedt dagenlang speelplezier. Ook met een kleiner cadeautje — zoals de AquaPlay Zeilbootjes (€9,99) of Speelfiguren Beer en Nijlpaard (€4,99) maak je een kind gegarandeerd blij.

2. Buitenspelen met tennisset, kegelspel, werpsel, water ballonnen én meer

Het is zomer, wat betekent dat de kids vaak buiten aan het spelen zijn. Met een tennisset (€5,75), kegelspel (€6,99), werpspel (€13,99) of compleet 7-in-1 sportset (€28,99) kunnen ze in ieder geval even flink ravotten! Met een leuke voetbal (€8,99) of zelfs een voetbaldoel met puntenscherm (€24,99) houd je ze ook wel eventjes zoet. Voor de oudere kids zijn er de spellen met extra veel waterpret, zoals de Waterzone Waterbom mét 50 waterballonnen (€8,99) of de Sponge Splash Waterbal (€1,69). Al deze artikelen zijn trouwens ook erg leuk voor op de camping!

3. Extra veel waterpret met Bestway zwembadjes

Naar het buitenland op vakantie gaan zit er voor velen van ons dit jaar helaas niet in. Maar dit betekent niet dat we geen waterplezier kunnen of mogen hebben! Met de opblaasbare kinderzwembadjes van Bestway (€11,95) of het zwembad met stalen frame (€24,95) heb je maximaal waterpret in je eigen tuin. Deze pret maak je helemaal af met een snorkelset (€6,99), duikvissen (€3,99) en duiktorpedo’s (€3,99).

4. Leuke kinder-handdoeken en strandlakens

Naar het zwembad of strand in eigen land kan gelukkig ‘gewoon’ wel! Hierbij mag een handdoek of strandlaken mét leuke print voor je kind absoluut niet missen. Gelukkig vind je op Lobbes.nl verschillende afgeprijsde strandlakens en handdoeken. Of je nu een handdoek met Elsa van Frozen (€9,99) zoekt, of een stoer strandlaken met Sam de Brandweerman (€14,99) wilt, bij Lobbes.nl zit je goed!

5. Ontdekken en survivallen

Is jouw kind een echte avonturier? Maak hem of haar dan blij met een Bugs World Insecten Observatieset (€1,99), SES Insectenkijker (€4,45), Verrekijker (€25,95) of SES Explore Vuurstarter Set (€6,99).

Blader zelf door de nieuwe Lobbes.nl online folder voor de beste speelgoed aanbiedingen van deze week.