Stijlvol en betaalbaar het najaar in met Wibra

Bij Wibra hebben ze deze week een aantal interessante aanbiedingen in de folder van week 39. Wie nog op zoek was naar een comfortabele en warme jas voor dit en het volgende seizoen, vind er deze week een heleboel interessante koopjes. Ook Werelddierendag wordt bij Wibra van harte gevierd, en wie zijn of haar badkamer graag in een nieuw jasje steekt, kan daarvoor bij hen terecht. Benieuwd wat je er deze week allemaal voor schappelijke prijsjes tegenkomt? Lees dan even verder!

Fashiondeal van de week

Prachtige geklede jassen voor maar 19,99? Bij Wibra is het een feit. Tot vijf oktober kun je er namelijk terecht voor een stijlvolle lange jas. Je kiest tussen een donkergroen, donkerblauw of bordeaux model. Voor een klein prijsje trakteer je jezelf bovendien op een nieuw paar handschoenen. Een groen paar met strikjes, een rood paar met riempjes of een zwart paar met discrete knoopjes – voor 3,99 zijn ze de jouwe.

Winterjassen voor de kids

Nog tot vijf oktober krijg je bij Wibra voor slechts 19,99 een warme winterjas, zowel voor zoon- als dochterlief. Je kunt kiezen uit een reeks stijlvolle designs, in zowel speelse als eerder neutrale uitvoeringen. De afneembare kraag uit imitatiebont verzekert dat je kids dit najaar geen kou zullen lijden! Beschikbaar in maten 86 tot 140.

Tip: voor 2,99 koop je er drie paar magic handschoenen bij, ook weer verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Ideaal voor wie thuis een sloddervos heeft en de zekerheid van een paar reserve handschoenen kan gebruiken!

Wintersetjes voor de allerkleinsten

Voor 5,99 tik je een setje met handschoenen (mét koordje), een muts (mét pompon), en een alleraardigst sjaaltje op de kop. Je kunt kiezen tussen de kleuren donkergroen, baby roze en helder wit. Zo weet je zeker dat ook je kleintje het lekker warm heeft deze winter.

Ook je huisdier laat Wibra niet in de kou staan

4 oktober is Werelddierendag, en ook Wibra is van de partij. Voor 1,49 kreeg je er al vier rolletjes hondenpoepzakjes, maar deze week geldt ook drie halen, twee betalen! Dat zijn twaalf rolletjes voor de prijs van acht – of twaalf rolletjes voor 2,98. Wetende dat elk rolletje vijfentwintig zakjes bevat, is dat een koopje waar je van gaat kwispelen.

Ook de kattenliefhebbers komen deze week aan hun trekken bij Wibra: voor 5,99 bemachtig je er een kattentas. Ook de kattenvoeding werd afgeprijsd: voor een pakje Sheba betaal je nog slechts 0,59. Je kunt bovendien kiezen tussen mini filets, en paté. Daar ga je toch spontaan van spinnen?

Kinderondergoed: tweede stuk aan de halve prijs

Kinderen groeien, en dat doen ze ongelofelijk snel – vraag het maar aan hun ouders. Dat een setje ondergoed dat vorige week nog paste, nu plots te klein blijkt is voor de meeste mama’s en papa’s al geen mysterie meer. Gelukkig speelt Wibra daar handig op in: voor 3,49 koop je er drie paar slips, voor jongens of voor meisjes. Ook boxershorts, singlets en korte tops vind je er voor de zachtste prijsjes. Op de koop toe geldt nu dat je het tweede setje voor de helft van de prijs mee naar huis neemt! De actie geldt nog tot vijf oktober, en je bent vrij naar hartenlust te combineren.

Is jouw badkamer toe aan een make-over?

Geef je badkamer een nieuwe look met de leuke spulletjes van Wibra. Voor 5,99 vind je er bijvoorbeeld een zachte badmat, en voor 4,99 een wasbaar douchegordijn in polyester (twaalf ophangringen zijn inbegrepen). Je vindt er deze week overigens ook trendy opbergmandjes voor je toiletartikelen. De kleinste mandjes neem je al mee voor 1,99. Nog niet overtuigd? Voor 3,99 heb je de keuze tussen 150ml bodyscrub of 250ml bodymilk – en heb je meteen wat om in je nieuwe opbergmandjes te stoppen!

Nog niet overtuigd? Bekijk zelf de Wibra folder met alle aanbiedingen van deze week.