Sligro Winter Folder Aanbiedingen (Spaar Voor Efteling Tickets)

Bij Sligro vind je de komende twee weken veel kortingen en aanbiedingen. Het is dus groots genieten bij Sligro! Ook deze keer staat de Sligro folder weer vol met heerlijke producten. De folder is geldig van 29-10-2020 t/m 16-11-2020. Ben je op zoek naar mosselen, vleesproducten of foldertoppers? Of ben je gewoon benieuwd wat Sligro zoal te bieden heeft? Lees dan snel verder, want we hebben een kleine selectie voor je gemaakt.

Spaar Mee Voor Efteling Tickets Bij Sligro

Ook deze winter wordt de Efteling weer omgetoverd tot een winters paradijs. Talloze twinkelende lichtjes, lampionnen en betoverende attracties laten sprookjes tot leven komen. Van donderdag 29 oktober tot en met maandag 16 november kun je bij Sligro sparen voor exclusieve tickets voor de Sligro’s Winterspektakel dagen in de Winter Efteling. In de Sligro folder (geldig van 29-10 t/m 16-11-2020) vind je meerdere speciale aanbiedingen waarbij je een spaarzegel ontvangt. Je kunt deze op de spaarkaart plakken. Heb je een volle kaart met 20 zegels? Lever het in bij de Sligro bij jou in de buurt en ontvang een voucher tegen bijbetaling van €10. Deze voucher geeft je recht op twee entreetickets (inclusief e-parkeerticket) voor de Sligro Winterspektakel dagen in de Winter Efteling. Er geldt geen beperking voor het aantal tickets per klant, dus je kunt zoveel mogelijk mensen bij elkaar sparen als je maar wilt. Ga voor meer informatie naar sligro.nl/winterspektakel.

HEEL GOED: een lekker stuk warme Wener appeltaart

Een heerlijk stuk warme Wener appeltaart bij de koffie, wie wil dat nu niet? Deze twee weken zit je bij Sligro HEEL GOED als het gaat om appeltaart. Voor een hele appeltaart van 12 punten betaal je geen €6,75, maar slechts €4,99. Je krijgt dus maar liefst €1,76 voordeel. Bij aankoop van twee dozen appeltaart ontvang je twee spaarzegels.

Lekker bij de Appeltaart: Boerenroomijs

Ook lekker voor bij de appeltaart: boerenroomijs. Voor een bak ijs van vijf liter betaal je nu geen €11,50, maar slechts €7,50. Per bak is dat een voordeel van €4! Bij aankoop van twee bakken ontvang je een spaarzegel voor een bezoek aan de Winter Efteling met Sligro. Deze spaarzegelactie geldt ook op veel ander ijs. Kijk snel in de folder welke ijssmaak jouw voorkeur heeft.

Wijn Doosvoordeel bij Sligro

Sligro biedt altijd heerlijke én eerlijke wijnen van topkwaliteit. Je kunt bij Sligro terecht voor een groot assortiment van mooie Europese wijnen uit Frankrijk, Italië en Spanje, maar ook voor wijnen uit Argentinië, Chili en Zuid-Afrika. Deze weken kun je profiteren van veel doosvoordeel op wijnen uit Zuid-Amerika en Zuid-Afrika. Het maakt niet uit of je van rode of witte wijn houdt, want op beide varianten krijg je doosvoordeel. Voor een doos van zes flessen betaal je nu geen €4,99, maar slechts €3,25 per fles. Per doos is dat een voordeel van €10,44. Daar drinken we er nog eentje op!

Tot 50% korting op wasmiddelen

Deze twee weken krijg je veel korting op verschillende merken wasmiddelen en wasverzachters. Zo krijg je bij elke fles Robijn Professional en Omo Professional wasmiddel en wasverzachter de tweede fles gratis. Draai je liever een wasje met Persil? Dat kan ook. Profiteer van 50% korting per fles op Persil Professional vloeibaar wasmiddel of poeder.

Ga snel langs Sligro

Wil je groots en voordelig inslaan? Spaar je graag voor korting op een etentje buiten de deur of ben je fan van het mosselseizoen? Of maak je graag gebruik van de foldertoppers? Voor dit alles ben je bij Sligro aan het juiste adres. Je hebt al een kleine selectie kunnen lezen, maar er is nog veel meer. Ga direct naar Sligro voor al je boodschappen of bekijk eerst de complete Sligro folder. Zo kun je op je gemak je boodschappenlijstje samenstellen.