Schoenenwinkels

Het modehart van menig vrouw gaat sneller kloppen als je haar zegt laat ons even een nieuw paar schoenen gaan uitzoeken.

De hedendaagse keuze is vandaag de dag bijzonder uitgebreid. Er zijn zovele merken en stijlen, van smalle tot brede voeten.

Het enige wat we zelf moeten aanvoelen is of het schoeisel lekker loopt. Niet onbelangrijk is ook of het wel bij menige van onze outfits past.

Bekijk even welke van deze winkels ook jou kunnen helpen aan het passende schoentje. Wij hebben voor jou de 30 beste schoenwinkels geselecteerd:

1. Sacha

Sacha

Webwinkel: https://www.sacha.nl/
Aantal winkels: 50
Opgericht in: 1909

De geschiedenis van Sacha is ontstaan in 1909. Bart Termeer de grondlegger van Sacha opende een klein schoenenfabriek in maatschoenen.

Zoveel decennia later heeft de vierde generatie zijn entree gemaakt en is Sacha nog steeds een familiebedrijf dat ondertussen actief is in Nederland met 42 winkels, in België met 7 winkels en in Luxemburg is er één Sacha.

Ieder land heeft zijn eigen webshop.

Sacha is gespecialiseerd in schoenen, tassen en accessoires. Sacha volgt niet alleen de laatste trends maar hun schoenen zijn supersexy, stoer en gewaagd.

Elke stijl van schoen is er terug te vinden. Dit kan gaan van een smaakvolle sandaal en een modieuze stapschoen tot sexy cowboylaarzen.

Met een paar schoenen van Sacha aan je voeten laat je zien dat je zien dat je van een gedurfde stijl houdt. Ze geven jou outfit net dat tikje extra!

2. VanHaren

VanHaren

Webwinkel: https://www.vanharen.nl
Aantal winkels: 145
Opgericht in: 1929

VanHaren is niet alleen één van de grootste maar ook één van de meest succesvolle schoenketens in Nederland.

Bij Vanharen kan het hele gezin van jong tot oud, van man tot vrouw terecht voor de perfect passende schoen.

Het handige aan het shoppen bij Vanharen is dat alle schoenmaten gewoon op je staan te wachten in de winkel. Je kan gewoon je slag slaan zonder een medewerker te raadplegen. Handig toch?

Vanharen heeft een ruim assortiment schoenen en kleuren passend bij ieder outfit. Is je stijl nu trendy, sportief, elegant of nonchalant bij VanHaren vind je het allemaal zowel voor dames, heren en kinderen.

3. Durlinger

Durlinger

Webwinkel: https://www.durlinger.com/damesschoenen.html
Aantal winkels: 45
Opgericht in: 1881

In 1881 opende Joseph Durlinger zijn eerste schoenenzaak in Sittard en heeft zijn imperium langzaam maar zeker uitgebreid over de provinciegrenzen heen.

Durlinger heeft een breed aanbod van schoenen en laarzen voor hem en haar. Ook voor de kleintjes vind je bij Durlinger je gading.

De collectie schoenen bestaan uit verschillende soorten zoals sneakers, cowboylaarsjes, elegante damesschoenen, geklede herenschoenen naargelang de laatste mode en het gezochte comfort.

Een greep uit de merken waar Durlinger mee samenwerkt zijn Marco Tozzi, Puma, Tamaris, Ecco en Gabor. Online inkopen kan natuurlijk ook. Bij een aankoop vanaf 49€ is de verzending en het retourneren gratis.

4. Van Bommel

Van Bommel

Webwinkel: https://nl.florisvanbommel.com/
Aantal winkels: 113
Opgericht in: 1734

In 1734 waren Adrianus en Christianus Van Bommel bekend als meester schoenmakers in Breda. Al meer dan 3 eeuwen staan de Brabantse schoenmakers bekend om hun vakmanschap.

Het is een echt familiebedrijf met de negende generatie in de zaak. Ze blijven innovatief aan vernieuwing werken en steeds proberen ze een nieuw segment aan te boren. Op dit moment is dit een schoenlijn voor jongeren.

Bij Van Bommel staan advies, pasvorm en kwaliteit voorop. Van Bommel is inmiddels marktleider in de Benelux en heeft ook zijn eigen schoen ontwikkeld namelijk de Ultra Fit.

Voor Van Bommel is schoenen een vak apart! Met een Van Bommel aan je voet kom je elegant, verfijnd en klasse vol voor de dag!

5. Gabor

Gabor

Webwinkel: https://www.gaborshoes.nl/
Aantal winkels: 5
Opgericht in: 1963

Schoenen van Gabor zijn vriendelijk voor je voeten. Pijnlijke of vermoeide voeten zijn immers vervelend en met het uitneembare voetbed van Gabor blijven je voeten fris.

Ook het kussentje wat in het voetbed verwerkt zit brengt verlichting. Met andere woorden de schoenen van Gabor zijn niet enkel mooi maar ook degelijk en vakkundig in elkaar gestoken.

De schoenen van Gabor staan niet enkel voor kwaliteit en betrouwbaarheid maar ook wordt er aandacht geschonken aan het ontwerp van de collectie.

Ben je nu het sportieve of het elegante type bij Gabor is er keuze genoeg voorzien. Bij Gabor vind je al het goeds van vroeger en het beste van nu in één ontwerp terug.

6. Ziengs

Ziengs

Ziengs Folder

Ziengs Folder

Geldig van 08-04 t/m 21-04

Profiteer nog 4 dagen van deze Ziengs Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Ziengs aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Webwinkel: https://www.ziengs.nl/
Aantal winkels: 82
Opgericht in: 1946

Ziengs is een familiebedrijf met een meer dan 75-jarige historie. Bij Ziengs scoor je het perfecte paar voor dames, heren en kinderen.

Merkschoenen voor het hele gezin. Het ruime aanbod schoenen staat garant voor een perfecte pasvorm en kwaliteit.

Bij Ziengs bieden ze je altijd persoonlijk en vakkundig advies op het gebied van schoenen, voeten en onderhoud.

Al deze kennis is vertaald naar de webwinkel, zodat je dus ook de vertrouwde service van Ziengs online kopen kan.

De merken Esprit, S. Oliver, Tamaris, Ecco, Panama Jack, Muyten en Giga zijn onder andere verkrijgbaar bij Ziengs. Ziengs is de absolute schoenwinkel voor het hele gezin.

7. Van Dael

Van Dael

Webwinkel: https://vandaelschoenen.nl/
Aantal winkels: 1
Opgericht in: 1875

De winkel van Van Dael wordt uitgebaat door de vijfde generatie. Het is een familie met passie voor schoenen en deze passie vindt men terug in het gehele concept.

Van hun collectie tot in het interieur. Ze hebben een trendsetters collectie zowel in de herencollectie als in de damescollectie.

Laat je bij Van Dael inspireren door hun groot assortiment in merken en modellen. Ze helpen je graag verder met het maken van de beste keuze.

De collectie van de heren is vooral casual en dressed. Voor de dames daarentegen is er voor iedere gelegenheid een uitgebreide keuze.

Shop je liever online, ook daarvoor biedt Van Dael schoenen de oplossing. Vandaag besteld voor 20u, is morgen geleverd!

8. Eleganza

Eleganza

Webwinkel: https://www.eleganza-shop.com/
Aantal winkels: 3
Opgericht in: 1981

Eleganza heeft een frissende en vernieuwende collectie van diverse merken zoals Valentino, Philip Plein, Balenciaga, Dior, Michael Kors en nog vele andere.

Alleen topmerken van de beste kwaliteit zijn welkom bij Eleganza. Door de enorme ramen valt de etalage met de smaakvolle schoenen direct op.

De collectie bestaat uitsluitend uit het hogere segment. Er is zowel voor de heren als voor de dames een ruime keuze. Hun stijl is steeds verzorgd, elegant en ondeugend.

Leuke sneakers gezien, je kan ze ook online bestellen zodat je de deur niet uit moet. Bij Eleganza weten ze wat hip, trendy en smaakvol is.

Ben je op zoek naar iets apart, dan weet je waar je zijn moet!

9. Ecco

Ecco

Ecco Folder

Ecco Folder

Geldig van 09-04 t/m 22-04

Profiteer nog 5 dagen van deze Ecco Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Ecco aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Webwinkel: https://nl.ecco.com/nl-NL
Aantal winkels: 56
Opgericht in: 1693

Ecco staat bekend om zijn goed zittende schoenen. Je kan er de hele dag oplopen zonder zere voeten te krijgen. Ecco schoenen staan voor vakmanschap en vernieuwing.

De Scandinavische invloeden: minimalistisch en functioneel herken je direct aan het design.

Enkel de beste grondstoffen die aan de strengste kwaliteitseisen volstaan worden gebruikt bij het vervaardigen van Ecco schoenen.

Met behulp van de ecco-innovaties maken ze de weg vrij voor een duurzame toekomst binnen de leerbewerkingsindustrie.

De collectie bestaat uit sneakers, instappers, enkellaarsjes, sandalen en meer voor dames en heren. De Scandinavische roots vormen de inspiratie voor hun tijdloze en verfijnde stijlen.

Je kan er dus overal meekomen en je komt steeds goed voor de dag.

10. Van Arendonk

Van Arendonk

Webwinkel: https://www.vanarendonk.nl/
Aantal winkels: 9
Opgericht in: 1894

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar één van de meest toonaangevende schoenwinkels van Nederland. Welke stijl van schoen je ook zoekt, Van Arendonk heeft het.

Met meer dan 100 verschillende merken in hun assortiment is er zeker iets wat aan jouw verwachtingen voldoet.

Met jarenlange kennis van de meest trendy merken zoals UGGS, Van Bommel, Michael Kors en vele anderen weten ze precies wat jij wilt.

Een chique damesschoen, een sportieve sneaker of een modieuze enkellaars Van Arendonk heeft het allemaal. Hun assortiment wordt ieder jaar met zorg samengesteld.

Hun collectie is sinds 1993 ook online te koop. Jazeker, mooie schoenen voor mooie mensen dat is de leuze voor hun webshop.

11. Nelson schoenen

Nelson schoenen

Webwinkel: https://www.nelson.nl/
Aantal winkels: 100
Opgericht in: 1949

Nelson heeft een duidelijke strategie ontwikkeld die zich richt op beleving, innovatie en service. In de praktijk is dit van toepassing zowel op de fysieke winkels als op hun online platform.

De winkels kenmerken zich door een breed assortiment van dames, heren- en kinderschoenen van internationale A-merken.

Ecco, Timberland, Dr. Martens, Tommy H en vele andere aangevuld met een modieuze en kwalitatieve Nelson private label collectie.

Tevens heeft Nelson 13 winkels die zich onderscheiden van de andere Nelson winkels.

Deze 13 shops zijn gelegen op A-locaties en hebben een aanvullende collectie high segment fashion merken zoals Guess, Calvin Klein, Fred de la Bretoniere en Steve Madden.

Heb je nog geen kennis gemaakt met Nelson? Dan wordt het hoogtijd dat je er toch even tijd voor uittrekt.

12. Manfield schoenen

Manfield schoenen

Manfield Folder

Manfield Folder

Geldig van 11-04 t/m 24-04

Profiteer nog 7 dagen van deze Manfield Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Manfield aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Webwinkel: https://www.manfield.com/
Aantal winkels: 50
Opgericht in: 1900

Manfield is een sterk merk binnen de Nederlandse schoenen Retail. Een luxe combinatie van basics en high fashion, voor zowel een zakelijke als een casual look.

Manfield opende in 1900 de deuren van het eerste Nederlandse filiaal in Den Haag. Het DNA van Manfield vertegenwoordigd nog steeds klasse en oog voor details.

Ze werken met de mooiste leersoorten, sublieme afwerkingen en elegante details.

Passie voor schoenen en mensen dat is wat je terugvindt als je de winkel bezoekt. De warmte en collegialiteit voel en zie je terug in alle facetten.

Door net dat ietsjes meer voor de klant te betekenen staat de service centraal. Heren- en damesschoenen, stijlvol en van hoge kwaliteit in alle maten en kleuren vind je bij Manfield zowel in hun fysieke winkels als online.

13. Elferink Schoenen

Elferink Schoenen

Webwinkel: https://www.elferinkschoenen.nl/
Aantal winkels: 7
Opgericht in: 1920

Elferink Schoenen is een familiebedrijf met een liefde voor schoenen. Met hun voetencentrum Elferink beschikt de schoenenzaak bovendien over een podotherapeut.

Deze biedt voetzorg en kan diverse voetklachten behandelen. Het belang van de klant staat bij Elferink op de eerste plaats.

Of je nu op zoek bent naar een vlotte sneaker, een nette herenschoen, een leuke kinderschoen of een comfortabele schoen bij Elferink Schoenen zal je altijd slagen.

Kies jouw favoriet uit meer dan 160 bekende topmerken. Bestel je online worden ze gratis aan huis geleverd en voor persoonlijk advies loop je toch even binnen in één van de 7 vestigingen.

14. Van Schijndel Schoenen

Van Schijndel Schoenen

Webwinkel: https://www.vanschijndelschoenen.nl/
Aantal winkels: 1
Opgericht in: 1927

Van Schijndel Schoenen is al 90 jaar een begrip in de schoenbranche. Een ruime collectie schoenen hebben ze op het gebied van pasvorm.

De collectie bestaat uit dames- en herenschoenen van gerenommeerde merken. Van Schijndel Schoenen biedt een totaalconcept op schoen- en voetgebied.

De klant wordt bij Van Schijndel Schoenen bijgestaan met de beste service en advies. Ook beschikt men over een webwinkel waar de gehele collectie wordt aangeboden.

Van Schijndel Schoenen heeft alles onder één dak. Speciaal aangemeten schoenen, een behandeling of gewoon extra aandacht willen voor je voeten bij Van Schijndel Schoenen kan dat.

Lekker lopen is immers belangrijk. Laat je adviseren en verrassen door de kennis van zaken en liefde voor het vak.

15. Monfrance

Monfrance

Webwinkel: https://www.monfranceschoenmode.nl/
Aantal winkels: 7
Opgericht in: 2002

Monfrance opende zijn eerste winkel in 2002 en al snel volgden er meerder winkels en een webshop. Monfrance heeft mooie ingerichte winkels en verzorgde etalages met grote merken in hun assortiment.

Indien u op zoek bent naar unieke dames- of herenschoen dan bent u bij Monfrance aan het juiste adres.

Monfrance biedt een goede service en kwaliteitsproducten en vanzelfsprekend volgen ze de nieuwste modetrends. Wie het schoentje past, past het bij Monfrance!

16. Scapino schoenen

Scapino schoenen

Scapino Folder

Scapino Folder

Geldig van 08-04 t/m 21-04

Profiteer nog 4 dagen van deze Scapino Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Scapino aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Webwinkel: https://www.scapino.nl/dames/schoenen
Aantal winkels: 165
Opgericht in: 1972

Scapino is opgericht in 1972. In 45 jaar tijd is Scapino uitgegroeid tot de grootste aanbieder op het gebied van sport- en vrijetijdartikelen.

De trends worden op de voet gevolg door dames-, heren- en kinderenschoenen. Je winkel er snel en gemakkelijk wanneer het jou het beste uitkomt in de online shop.

Naast exclusieve weekdeals profiteer je vaak van hoge kortingen in de online outlet. Wat je voorkeur ook is, je kiest altijd voor topkwaliteit.

Je kan bij Scapino alle kanten op. Van casual tot sportief. Of je nu sporten gaat of op zoek bent naar accessoires voor je casual wear.

Scapino heeft je heel wat moois te bieden op alle gebied. Ruilen of retourneren, geen probleem bij Scapino. Het is gratis binnen de 30 dagen.

17. Shuz

Shuz

Webwinkel: https://www.shuz.nl
Aantal winkels: 19
Opgericht in: 1921

Shuz is een familiebedrijf dat al 100 jaar schoenen verkoopt. Je bent er dus aan het juiste adres voor kwaliteitsschoenen. Vaak zijn er modellen exclusief voor Shuz gemaakt.

Deze schoenen zijn dan ook uitsluitend bij Shuz en in hun webshop verkrijgbaar. In de 19 winkels is de collectie met zorg samengesteld. Shuz weet wat de klanten wensen.

Als stijlvolle en eigentijdse winkelketen volgen ze de mode letterlijk op de voet. Daardoor wisselt de collectie regelmatig. Hoogwaardige merken staan voor kwaliteit van het assortiment.

De dames of heren zullen beslist de perfecte trend kunnen passen. Dat maakt winkel bij Shuz extra aantrekkelijk. Ook digitaal. Bezoek voor vragen of advies één van de filialen of de webshop.

18. Taftschoenen

Taftschoenen

Webwinkel: https://www.taft.nl/
Aantal winkels: 3
Opgericht in: 1939

Taftschoenen doet het net even anders als de andere schoenwinkels. Taft is origineel en authentiek. Ze proberen zoveel mogelijk bijzondere en mooie merken te verkopen.

Zoals Sendra Boots, Blundstore, New Rock, Panama Jack, Harris, AS98 en nog veel meer. Volop keuze in dames- en herenschoenen, pumps of enkellaarsjes.

Ben je op zoek naar iets apart? Stop dan met zoeken. Je kan terecht in één van de winkels of online. In de winkels proef je alvast de sfeer en krijg je het perfecte advies over de uitgebreide collecties die er verkocht worden.

Taft is absoluut origineel, authentiek en echt. Uniek, casual, feestelijk, stijlvol of formeel. Je vindt er precies datgene naar wat je op zoek bent.

19. Omoda Schoenen

Omodaschoenen

Webwinkel: https://www.omoda.nl/
Aantal winkels: 27
Opgericht in: 2000

Omoda verwijst naar een aanbod van een grote collectie schoenen volgens de laatste mode. De eerste Omoda winkel opende zijn deuren vlak na de eeuwwisseling in Ridderkerk.

Ondertussen zijn er 27 winkels waarin jij je hartje kan ophalen. Schoenen, kleding, tassen en accessoires. Omoda biedt onwijs goed uitziende schoenen aan.

Ze zijn van hoge kwaliteit en hebben een uitstekend draagcomfort. Elegant of sportief je vindt ze allen terug in de Omoda-collectie. Scotch & Soda, Tommy H, Bronx, Verton, Cycleur de luxe.

Al deze pareltjes bieden ze aan zowel voor heren als voor dames.

Shoelove is true love is de leuze bij Omoda. Neem daar ook nog de grote obsessie van handtassen en accessoires bij, dan weet je zeker dat je met een geslaagde combinatie huiswaarts keert.

20. Van den Assem

Van den Assem

Webwinkel: https://www.assem.nl/
Aantal winkels: 17
Opgericht in: 1910

Van den Assem wil op welke manier dan ook zijn klanten verblijden. Al meer dan 100 jaar zijn ze een begrip in de schoenenbranche.

De visie bij Van den Assem schoenen draait om 3 belangrijke waarden. Namelijk de klant, liefde voor schoenen en familie.

Een kopje koffie, een bakje thee of een heerlijk koekje staan voor je klaar. Net zozeer als de medewerkers om je te helpen bij het vinden van de juiste schoenen.

Zodat je de winkel verlaat met een glimlach op je gelaat.

Universele raakvlakken bij Van den Assem zijn kwaliteit, comfort en een goede pasvorm Het juiste type schoen in de juiste maat en de gewenste kleur.

Het is nog steeds een familiebedrijf met hoge waarden en normen. De liefde voor de branche zit diep.

21. Haagsman schoenen

Haagsman schoenen

Webwinkel: https://www.haagsman.nl/nl/
Aantal winkels: 1
Opgericht in: 1918

Begonnen als schoenmakerij en uitgegroeid tot een schoenwinkel bekend in de verre omstreken. De winkels is een familiezaak waar bediening, advies en service met een hoofdletter geschreven wordt.

Een begrip voor leuke life style merken. De collecties omvatten een sportieve, moderne en jonge uitstraling voor heel het gezin.

Voor iedereen die zich jong voelt met merken als Timberland, Shabbies, PME Legends, Remonte, Gaastra en nog veel meer.

Meer dan 400m² keuzen in topmerken. Om een optimale service te bieden kan je bij Haagsman schoenen ook online bestellen.

Maar ga gerust eens langs en snuif gewoon de nieuwste trends op. Kwaliteit in overvloed zoals velen hebben mogen ervaren.

22. Klijsen Schoenmode

Klijsen Schoenmode

Webwinkel: https://www.klijsenschoenmode.nl/
Aantal winkels: 2
Opgericht in: 1989

Klijsen onderscheid zich door de grootste en de meest origineelste collecties aan te bieden. Met zeer veel toewijding, vakmanschap en vriendelijkheid.

Voor dames en heren is er een enorme diverse collectie schoenen en accessoires aangeboden van bekende merken zoals Elemi Lachi, Lola Cruz, Santori, UGG en vele anderen.

Ontdek de nieuwste aanwinsten en vul je droomgaderobe vandaag nog aan met de laatste stijlen van het seizoen.

Loop op wolken in duurzame sneakers, luxe loafers of tijdloze laarzen. Verwen jezelf vandaag nog door binnen te lopen bij Klijsen Schoenmode of neem een kijkje in de webwinkel.

23. Broekhuizen schoenen

Broekhuizen schoenen

Webwinkel: https://www.broekhuizen-schoenen.nl/
Aantal winkels: 5
Opgericht in: 1982

Broekhuizen schoenen is al meer dan 30 jaar het vertrouwde adres voor de leukste trendy, dames- heren- en kinderschoenen.

Er is een uitgebreide collectie te vinden van onder andere Panama Jack, Timberland, Tamaris, Marco Tozzi en Ecco.

Broekhuis Schoenen is een echt familiebedrijf waar service hoog in het vaandel staat. Omdat ze verschillende vestigingen hebben, kunnen ze een ruim assortiment aanbieden.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends. Schoenen maken tenslotte je outfit compleet! Loop gerust even binnen om lekker rond te kijken of piep even op hun webshop.

24. Mulder Schoenen

Mulder Schoenen

Webwinkel: https://www.mulderschoenen.nl/
Aantal winkels: 5
Opgericht in: 1920

Mulder Schoenen, een schoenfamilie sinds 1920. Door kwalitatief goede schoenen te verkopen en een persoonlijke benadering naar de klant toe hebben ze er alles aan gedaan om zich te onderscheiden.

Ze geloven ook in merken die bij de productie oog hebben voor mens, milieu en maatschappij.

Mulder Schoenen gelooft sterk in de combinatie van online koopgemak en fysieke winkels voor extra service.

In 2020 hebben ze ook het predicaat hofleverancier bekomen waar ze uiteraard uitzonderlijk trots op mogen zijn.

Het is een eerbetoon aan de vorige generaties. Een sublieme stimulans om met dezelfde passie op deze weg door te gaan. Bekijk de uitgebreide collectie in één van de winkels of online.

25. Topmerken Schoenen

Topmerken Schoenen

Webwinkel: https://www.topmerkschoenen.nl/
Aantal winkels: 16
Opgericht in: 2001

Topmerken Schoenen biedt je kwalitatief goede dames-, heren- en kinderschoen aan zeer aantrekkelijke prijzen.

Met merken als Ecco, Marco Tozzi, Tamaris, Timberland, Esprit, Puma en vele anderen. Het gehele jaar door kan je genieten van kortingen tot wel 70%.

Naast een ruime keuze aan schoenen biedt Topmerken Schoenen ook pantoffels, slippers, regenlaarzen en tassen aan. Voor elke gelegenheid vind je er wel wat met een minimale korting van 30%.

Topmerk Schoenen een begrip in de Nederlandse schoenenbranche door de diversiteit aan merken voor lage prijzen. Ze zien je graag komen in een van hun winkels of neem alvast een kijkje online.

26. Schuurman Schoenen

Schuurman Schoenen

Schuurman Schoenen Folder

Schuurman Schoenen Folder

Geldig van 09-04 t/m 30-05

Profiteer nog 43 dagen van deze Schuurman Schoenen Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Schuurman Schoenen aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Webwinkel: https://www.schuurman-schoenen.nl/
Aantal winkels: 45
Opgericht in: 1955

Schuurman Schoenen is een begrip in het Oosten en het Noorden van Nederland. De naamsbekendheid is enorm gegroeid door de jaren heen. Schuurman Schoenen bestaat al meer dan 20 jaar.

De collectie is uitgebreid en gaat van budgettair naar de betere klasse. Voor elk budget is er wat. Denk maar aan Ara Bugatti, Buffalo, Converse en vele andere.

De Collectie dames-, heren- en kinderschoenen zijn altijd gebaseerd op de nieuwste trends en betaalbaar. Kom dus snel een kijkje nemen of breng een online bezoek.

27. Waardijk Schoenen

Waardijk Schoenen

Webwinkel: https://www.waardijk.nl/
Aantal winkels: 2
Opgericht in: 1847

Waardijk Schoenen, een rijke historie van meer dan 170 jaar. Zowel voor de dames als voor de heren heeft Waardijk Schoenen een volledige collectie samengesteld.

Laarzen, sneakers of pumps van onder andere Paul Green, Peter Kaiser, Loints of Holland en vele andere. Het bedrijf is geen grote keten en richt zich vooral op service en kwaliteit.

Al moeten ze blijven heen en weer lopen met stapels dozen, ze doen dat met een lach, zodat jij de ultieme schoen voor jou voet gevonden hebt. Bekijk het online of kom vrijblijvend langs.

28. Snoeren Schoenen

Snoeren Schoenen

Webwinkel: https://www.snoerenvoetspecialist.nl/
Aantal winkels: 1
Opgericht in: 1962

Snoeren Schoenen is de grootste schoenenstore in het zuiden met meer dan 1100m². Uw voeten zijn er in goede handen.

Er staan specialisten voor je klaar met podotherapie, orthopedie en medische pedicure. Als toemaatje is er zelfs een bistro in de zaak, om even op adem te komen, na uw bezoek aan de schoenafdeling.

De laatste collecties van de mooiste schoenen en kleding voor het ganse gezin shop je hier dus bij Snoeren Schoenen.

Ze bieden de allerbeste beleving voor de klant. Met merken als Panama Jack, Gabor…

Of het nu gaat over veterschoenen, laarsjes, sneakers of ballerina’s opvallen ga je er zeker mee. Breng gewoon eens een bezoekje aan de winkel en laat je inspireren en ervaarzelf de warmte en de gastvrijheid die het familiebedrijf rijk is.

29. Smolders Schoenen

Smolders Schoenen

Webwinkel: https://www.smoldersschoenen.com/
Aantal winkels: 5
Opgericht in: 1950

Smolders Schoenen biedt een keuze aan dames-, kinderen- en herenschoenen, tassen en accessoires van talloze designmerken.

Voor iedere vrouw die haar schoenencollectie met veel liefde aanvult. Steel de show met mooie schoenen van Smolders Schoenen.

Je vindt bij Smolders schoenen een breed pallet aan topmerken en een enorme variatie in het assortiment. .

Men probeert je hier met een goed en comfortabel gevoel op pad te zetten. Vrouwen zijn nu eenmaal verzot op schoenen toch?

Jouw voeten zullen door Smolders Schoenen zeker verwend worden. Want kwaliteit en draagcomfort staan bij Smolders Schoenen hoog in het vaandel.

Ga eens langs en je zult er beslist het juist paar voor ouder jouw outfit vinden. Beetje krap in de tijd? Geen nood je vindt het allemaal in de webshop.

30. Nolten Schoenen

Nolten Schoenen

Webwinkel: https://www.nolten.nl/
Aantal winkels: 9
Opgericht in: 1973

Bij Nolten schoenwinkels vind je steeds de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires.

Voor elk seizoen hebben ze de juiste schoen in elke maat of categorie die je maar verzinnen kan. Dames-, heren- en kinderschoenen van de beste merken.

Nolten Schoenen is toonaangevend in de regio Haaglanden en biedt ook vooral het luxe segment merken aan. Bekijk de collecties en kies de schoenen geheel bij jouw stijl en budget past.

Bij Nolten schoenen shop je de laatste schoentrends voor de hele familie in de winkel of online.