Scherpe Aanbiedingen In De Nieuwe Coop Folder

Extra goedkoop boodschappen doen? Bekijk dan deze week de nieuwe folder van Coop Supermarkten. De nieuwste folder — geldig van maandag 20 tot en met zondag 26 juli — staat namelijk boordevol scherpe aanbiedingen! Van de groenteafdeling tot de bakkerij, op haast elke afdeling is er wel korting. We zetten de beste kortingen hieronder op een rijtje.

Keuze & korting bij groente en fruit

Groente en fruit, niemand kan zonder. Bij Coop hebben ze daarom een erg aantrekkelijke aanbieding: de “Keuze & korting”-aanbieding! Je hebt de keuze uit verschillende soorten groente, zoals rode paprika, courgette, aubergine, spinazie, kastanjechampignons of Italiaanse roerbakgroenten. Voor twee van deze artikelen betaal je vervolgens een vaste prijs. Voor een rode paprika en een courgette samen betaal je bijvoorbeeld slechts €1. Combineren is niet alleen mogelijk, maar juist de bedoeling! Lekker gezond én voordelig. Hiernaast zijn ook alle verse maaltijdpakketten in de actie (€3,99 per stuk), evenals snoeptomaatjes (€3,49) en verse Italiaanse maaltijden van Daily Chef (2 stuks voor €3,99).

Actie, actie en nog eens actie op de vleesafdeling

Ook voor voordelig vlees ben je bij je lokale Coop aan het juiste adres. 25% korting op Wiener schnitzels, 25% korting op alle kipdij vlees, het zijn slechts twee voorbeelden van scherpe aanbiedingen uit de folder. Daarnaast is vis extra scherp geprijsd deze week. Zo betaal je voor een verpakking Hollandse Nieuwe slechts €1,99, voor een pak roze garnalen €2,01 en voor een pak verse mosselen minder dan 7 euro.

Grolsch in de actie

Alle Grolsch is in de actie! Een krat Grolsch pils kost tijdelijk €8,99. Daarnaast is er 25% korting op Grolsch Lentebok, Kruidige Trip en Pilsner. Deze 25% korting geldt voor alle Grolsch, met uitzondering van kratten pils, die hun eigen speciale aanbieding hebben.

Zet de zomer op tafel

In de folder vind je tal van aanbiedingen waarmee je de zomer op tafel zet. Deze zijn lekker zomers en voordelig geprijsd.

Tijd voor BBQ

Niets is meer zomers dan een gezellige barbecue. Daarvoor heb je wel lekker stokbrood (€0,99), rundvleessalade (€1,99) en vlees nodig! Gelukkig zijn al deze dingen bij Coop afgeprijsd. Zo betaal je voor drie verpakkingen BBQ vlees of vis slechts €9! Natuurlijk mogen ook de Remia sauzen niet ontbreken (2 stuks voor €1,99).

25% korting op Desperados, Apple Bandit en meer

25% korting op alle Desperados, Apple Bandit, Jillz en Wieckse, dát is pas een goede zomerse actie. Lekker bij een BBQ, bij de maaltijd of als drankje tussendoor. Heb je liever een wijntje? Tor del Colle wijn is ook in de aanbieding! Voor één fles krachtige rode of droge witte wijn betaal je tijdelijk slechts €3,99.

Beregoedkoop brood & banket

Natuurlijk is ook het brood & banket van de Coop-bakker in de aanbieding. Onder andere XL saucijzenbroodjes (2 stuks voor €1,50), Bakkerspracht koekjes (2 verpakkingen voor €3,50) en gebakjes (€2,40 per verpakking) zijn afgeprijsd. Daarnaast betaal je een stuk minder voor brood. Zo betaal je maar €1 voor 4 stuks kaiserbrood, €2 voor 2 zakken bakkersbollen en slechts €1,49 voor een heel volkorenbrood.

Chocolade-liefhebbers wees gewaarschuwd!

Liefhebber van chocolade? Dan is het oppassen geblazen bij Coop. Alle g’woon chocoladerepen zijn namelijk in de korting. Voor 3 stuks betaal je komende week slechts €2,49! En als dat nog niet genoeg was is ook alle Mars, Snickers, Twix en Milky Way afgeprijsd. Voor 2 multipacks (à 5-6 repen) betaal je nu €2,99.

Ook bij de Coop-slijterij scherpe aanbiedingen

Ten slotte zijn er bij de Coop-slijterij tal van kortingen en acties. Zo heb je op alle Bacardi rum €5 korting en betaal je voor 2 flessen Grand Sud Franse wijn — rood, wit of rosé — €7,49! Kijk voor alle slijterij-aanbiedingen in de Coop folder.

Zelf de folder bekijken? Je vindt ‘m hier.