Profiteer Nu Van Stapelkorting In De Nieuwe AH Bonus Folder

De nieuwe Bonus folder van Albert Heijn puilt uit van steengoede aanbiedingen en acties. Deze zijn geldig van 3 tot en met 9 augustus. Hoe meer je koopt, hoe hoger de korting! Dit is te danken aan de stapelkortingen. We zetten de leukste acties op een rijtje.

Let op: voor de acties heb je een Albert Heijn bonuskaart nodig. Deze zijn gratis verkrijgbaar bij elke Albert Heijn-filiaal.

Koopziek worden van de stapelkorting

Er is zó veel stapelkorting bij AH, je zou er bijna koopziek van worden! Zo is er stapelkorting op alle AH zacht fruit en Nederlandse aardbeien. Koop je 1 verpakking, dan krijg je 20% korting. Koop je twee of drie verpakkingen, dan krijg je maar liefst 30% en 40% korting. Dát is nog eens voordelig boodschappen doen. Deze stapelkorting geldt overigens ook voor andere artikelen, waaronder Calvé pindakaas (alle varianten), Johma salades, Senseo pads, Perla Huisblends snelfiltermaling, A-merk mondverfrissers en meer.

Korting op de versafdeling

Ah pitloze witte druiven, (2 schalen voor €2,49), AH Galiameloenen (€1,29), Zongerijpte fruitsalades (€1,50), rode paprika (1+1 gratis), ze zijn allemaal afgeprijsd! En dat is nog niet alles. Ook allerlei andere versproducten zijn in de bonus. Denk hierbij aan aardappelen, bloemkool, wokgroenten en nog veel meer.

Bonus bij de slager

Ook bij de vleesafdeling zijn veel kortingen te vinden. Bijvoorbeeld, 25% korting op alle varianten AH Kip-ovenschotels, AH Runderhamburgers en Varkens Speklapjes of -filetlapjes. Lekker voor een normale maaltijd, maar ook voor op de barbecue!

Lekker borrelen

Wij houdt er niet van gezelligheid? Bij een gezellige borrel mag een lekker kaasje, worstje en dip niet missen. Al deze artikelen zijn in de bonus. Voor alle varianten AH Excellent buitenlandse kaasjes betaal je tijdelijk 25% minder en voor twee stuks AH Excellent droge worst leg je slechts €4,99 neer. Ten slotte betaal je voor de 2e verpakking AH Spread, dip of salade de halve prijs. Gezelligheid gegarandeerd!

Zoet of hartig? Keus genoeg!

Of je nu van zoet of hartig houdt, bij Albert Heijn haal je je hart op. Chips, koek, snoep, het is allemaal in de bonus. Voor de zoetekauwen zijn er AH mini-tompoucen (25% korting), donuts (€1,50), Delicata chocoladerepen (€0,89) en afgeprijsde Venco en Red Band Stazakken (2 stuks voor €2,99). Voor diegene die meer van hartig houdt is er ook genoeg keuze. Neem bijvoorbeeld een lekker frikandelbroodje (2 stuks voor €1), McVitie Digestive koekjes (2e halve prijs), Lay’s Bugles, Sensations en Wokkels (2 stuks voor 2,50). Kortom, er is voor ieder wat wils!

Frisdrank, wijn en bier in de aanbieding

Ten slotte zijn allerlei drankjes in de bonus. Van wijn tot frisdrank en van bier tot aanmaaklimonade. Onder andere frisdranken van Pepsi, Rivella (3 stuks voor €4), Fuze Tea (€1,75) en DubbelFrisss (47% korting) zijn tijdelijk in prijs verlaagd. Qua bier zijn zowel kratten Heineken en Brand pils in de actie. Daarnaast zijn wijnen van onder andere Norton, Canei, Galilei en Undurraga afgeprijsd.

Wil je zelf alle acties uit de folder bekijken? Blader nu door de laatste Albert Heijn folder.