De afgelopen decennia heeft mode voor mannen steeds meer terrein gewonnen. Verschillende stijlen begonnen zich te ontwikkelen, zodat mannen op basis van hun kledingkeuze zichzelf steeds duidelijker konden gaan profileren.

Alleen dat shoppen voor al die verschillende kledingstukken... Dat lijkt nog steeds niet aan mannen besteed te zijn. In plaats van een hele dag winkel in, winkel uit te gaan en door eindeloos lange winkelstraten te slenteren, kiest menig man liever voor een praktische aanpak: online shoppen op de momenten dat het hem het beste uitkomt.

In dat kader stellen we bij deze graag de 30 beste online Nederlandse kledingwinkels voor mannen aan je voor.

1. De Bijenkorf

Website: https://www.debijenkorf.nl/herenmode/kleding

De Bijenkorf staat in Nederland al vele decennia lang bekend om de exclusieve luxe producten die je er kunt kopen. Diezelfde luxe tref je vanzelfsprekend ook in het online aanbod van dit warenhuis aan. De verschillende mannenkledingcollecties in de Bijenkorf webshop zijn stuk voor stuk van toonaangevende merken, zoals Ralph Lauren, Lyle & Scott en Tommy Hilfiger.

Net als de fysieke Bijenkorf-winkels, wordt er in de online variant ook geregeld een spectaculaire uitverkoop georganiseerd. Op die manier kun je kledingstukken van topkwaliteit tegen sterk gereduceerde prijzen in de wacht slepen.

2. We

Website: https://www.wefashion.nl/nl_NL/men/

Voor een stijlvolle zakelijke outfit ben je bij WE Fashion absoluut aan het juiste adres. De collectie van zowel de fysieke winkels als de webshop bestaat uit een ruim aanbod aan colberts, pantalons en overhemden.

Daarnaast kun je er ook meteen een of meerdere bijpassende accessoires aanschaffen en bevat de collectie een mooie reeks schoenen, waarmee je zakelijk prima voor de dag kunt komen. Kortom, je vindt bij We alles wat je nodig hebt om je persoonlijke business-look helemaal compleet te maken.

Ben je op zoek naar modieuze inspiratie? Neem dan ook een kijkje in het online magazine dat je op de We-website aantreft.

3. Bershka

Website: https://www.bershka.com/nl/heren-c1010193133.html

Online je kleding kopen kan soms puur giswerk zijn, omdat de productbeschrijving van een item te beknopt is of omdat er amper fotomateriaal beschikbaar is.

De webshop van Bershka is wat dat betreft een verademing. Het prachtige aanbod wordt duidelijk omlijst met tal van duidelijke plaatjes, zodat je goed ziet wat voor kledingstukken je in huis haalt als je je bestelling bij Bershka plaatst.

Het aanbod aan mannenkleding is er aangenaam breed en de prijzen zijn ronduit scherp. Wat kan de liefhebber van mooie mannenmode zich nou nog meer wensen?

4. Asos

ASOS Folder

ASOS Folder

Geldig van 19-03 t/m 05-04

Profiteer nog 8 dagen van deze ASOS Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste ASOS aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Website: https://www.asos.com/nl/heren/

Hippe mannen kopen hun kleding vaak bij Asos. En dat is niet zo vreemd als je het fraaie online aanbod ziet.

De inkopers, die achter deze webshop schuil gaan, doen hun uiterste best om je continue de allernieuwste trends op het gebied van kledingstijlen te kunnen presenteren. Mede hierdoor kunnen we gerust stellen dat Asos tot een van de beste online mannenkledingwinkels van Nederland gerekend mag worden.

Het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar een nieuwe jeans, een shirt, een jas of een ander kledingstuk. De kans dat je hiervoor bij Asos slaagt is – mede dankzij het grote en brede aanbod – levensgroot.

5. Suitable

Website: https://www.suitableshop.nl/

Suitable is niet alleen maar online actief. Verspreid door heel Nederland kun je ook bij een van de vijftien fysieke winkels binnenstappen.

Het aanbod van Suitable spitst zich vooral toe op de moderne, modieuze man, die stijl in alle gevallen belangrijk vindt. Zowel online als offline kun je er dan ook terecht voor mannenkleding van hoge kwaliteit, die op allerlei verschillende gelegenheden aansluiten.

Enkele van de topmerken, die je zowel in de fysieke winkels als in de webshop tegen kunt komen, zijn Gant, Timberland en Levi’s.

6. Zalando

Website: https://www.zalando.nl/herenkleding/

Het assortiment herenkleding in de webshop van Zalando is ronduit enorm. Bijkomend voordeel is dat dat aanbod zeer regelmatig vernieuwd wordt, zodat je praktisch bij elk vervolgbezoek aan deze online kledingwinkel nieuwe mode-items aantreft.

Naast een hele reeks mogelijk ietwat minder bekende merknamen, tref je in deze webshop ook mannenkleding van wereldtoppers, zoals Nike, Springfield en G-Star aan.

Bijkomend pluspuntje: vrijwel al je bestellingen bezorgt Zalando gratis bij je thuis.

7. Outfittery

Website: https://www.outfittery.nl/

Veel websites die mannenkleding verkopen zien er in de basis praktisch allemaal hetzelfde uit. De webshop van Outfittery beschikt daarentegen over een praktische tool, waarin je je persoonlijke voorkeuren aan kunt klikken.

Op basis van die informatie wordt er een kledingselectie voor je samengesteld, zodat je er zeker van kunt zijn dat de getoonde mannenkleding ook echt bij de stijl past die jij het prettigst vindt. Het aanbod van Outfittery bestaat overigens uit kledingstukken van tal van bekende merken, zoals Adidas, Scotch & Soda en Calvin Klein.

8. Freshcotton

Website: https://www.freshcotton.com/nl/

Ben je een echte trendsetter, die altijd als eerste met de nieuwste mannenmode meedoet en daardoor vaak in unieke kledingstukken rondloopt? Dan vind je de webshop van Freshcotton gegarandeerd een toffe online locatie.

Het aanbod focust zich sterk op duurzame merken, zoals Wemoto, OBEY en EU FC. Daarnaast kun je er collecties van onder meer Vans, Nike en Daily Paper tegenkomen.

Het aangename van deze webshop is, dat je tijdens het rondneuzen niet met allerlei overbodige toeters en bellen wordt geconfronteerd. Het geheel is lekker overzichtelijk en zorgt mede daardoor voor een fijne online shopervaring.

9. Score

Website: https://score.nl/

In heel Nederland zijn er zo’n 65 Score-winkels actief. Het zijn plekken waar je de leukste mannenkleding van bekende merken bijeen vindt. Denk in dit geval onder andere aan toppers als Calvin Klein, PME Legend en Superdry.

Het spreekt eigenlijk voor zich dat de rekken in deze winkels volhangen met mannenkledingstukken van de nieuwste collecties. Met andere woorden: koop je bij Score, dan loop je er altijd hip en trendy bij.

Geen zin om een fysieke winkel te bezoeken? Geen probleem! Dan shop je toch gewoon lekker online in de webshop van Score.

10. Zara

Website: https://www.zara.com/nl/

Omdat het in de fysieke winkels van Zara vaak behoorlijk druk kan zijn, is de webshop een aangenaam alternatief. Hier kun je per slot van rekening op je gemak het complete aanbod aan mannenkleding bekijken.

Het fijne van het online aanbod van Zara, is dat er van elk item dat te koop wordt aangeboden, lekker veel foto’s worden getoond. Op die manier krijg je een goede indruk van wat je kunt verwachten als de postbode je pakketje aflevert.

De webshop van Zara bevat overigens niet alleen maar een grote collectie mannenkleding. Je hebt er ook keuze uit een ruim aanbod aan bijpassende accessoires.

11. Jack & Jones

Website: https://www.jackjones.com/nl/

Ze noemen zich ook wel the Denim Brotherhood, en zijn al meer dan 25 jaar actief op de markt van denim en jeans. Buiten spijkerbroeken vind je hier ook schoenen, accessoires, klassieke pakken of casuals, maar ook voor je urban sportswear kun je terecht bij Jack & Jones.

In tegenstelling tot vele websites met kleding, heeft Jack & Jones ook een aparte sectie gewijd aan plus size kleding. Ze laten zien dat je er ook geweldig uit kunt zien ook al heb je een maatje meer. Ook is er een Junior afdeling waar je voor de jongere generatie lekker los kunt gaan. Heb je een zoon tussen de 8 en 16 jaar (vanaf schoenmaat 36 en kledingmaat 128)? Dan zit je goed op de junior afdeling!

Jack & Jones is een merk dat valt onder de paraplu van BESTSELLER, een internationaal familie bedrijf die meer dan 20 merken onder haar hoede heeft. Naast de website kun je ook de app downloaden voor je mobiele apparaat of je kunt natuurlijk een Jack & Jones winkel bezoeken, deze kun je trouwens vinden op de website van Jack & Jones, zodat je kunt zien welke winkel het dichtst bij jou is.

12. Only For Men

Only For Men Folder

Only For Men Folder

Geldig van 15-03 t/m 29-03

Profiteer nog 1 dag van deze Only For Men Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Only for Men aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Website: https://www.onlyformen.nl/

Deze site is duidelijk niet voor vrouwen bedoeld, tenzij je voor je zoon, man of vader een leuke outfit wilt shoppen. Only for Men heeft een behoorlijk scala aan merken waar je uit kunt kiezen, hierbij kun je denken aan Scotch & Soda, Blue Industry en Pierre Cardin.

Only For Men geeft goede kortingen die op kunnen lopen tot wel 70%. Je kunt shoppen voor truien, vesten, casual overhemden, jeans, T-shirts of jeans. Op hun website kun je bijvoorbeeld ervoor kiezen om je outfit samen te stellen voor een bepaalde gelegenheid als date, sollicitatie of bruiloftsgast. Maar je kunt ook op categorie of trend het aanbod bekijken.

13. Boohoo

Website: https://nl.boohoo.com/mens

Als je een man van de koopjes bent, dan zit je op deze site absoluut goed. Ze bieden seizoenskleding in de uitverkoop. Boohoo heeft een duidelijke website en wat meteen opvalt zijn de foto’s waarbij veel gebruik wordt gemaakt van getatoeëerde modellen.

Boohoo biedt pakken, schoenen, shorts, sieraden en horloges, trainingspakken, truien, cardigans, zwemkleding en diverse setjes aan in verschillende maten. Onder de accessoires vind je onder andere sokken, zonnebrillen en petjes.

Boohoo is in 2006 gelanceerd en hebben ondertussen op social media meer dan 10 miljoen fans. Ook hebben ze (meer dan 200) studenten ambassadeurs. In 2016 zijn ze met het ambassadeursprogramma begonnen waarbij studenten (die ambassadeur zijn) profiteren van exclusieve evenementen en reizen, maar ook de kleding van Boohoo op de campus promoten en dragen. Deze studenten krijgen een speciale studentenkorting en gratis (1e klas) thuisbezorging tot ze zijn uitgestudeerd.

14. JD Sports

Website: https://www.jdsports.nl/page/heren/

Sinds 1981 bestaat JD Sports en was opgericht door John Wardle en David Makin in Bury, het Verenigd Koninkrijk. Ze hebben ondertussen winkels in Europa, het Verenigd Koninkrijk, Australië, de Verenigde Staten en Azië en hebben een opbrengst gehad in 2020 van 6,111 miljard (!!) Britse Pond. De eigenaar is Peter Cowgill.

Zoals de naam al doet vermoeden richt JD Sports zich hoofdzakelijk op sportkleding. Je kunt er terecht voor sportieve kleren, schoenen en accessoires als petjes, handschoenen en (heren)tasjes. Maar je kunt er ook terecht voor bijvoorbeeld sokken of ondergoed (zoals boxers van bepaalde merken).

Voor de levering heb je twee opties waaruit je kunt kiezen, beide opties worden binnen vijf tot acht dagen geleverd. Er zijn geen leveringen op feest-, zater- en zondagen. Je kunt het in een winkel bij jou in de buurt laten afleveren, dit is gratis. Als je het thuis laat afleveren, is het vanaf € 60,- gratis, anders kost het je € 4,-.

15. Sans Online

Website: https://www.sans-online.nl/

Sans biedt een mooie verscheidenheid aan kleding aan waarbij je kunt kiezen uit verschillende merken als Jack & Jones, Gabbiano of Björn Borg. Dus wanneer je lekker wilt combineren met verschillende merken kun je bij Sans Online lekker je gang gaan; een T-shirt van Only & Sons met een PME Legend broek of een Tom Tailor sweater met een Kultivate broek, alles kan.

In het assortiment voor de herensectie op Sans online vind je onder andere loungewear, colberts, schoenen en overhemden. Uiteraard kun je er ook terecht voor jassen en broeken. Ze hebben verschillende betaalmethoden om je bestelling af te ronden; PayPal, Visa, iDEAL en afterpay behoren tot de mogelijkheden.

16. H&M

Website: https://www2.hm.com/nl_nl/heren.html

Vele mensen onder ons hebben wel eens iets van H&M gekocht, mocht dit niet het geval zijn, is het absoluut de moeite waard om eens naar een winkel te gaan. Mocht het weer tegenzitten, of zit je toch net achter je computer, laptop of mobiele apparaat, dan kun je natuurlijk eens op hun online platform kijken. Ze hebben een ruim assortiment aan herenkleding.

Het begon allemaal in 1947 toen Erling Persson een dames kledingzaak opende met de naam Hennes in het stadje Västerås in Zweden. Ondertussen is het imperium behoorlijk uitgebreid en heten ze H & M (Hennes en Mauritz). Na Zweden was Noorwegen aan de beurt en zo zijn de winkels zich als een olievlek gaan verspreiden en hadden ze in 2019 bijna 5100 winkels verdeeld over 74 landen waar +/- 126.000 mensen werkten.

17. 24S

Website: https://www.24s.com/en-nl/men

24S biedt een mooi scala aan exclusieve designers en kleding. Zo verkopen zij bijvoorbeeld in hun online shop Celine, Prada, JM Weston en Louis Vuitton. Uiteraard betaal je voor deze merken wel wat extra’s, maar dan krijg je ook wel iets extra’s.

24S maakt deel uit van de Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH) Group. Onder deze groep brengen ze je meer dan 300 schoonheids- en modemerken, waaronder grote designers en kleding van the promising talent of the LVMH Prijs. Zij mogen zich exclusief online partner noemen van Dior, Louis Vuitton, Celine en Moynat globally.

De bestellingen van 24S worden in meer dan 100 landen bezorgt en geven een 24-uurs afleveringsgarantie voor Londen, Milaan en New York. Bestelling in Parijs worden zelfs dezelfde dag nog afgeleverd. Ze gaan er prat op dat hun service desk 24/7 bereikbaar is en dat ze persoonlijke stylisten voor je paraat hebben staan.

18. Mango

Website: https://shop.mango.com/nl/heren

Mango heeft van af 2022 100% duurzame verpakkingen van de kledingstukken. In 2020 was dit 79%. Ook zijn ze erop gebrand om hun CO2 uitstoot te verminderen. Hiermee willen ze een uitstraling krijgen dat ze erg begaan zijn met de planeet. Zo hebben ze bijvoorbeeld in 2020 42 ton aan kleding voor recycling of hergebruik gedoneerd.

Bij Mango is voldoende herenkleding te vinden, naast dames- en kinderkleding. Zo zijn er voor de heren bijvoorbeeld sweaters, jasjes, bermuda’s, pyjama’s en sportkleding. Maar ook voor accessoires als portefeuilles, zonnebrillen, hoeden en petten kun je er terecht. Naast dit alles bieden ze ook nog eens schoenen aan, dus ja, voor de complete outfit kun je hier zeker wel iets vinden.

Wanneer je online je kleding besteld zal het vanaf € 30,- gratis worden bezorgd en indien nodig, kun je het gratis retourneren met een ‘kijktijd’ van 60 dagen. Je kunt natuurlijk via je pc of laptop online shoppen, maar Mango heeft ook een app voor op je mobiele apparaat met IOS of Android.

19. Young Men’s Shop

Website: https://www.youngmensshop.nl/

De Young Men’s shop is een Nederlandse onderneming die onder andere trouwkleding en bedrijfskleding en kleding op maat, met de focus op mannen aanbiedt. Sinds 6 januari 2011 is deze Zwolse onderneming ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en heeft sindsdien vele klanten blij gemaakt.

Ze bieden 4x per jaar een gastcollege aan voor de Hogeschool Windesheim studenten waarbij thema’s als do’s & don’ts of uitstraling worden besproken. Je kunt op de site kijken voor shirts, broeken, jassen, truien of bijvoorbeeld colberts.

Naast hun fysieke winkel aan de Oude Vismarkt (40) te Zwolle, vind je het assortiment ook op hun website en kun je op de hoogte gehouden worden van Young Men’s Shop door je in te schrijven op hun nieuwsbrief. Leuk op de site is dat ze een sectie hebben gebruikt met handige tips om je herenkleding (incl. stropdassen) te wassen en te strijken.

20. Farfetch

Website: https://www.farfetch.com/nl/shopping/men/items.aspx

Farfetch mag dan misschien iets minder bekend zijn, maar dat komt alleen maar omdat ze behoorlijk unieke stukken aanbieden die meer worden gezocht door de echte fashion mannen onder ons. Zo bieden ze kleding aan van onder andere Dolce & Gabbana, Fendi, Prada, Saint Laurent, Alexander McQueen en Burberry.

Naast kleding bieden ze ook schoenen (en sneakers), tassen, accessoires en horloges aan voor de meer high-end shoppers. Rolex, Omega en Timex zijn maar een paar merken die qua horloges worden aangeboden, allemaal van sublieme kwaliteit.

Farfetch werd in 2007 opgericht door José Neves en werd in 2008 gelanceerd als e-commerce marktplaats voor wereldwijde luxe boetieks. Ondertussen bieden ze hun artikelen aan, afkomstig uit zo een 50 landen, aan hun klanten in meer dan 180 landen wereldwijd. Ze hebben ook de Store of the Future die innovatieve oplossingen biedt waaronder augmented retail.

21. Cultizm

Website: https://www.cultizm.com/

Cultizsm heeft zich vooral gefocust op kleding voor de demin liefhebber, maar je kunt er ook voor schoenen van bijvoorbeeld Puma of accessoires terecht. Voor de merken Converse, New Balance en Birkenstock hoef je niet verder te zoeken, want die biedt Cultizm in vol enthousiasme aan naast nog veel meer mooie merken.

Voor de klassieke kantoorkleding kun je hier dan misschien niet direct terecht, maar des te meer kun je los gaan voor je vrije tijd kleding. Aangezien het allemaal goede merken zijn die ze aanbieden, mag je portemonnee echter niet al te klein zijn.

Wanneer je een bestelling plaatst, zal deze vanuit Münster, Duitsland worden geleverd. De levering in Nederland duurt met de standaardmethode (die € 8,- kost onder een bestelling van € 200,-) 1 tot 6 werkdagen, of met de express methode 1 tot 3 werkdagen (voor € 20,-). Verder leveren ze in Zwitserland, Noorwegen, de gehele Europese Unie, Zuid Korea, China, Japan, Macao, Hongkong, Maleisië, Singapore, Rusland, de Verenigde Staten, Canada, Australië, Nieuw Zeeland en nog een aantal andere regio’s.

22. Frans Boone

Website: https://www.fransboonestore.com/

In het mooie Zeeuwse Sluis heeft Frans Boone een prachtige winkel die ook online te bekijken is. Dicht bij de Belgische grens biedt hij, als één van de weinige in Nederland bijzondere merken aan als Engineered Garments, OrSlow, Alden, Golden Bear en Trickers.

Op Frans Boone’s website vindt je onder andere koffers, sjaaltjes, buitenkleding, handschoenen, broeken, spijkerbroeken en zwemkleding. Als je via de website besteld heb je verschillende opties voor de bezorging. In principe wordt je bestelling de dag na plaatsing verzonden, behalve wanneer je vrijdag na 13:00 besteld, dan wordt het op maandag verstuurd.

23. End.

Website: https://www.endclothing.com/nl

End. biedt een grote verscheidenheid aan kleding waarbij voor ieder wat wils te vinden is. Zo hebben ze bijvoorbeeld kleding van Italiaanse designers, Japanse merken en zo een beetje ieder Scandinavisch merk dat ze konden vinden. Ze hebben zowel high-end als streetwear en alles wat je er tussen nodig zou kunnen hebben.

Op hun website kun je scrollen door de verschillende merken als Gucci, Kenzo en Burberry, maar ook door hun schoenen van bijvoorbeeld Adidas, Asics en Dr. Martens. Naast kleding bieden ze ook accessoires, lifestyle en cadeau artikelen aan.

Fysieke winkels zitten in Londen, Newcastle en Glasgow, helaas dus (nog) niet in Nederland. End. verstuurd de bestelde artikelen via eDAP (enhanced Delivered at Place service), wat inhoud dat je geen BTW of andere kosten meer hoeft te betalen omdat End. dit voor je heeft gedaan.

24. MR PORTER

Website: https://www.mrporter.com/en-nl/

MR PORTER zag het levenslicht in februari 2011 en kent sindsdien vele hoogtepunten. Zo hebben ze in 2019, samen met Movember MR PORTER Health In Mind opgericht waarbij aandacht besteed wordt aan mannen hun fysieke en mentale gezondheid.

Daarnaast hebben ze, naast hun reguliere site, een prachtige website die al meerdere prijzen heeft gewonnen genaamd NET-A-PORTER. Op deze website worden luxe kledingstukken aangeboden. Ook hebben ze een twee maandelijkse nieuwsbrief; The MR PORTER post en een online magazine (waaruit je kunt shoppen); The Journal.

MR PORTER is dus een bezig bijtje, maar biedt vooral hele mooie artikelen aan zoals schoenen, luxe horloges, sportartikelen, cadeaus en designer kleding. Ze bieden expres levering aan in meer dan 180 landen, waaronder dezelfde-dag-levering in Milaan, Londen en New York. Hun personal shopping team is iedere dag 24/7 bereikbaar.

25. Haven

Website: https://havenshop.com/

Haven is een Canadese winkel, opgericht in 2006, die werkkleding combineert met streetwear. Ook hebben ze veel Japanse merken zoals Kapital en Needles. Ze bieden kleding voor alle vier de seizoenen zodat je altijd, welk weer het ook is, de juiste kleding kunt vinden en dragen.

De kleding die Haven biedt wordt gemaakt in zowel Canada als Japan waar de beste ambachtslieden eraan werken en waardoor ze een hoge kwaliteit kunnen leveren. In Nederland hebben ze helaas geen fysieke winkels, maar wel in Toronto en Vancouver (Canada).

Waar je wel even op moet letten zijn de verzendkosten naar Nederland, want omdat ze niet vanuit ons land leveren, maar uit Canada liggen deze kosten behoorlijk hoog. Zo betaal je voor een bestelling tussen de $ 1 en $ 399.99, $40,- aan verzendkosten. Vanaf $ 400,- is het $ 50,- verzendkosten. Hiernaast kun je ook nog belast worden met douane kosten en andere extra kosten aangezien bestellingen worden verscheept via Delivery Duty Unpaid (DDI).

26. SneakerBAAS

Website: https://www.sneakerbaas.nl/collections/men

Deze Utrechtse winkel is enorm gespecialiseerd in, de naam zegt het al, sneakers. Ze bestaan al meer dan 10 jaar en zijn een behoorlijk grote speler op de Nederlandse markt als het gaat om sneakers. Je kunt in Utrecht fysiek langsgaan in de Donkerstraat (nr 10) waar je door goed geïnformeerde medewerkers wordt geholpen als dat nodig is, maar je kunt natuurlijk ook online terecht voor de mooiste, hipste en nieuwste sneakers.

Naast sneakers wordt er ook een klein deel van de winkel (niet online) gegeven aan sportieve kleding die perfect passen bij je sneakers. SneakerBAAS verkoopt merken als Nike, Puma en Reebok. De webshop is duidelijk met veel foto’s en geeft de keus te scrollen door nieuwe, heren- en damesschoenen of schoenen die in de verkoop zijn.

Online kun je betalen via creditcards, Paypal, Klama (na 30 dagen achteraf betalen) of iDEAL. Online kun je zien wat de status van je bestelling is. Ze maken gebruik van DHL, Post NL en GLS voor de verzending. Voor 21.00 besteld, de volgende werkdag (indien voorradig) binnen.

27. Schulte Herenmode

Website: https://www.schulteherenmode.nl/

Schulte Herenmode is een herenmerk specialist die zich ook gedeeltelijk richt op de grotere maten voor heren. Je kunt zowel fysiek in een winkel gaan shoppen, of je kunt er voor kiezen om dit vanuit je lekkere stoel, online te doen.

Schulte Herenmode heeft het Thuiswinkel Waarborg Certificaat, dit houdt in dat ze zijn gecontroleerd of hun online verkopen in overeenstemming zijn met de Nederlandse wet- en regelgeving. Ze hebben dit certificaat sinds 29 oktober 2013.

Schulte Herenmode biedt onder andere sportieve / casual kleding, ondermode en zakelijke herenkleding. Je kunt kiezen voor een merk zoals Meyer, Calvallaro of Olymp. Online is Schulte te vinden op schulteherenmode.nl, de winkels kun je vinden in Oegstgeest, Noordwijk, Lisse, Leiderdorp, Hillegom, Heemstede en Haarlem.

28. Supreme

Website: https://www.supremenewyork.com/shop

Supreme is een merk dat zich vooral richt op de streetstyle en hiphop kleding voor jongens en mannen. Het merk is ontstaan in New York, in een skatewinkel. Een eigen online shop hebben ze niet in Nederland, maar je kunt bijvoorbeeld via Farfetch de kleding van Supreme wel bestellen.

Supreme biedt de volgende items aan; kleding, homeware, ondergoed en sokken, sportkleding, tassen, schoenen en beautyartikelen. De prijzen van Supreme artikelen variëren van een paar tientjes tot een paar duizend euro.

29. Size?

Website: https://www.sizeofficial.nl/heren/

Size? is een online shop waar je kleding, schoenen en accessoires kunt kopen. Ze verkopen bekende merken als Fred Perry, Nike, Adidas en Puma. De online winkel is gemakkelijk te gebruiken en overzichtelijk.

Size? is voornamelijk gespecialiseerd in sportkleding, dus voor een kantooroutfit zal je hier niet snel slagen. Naast herenkleding hebben ze ook een dames sector op hun website. Je kunt bij Size? online of in een Size? winkel je kleding kopen.

Als je een artikel wilt omruilen kun je dit binnen 90 dagen alleen doen in een Size? winkel. Mocht een artikel in zijn geheel niet bevallen, kun je dit via het retourportaal van Size? in orde brengen of via een Size? winkel (als je hebt betaald via creditcard of iDEAL), je zult dan je geld terug krijgen.

30. Wehkamp

Website: https://www.wehkamp.nl/herenmode/C22/

Herman Wehkamp heeft in 1952 Wehkamp opgericht in Slagharen (Nederland). Ondertussen heeft deze online winkel 900 werknemers en het hoofdkantoor zit in Zwolle. Wehkamp heeft een omzet van zo een € 661 miljoen per jaar.

C&A is ook een online samenwerking aangegaan met Wehkamp wat voor beide bedrijven een win-win situatie lijkt te zijn. Wehkamp is een echte online winkel die begonnen is als een bedrijf dat beddengoed en matrassen verkocht die je via de post kon bestellen. De Wehkamp heeft geen fysieke winkel waar je langs kunt gaan.

Ondertussen is de Wehkamp.nl vooral bekend om haar kleding van een hele reeks merken, welke je dus alleen online kunt bestellen; je kunt niet fysiek in een winkel langsgaan om te passen. Ze hanteren een systeem waarbij de klant de mogelijkheid heeft om de bestelde artikelen twee weken thuis te proberen en dan kan houden, kosteloos retourneren (met geld teruggave) of kan ruilen.