Dit Is De Nieuwe Plus Folder Met Volop Nieuwe Aanbiedingen

Een nieuwe week, dus ook weer een nieuwe Plus folder. Deze week (15 t/m 22 augustus) vinden we talrijke eurootjes aanbiedingen. Maar liefst 100 aanbiedingen van maar 1 eurootje. Voor 100 euro heb je echt onwijs veel producten. Tel uit je winst. Veel aanbiedingen hebben uiteraard een zomers tintje. Ook kun je weer terecht voor afgeprijsde etenswaren en verschillende accessoires.

Supergoedkoop barbecueën met Plus

Wellicht ben je de afgelopen dagen veel naar het strand geweest en heb je lekker van het weer kunnen genieten. Alhoewel het deze week wat minder tropisch heet is, kun je ook weer heerlijk genieten in je eigen tuin, op je balkon of in het park. Heerlijk op het strand BBQ-en met de vlees aanbiedingen van PLUS. Veel producten vind je al voor 1 eurootje. En ook voor het bier kun je natuurlijk bij Plus terecht.

Ontbijt of tussendoortje

Wil je even snel een ontbijtje maken of een goedkoop tussendoortje meenemen naar het zwembad of voor op reis? De Plus Klaverland Kaas 48+ is in de aanbieding. Voor 100 gram betaal je slechts €1,-Lekker op een Korenlanders bolletje, een zak kost maar €1,-. Of op een ciabatta, je krijgt nu 4 ciabatta’s voor €1,-, lekker met een bakje sla erbij, 2 bakjes voor €1,-. En als klap op de vuurpijl ook nog eens 2 bapao’s voor €1,-. Voor een paar eurootjes heb je je buikje echt wel rond gegeten.

Feest of geen feest, lekker trakteren!

Ben je jarig of krijg je veel gasten op de koffie? Voor een kratje van 24 flesjes Brand of Heineken Pils (ook 0.0%) betaal je nog geen tientje. En voor de koffieliefhebbers onder ons, je krijgt 3 dozen Dolce Gusto voor €9,99,- Dus laat je gasten maar komen, houd ze overigens wel op de benodigde afstand. Wist je trouwens dat je de boodschappen die je bij Plus doet ook thuis kunt laten bezorgen? Ga hiervoor naar plus.nl/gratis-bezorging.

Een traktatie op z’n tijd kan geen kwaad

Ook al ben je misschien niet jarig, het kan echt geen kwaad om jezelf eens lekker te trakteren. Bij Plus kun je prima terecht voor verwennerij. Er zijn allerlei heerlijke producten in de aanbieden. En ook aan de kinderen wordt altijd goed gedacht. Wedden dat je nu wel met iets lekkers thuiskomt? Denk hierbij aan heerlijke PLUS huiswijn, of 2 pakken M&M’s of Maltesers voor €4,49. Of wil je liever jezelf verwennen met een mooie bolchrysant? Deze is nu in de aanbieding voor maar €3,-.

De laagblijvers van Plus

Een selectie producten zijn permanent in prijs verlaagd door Plus. Deze producten worden de zogenaamde Plus ‘laagblijvers’ genoemd. Niet alleen lekker, maar ook betaalbaar. Voorbeelden van deze Laagblijvers zijn de Plus roomboter gevulde koeken (€0,99) en kiwi’s (€1,99). Benieuwd naar alle Laagblijvers? Bekijk pagina 10 van de folder.

Veel korting voor persoonlijke verzorging

Op gebied van lichamelijke verzorging heeft Plus deze week veel €1,- aanbiedingen. Wat dacht je van Palmolive Shampoo of douche voor maar €1,-? Of een heerlijke Vogue Deodorant voor maar €1,- per bus? Ergens anders kost deze zelfde bus wel bijna €3,-. En ook aan de verzorging van je geliefde huisdier heeft Plus deze week gedacht. Voor 2 kuipjes Cesar (voor de hond) of Sheba (voor de kat) betaal je deze week maar €1,-. Kortom, voor alles omtrent de verzorging moet je deze week bij Plus zijn.

In de Plus folder staan nu eenmaal teveel aanbiedingen om allemaal op te noemen. Daarom is de complete folder van deze week hier te zien.