Nieuwe Plus folder staat bol van scherpe aanbiedingen

Het is een nieuwe week, dus dat betekent ook weer een nieuwe Plus folder! Deze week (17 mei t/m 23 mei) vinden we hierin uiteenlopende aanbiedingen, waarvan veel met een zomers tintje. Daarnaast staan er tal van andere afgeprijsde etenswaren en huishoudelijke artikelen in de nieuwe PLUS folder.

Zomerse aanbiedingen: slippers en zonnebrand

Veel naar het strand gaan zit er even niet in, maar dat betekent niet dat je niet van het lekkere weer kunt genieten. Dit kan gewoon in je eigen tuin, op je balkon of — op een veilige afstand — in het park. Met de Havaianas teenslippers, nu afgeprijsd van €29,99 naar €15,99, loop je er in ieder geval lekker zomers bij. Vergeet je trouwens niet in te smeren! Bij Plus is nu alle Nivea zonnebrand in de aanbieding. Op verschillende flacons, waaronder de nieuwe Nivea Kids Sensitive Protect & Play, heb je maar liefst 50% korting.

Goedkoop barbecueën met Plus

BBQ’s, accessoires en natuurlijk al dat heerlijke vlees, het is op verschillende plekken al in de aanbieding geweest. Deze week moet je in ieder geval bij Plus zijn, want hier is het Plus BBQ Vlees/vis in de korting. Voor 3 pakken BBQ Vlees of Vis betaal je slechts €9. Daarnaast zijn de Plus Grill schotels, met heerlijke worstjes, vleeslapjes en spiesjes, afgeprijsd van €9,97 naar €8,98. Bij een barbecue mag lekker drinken natuurlijk niet missen. Daarom is bij Plus komende week Alle Sol, Apple Bandit of Jillz met 50% afgeprijsd. Bovendien kosten kratten Heineken Pils en Brand maar €8,99 per krat. Laat die barbecue maar komen!

Groente en fruit

Gezond zijn hoeft niet duur te zijn. Aardappels (€2,49 per zak), gedroogde vruchten (€1,79), Hollandse Asperges (€2,99) en Handappels (€1,99), ze zijn allemaal extra scherp geprijsd deze week. En als klap op de vuurpijl: voor 500 gram van de heerlijke PLUS perziken of nectarines betaal je nu slechts €1,49!

Blue Band, Almhof en Arla zuivel in de aanbieding

Ook A-merken, zoals Almhof, Arla en Blue Band zijn in de korting. Zo betaal je voor 2 bekers Almhof Yoghurt slechts €2,19 en voor een pak Arla Biologische melk of yoghurt €0,99. Bij Blue Band Goede Start halvarine of bakboter heb je zelfs tot wel 50% korting. Je betaalt voor 2 stuks (combineren is mogelijk) slechts €1,99.

Verse sapjes: 1+1 gratis

Voor alle Plus verse sappen, smoothies en fresh lemonade geldt: 1+1 is gratis. Deze aanbieding geldt voor alle flessen van 400 tot 500 milliliter. Combineren is mogelijk.

Trakteer jezelf!

Het kan echt geen kwaad om jezelf af en toe te trakteren. Bij Plus is allerlei lekker eten en drinken in de aanbieding. Wees dus niet verrast als je jezelf in de winkel laat verleiden om iets lekkers mee te pakken. Denk hierbij aan heerlijke eier, choco- of karamelwafels (€0,99), Red Band snoepgoed (2 zakken voor €2,99), Roomboter koeken (€1,99), een ijsbeker (2 voor €1,79) of een luxe halve vlaai (€4,99).

De laagblijvers van Plus

Plus heeft een selectie producten permanent in prijs verlaagd. Dit zijn de zogenaamde ‘laagblijvers’. Deze zijn lekker én betaalbaar. Voorbeelden van deze Laagblijvers zijn etenswaren zoals paprika chips (€0,83), witlof (€0,99), champignons (€1,29) en pitloze druiven (€1,99). Kijk voor alle Laagblijvers op de website van Plus.

Beste wijnsupermarkt van Nederland

Een wijntje op z’n tijd kan echt geen kwaad. Integendeel, het is juist heerlijk! Plus is al 7 jaar op rij de beste wijnsupermarkt van Nederland. Als je de aanbiedingen van deze week ziet is dat geen verrassing. Voor 2 flessen Barone Montalto wijnen betaal je bijvoorbeeld nog geen €8. Daarnaast zijn de uitstekende wijnen van Favoritos in de korting. In plaats van €4,99 betaal je nu €3,99.

Veel korting op reinigers & (vaat)wasmiddel

Op gebied van schoonmaken heeft Plus deze week veel scherpe aanbiedingen. Zo geldt voor alle Driehoek Reinigers dat je voor 2 stuks slechts €2,49 betaald. Voor alle Sun Vaatwastabletten geldt zelfs: 1+2 gratis! Daarnaast zijn Fleuril, Persil of Reus wasmiddelen in de actie. Ook voor deze geldt: 1+1 gratis. Kortom, voor alles omtrent schoonmaken moet je deze week bij Plus zijn.

In de Plus folder staan nu eenmaal teveel aanbiedingen om allemaal op te noemen. Daarom is de complete folder hier te zien.