Nieuwe Pets Place Folder: Extra Goedkope Diervoeding

Voor onze favoriete huisdieren hebben we allemaal veel over, maar dat betekent niet dat korting niet prettig is! Voor veel korting en aanbiedingen moet je deze week in de Pets Place folder zijn. Sla je de nieuwe folder van Pets Place open, dan springen de vele acties je direct in het oog.

De acties uit deze Pets Place folder zijn voor twee weken geldig: van 20 juli tot en met 8 augustus.

Afgeprijsde diervoeding

Of je nu een hond hebt of een hamster, gezonde diervoeding is altijd nodig. Gelukkig zijn bij Pets Place verschillende soorten diervoeding in de korting. We zetten hier alle diervoeding-acties voor je op een rijtje.

Hondenvoeding

Het regent kortingen bij Pets Place! 15% korting op Renske hondenvoeding, 15% korting op Pets Place natural hondenvoeding, 20% korting op Farm Food Fresh hondenvoeding, het zijn slechts enkele voorbeelden van afgeprijsd voer voor onze trouwe viervoeters. Check voor alle kortingen de folder.

Kattenvoer

Ook het kattenvoer is in de korting. Zo is alle Perfect Fit kattenvoer in prijs verlaagd (van €14,99 naar €11,99), is er 20% korting op alle varianten Pro Plan kattenvoeding en betaal je voor de tweede verpakking biologische kattenvoer van Yarrah slechts de halve prijs. Daarnaast is kattenvoer van onder andere GimCat, Stuzzy, Felix, VitaCraft en Whiskas tijdelijk een stuk goedkoper.

Konijnen- en knaagdieren

Diverse soorten konijnen- en knaagdierenvoer zijn ook afgeprijsd. Denk hierbij aan 15% korting op Nature voer en snacks voor knaagdieren, 2+1 gratis bij Vitakraft voordeelverpakkingen of 15% korting op Rosewood Naturals Snacks.

Vogels en vissen

Ten slotte mag het voer voor vogels en vissen niet ontbreken! Voor de vogel-bezitters zijn alle varianten Vitakraft Pro Vita vogelvoer met 20% afgeprijsd. Op gebied van visvoer is er 15% korting op Tetra Goldfish visvoer en 15% korting op Hikari vijver- en tropische voeding.

Verwen je hond met een nieuw relaxplekje

Verras je hond of honden met een nieuw plekje om te relaxen! Bij Pets Place zijn uiteenlopende hondenmanden- en kussens in de korting. Neem bijvoorbeeld de heerlijk zachte Adori Chandler hondenmand. Deze is speciaal ontworpen voor de kleinere honden en biedt een warm en comfortabel plekje. Bovendien kost ‘ie slechts €22,99! Of kies voor de met 40% afgeprijsde Sal hondenkussen van Adori. Deze is vervaardigd van memory foam en verkrijgbaar in twee formaten.

Kat of hond ontwormen?

Zowel honden als katten moeten regelmatig ontwormd worden. Dit doe je eenvoudig met ontwormingsmiddel. Doorgaans is dit vrij prijzig, maar bij Pets Place is ontwormingsmiddel in de aanbieding. Je hebt de keus uit verschillende ontwormingsmiddelen:

Konijnenhokken en accessoires

Wil je konijnen kopen of kan je huidige konijnenhok wel een upgrade gebruiken? Zoek dan niet verder! Bij Pets Place is namelijk het perfecte konijnenhok tijdelijk extra voordelig geprijsd. In plaats van €199 kost deze “konijnenvilla” slechts €179. Als je dan toch aan het upgraden bent, kijk dan ook eens naar de handige konijnentoiletten (€7,39) en het leuke Flamingo speelgoed voor knaagdieren (€12,71). Hiermee maak je het hok helemaal af.

WIl je zelf de folder zien? Dat kan hier.