Nieuwe Makro Folder Staat Boordevol Scherpe Aanbiedingen

Groothandel Makro staat al bekend om zijn scherpe prijzen. Maar in de Makro folder van deze week — geldig tot en met dinsdag 14 juli — maken ze het wel héél bont. Hier zijn namelijk tal van steengoede aanbiedingen en acties in terug te vinden. Dus, heb je een Makro-pas, wees er dan snel bij!

Let op: Makro weergeeft zijn prijzen in de folder en winkel exclusief BTW. De hier genoemde prijzen zijn daarom ook exclusief BTW.

De goedkoopste brandstof in de regio

Wist je dat je ook goedkoop kunt tanken bij Makro? Je vindt de Makro tankstations in Amsterdam, Best, Breda, Delft, Duiven, Groningen en Nuth. Dit is de goedkoopste brandstof in de regio! Overigens kun je hier zonder Makro-pas kun je terecht.

Kersvers van eigen bodem: limes, druiven, sinaasappelen en meer

Ga voor voordelig vers groente en fruit eens naar de Makro in plaats van de lokale super. Bij Makro betaal je doorgaans namelijk een stuk minder. Zo betaal je tot en met 14 juli tijdelijk slechts €3,29 voor 400 gram Hollandse kersen, €2,99 voor Limes, €1,79 voor pitloze druiven en slechts €2,49 voor een emmer Snacktomaatjes.

Als een vis in het water bij Makro

Ben je een liefhebber van vis? Dan zit je bij Makro in ieder geval goed. Hier betaal je weinig voor veel! Denk hierbij aan twee verpakkingen garnalen voor €13,99, 15 garnalenspiesen voor €11,99, een pond gerookte paling voor 14,95 of heerlijke Noorse zalmfilet voor €12,99! Het visassortiment bij Makro is bovendien erg uitgebreid. Van scholfilet (€11,49) tot Hardanger zalm (2 voor €8,99) en van Noordzeetong (€22,99) tot Haring (€2,49), bij Makro hebben ze het allemaal!

Voordelig, rund-, kalfs- en varkensvlees

Of je nu gaat BBQ-en of een vlees/groenten/aardappelen-maaltijd op tafel zet, voordelig vlees is altijd fijn. In de Makro-folder vind je uiteenlopende soorten vlees terug. Mager rundergehakt (€6,69), Diviande runderkogelbiefstuk (€18,29), Rosé kalfs dunne lende (€15,99), Varkenshaas (€31,99) en varkensspareribs (€9,79), het is allemaal extra scherp geprijsd. Voor meer vlees-aanbiedingen, zie de folder.

Zoete trek?

Ben je een zoetekauw, dan haal je bij Makro je hart op. Hier vind je namelijk extra grote snoepverpakkingen tegen absolute bodemprijzen. Zakken Red Band (€3,99), emmers Haribo snoepjes (van €5,99 voor €4,69), dozen Kellog’s, Nakd of Trek repen (€22,49), noem maar op.

Vanuit huis werken doe je met goede koffie

Een dag door komen zonder een kop koffie? Voor velen van ons is het haast onmogelijk. Helemaal nu we vanuit huis werken. Gelukkig is bij Makro de koffie voordelig geprijsd. Alle Douwe Egberts Aroma Rood koffie is afgeprijsd, net zoals alle Dolce Gusto (3 voor €9,99), Nescafé sticks en grootverpakkingen (2e halve prijs).

Stapelkorting op frisdranken

Geef je een feestje? Of moet je om een andere reden flink wat frisdrank inslaan? Ook dan ben je bij Makro aan het juiste adres. De folder staat vol van aantrekkelijke stapelkortingen op gebied van frisdrank. Zo heb je 25% korting op 12 of 24 petflessen (500ml) Coca-Cola, betaal je slechts €8,99 voor een tray Hero drankjes, €4 voor 4 verpakkingen Appelsientje of Dubbeldrank en maar €5,99 voor maar liefst 6 petflessen Royal Club. Kortom, allemaal steengoede acties!

Winstpakker: Hertog Jan, Amstel, Grolsch, Kornuit en Desperados

Ook bier is in de actie bij Makro. Voor een krat Hertog Jan of Amstel pils betaal je slechts €8,25. Daarnaast zijn sixpacks blikjes van Grolsch, Kornuit en Warsteiner en flesje van Desperados, Sol en Leffe in de aanbieding. Voor het tweede sixpack Grolsch, Kornuit of Warsteiner blik betaal je voor de 2e de halve prijs. Hetzelfde geldt voor het tweede sixpacks Desperados, Sol of Leffe.

2e halve prijs op geselecteerde wijnen

Wie houdt nou niet van een wijntje op z’n tijd? Bij Makro betaal je tijdelijk voor de tweede fles de halve prijs op geselecteerde wijnen. Deze actie geldt onder andere voor alle Rioja, Cersius, Kabuto, Edition Terior en Don Pablo wijntjes. Aanbiedingen zijn niet onderling te combineren.

Nog veel meer kortingen, bekijk de folder zelf verder!

De folder van Makro staat zó vol met kortingen en scherpe aanbiedingen, dat het er nu eenmaal te veel zijn om op te noemen. Check daarom de folder zelf als je meer wilt weten.