Nieuwe Karwei Folder En Aanbiedingen Van Deze Week

Ook deze week vind je bij Karwei de beste acties en kortingen in de folder. De Karwei folder van deze week is geldig van 7 tot 20 september. Op zoek naar het nieuwste laminaat of de meest trendy lampen? Wat het ook is waar je naar op zoek bent, bij Karwei zit je altijd goed. We hebben alvast een kleine selectie voor je maakt om je een voorproefje te geven.

Een nieuw likje verf voor een nieuw seizoen

Verander de setting en schilder je muren met Flexa creations in een zachte zand kleur zoals tranquil dawn, de kleur van het jaar 2020. Deze week scoor je voor slechts €32,19 al een blik met jouw favoriete kleur. Dat is maar liefst 30% korting! 2 linkerhanden? Wist je dat je al een schilder kan inhuren bij Karwei vanaf €12 per vierkante meter? Zo kan iedereen genieten van een nieuw likje verf.

Tijd voor een andere vloer?

 

Door het ruime aanbod in laminaat qua kleur en patroon, is het een zekere zaak dat je bij karwei de juiste vloerbedekking vindt die past bij uw eisen. Vriendelijk voor je portemonnee en bestempeld met het FSC-keurmerk. Deze week betaal je zelfs geen €13,99 per vierkante meter, maar slechts €10,49 voor Laminaat Mild van Lundia. Liever gebruik maken van professionele hulp? Dan zit je met de vakmannen van karwei al helemaal goed. Voor een kleine prijs van €9 per vierkante meter zit je kersverse vloer er binnen no time in.

De jacht naar de perfecte kleur

Het is mogelijk om van te voren jouw eigen mengkleur uit te proberen in een mini test potje voor maar liefst €2,99. Als je eenmaal tevreden bent met de gepersonaliseerde kleur en het daadwerkelijk koopt, dan ontvang je het aankoopbedrag van de tester terug. Dat wordt mixen dus!

Spiegeltje spiegeltje aan de wand

Deze week koop je het Badmeubel Sienna hout voor de helft van de oorspronkelijke prijs. Verkrijgbaar in de kleuren wit en donkerbruin inclusief speigel en onder kast. Handig voor het opbergen van de handdoeken, washandjes en andere toiletartikelen. Dit alles voor een prijs van slechts €179. Dat klinkt bijna te goed om waar te zijn!

De tuin barbecue proof maken

Wie houdt er nou niet van om in de zomer met de buren en familie een klein feestje op te bouwen, muziekjes op te zetten en vlees te grillen. Deze week is het Keter tuinhuis Oakland in de aanbieding met 20% korting al van jou. Voor slechts €799,20 creëer je genoeg zit plaatsen voor alle feestjes in de toekomst. Maak het plaatje compleet met Basalt split voor een rustieke sfeer. Dit is al te verkrijgen voor €4,95 per zak. Nu alleen nog wachten op het perfecte weer, en barbecueën maar!

Vakmanschap op zijn best

Voor klusjes als het schilderen van de muren, het behang hangen, het opmeten van raam decoratie en het leggen van de vloer kun je vanaf heden een professionele en behulpzame vakman in huren. Via karwei.nl/montageservice kun je de tarieven bekijken.