Blader Nu Door De Nieuwe Hoogvliet Folder Met Supervoordeel

Ook deze week bewijst Hoogvliet weer dat ze de goedkoopste is. Niet alleen staat de nieuwe Hoogvliet folder weer boordevol aanbiedingen, maar vanaf 26 augustus kun je ook weer gaan sparen voor het voordelige Dutch Rose servies. Of je nu graag die ene snoeppot wilt toevoegen aan je serviesgoed, of die koffiemok waarop ’Seriously really you’re amazing’ geschreven staat, of je kiest toch liever voor het geweldige Nijntje servies, je spaart het snel bij elkaar bij Hoogvliet. Voor elke €10 aan boodschappen ontvang je al een zegel. Met 12 zegels heb je al een volle spaarkaart.

Hoogwaardig Hoogvliet

Al het serviesgoed dat je bij Hoogvliet spaart is van hoogwaardig porselein kwaliteit. Eén van de voordelen van dit servies is dat je het gewoon in de vaatwasmachine kunt schoonmaken. Wel zo makkelijk en de kwaliteit blijft behouden.

Supersnel sparen

Je kunt door slim in te kopen extra snel sparen. Zo krijg je bijvoorbeeld bij de Lay’s Sensations, Poppables, Wokkels of Bugles niet alleen twee zakken voor maar €2,49, ook krijg je een extra servieszegel. Hetzelfde geldt voor de Tiny Tony’s Chocolonely, de Milka, Oreo of de LU Prince koeken. En wat dacht je van de heerlijke Douwe Egberts of L’Or koffiebonen? Twee zakken voor nog geen €11,- en je krijgt maar liefst 3 extra zegels. Zo kun je wel heel snel uit je nieuwe koffiemok gaan drinken.

Weer lekker gezond doen na de zomer?

Heb je jezelf lekker laten gaan met eten en drinken tijdens de zomervakantie? Wil je de komende tijd weer even heerlijk gezond? Hoogvliet helpt je graag. Je ontvangt een sappig voordeel op de Healthy People sappen. Twee pakken kosten deze week maar €2,99 en je krijgt nog eens 2 extra servies zegels. Zo wordt je dubbel beloond.

Stapelen!!

Qua stapelkortingen zit je bij Hoogvliet goed. De kruimige aardappelen van Hoogvliet zijn deze week in de mega aanbieding. Je krijgt 5 kilo voor de helft van de prijs. Je betaalt nu geen €3,99 maar slechts €1,99.

Mooi meegenomen bij de lekkere trek

Deze week is Hoogvliet lekker aan het stunten als het gaat om heerlijke versnaperingen. De Banderos tortilla wraps zijn deze week 1+1 gratis.

Teveel voordeel om op te noemen

Kortom, als het gaat om voordelig inslaan of om voordeelpakkers, bij Hoogvliet zit je goed. Er zijn eigenlijk teveel aanbiedingen om op te noemen. Wil je alvast je boodschappenlijstje gaan maken? Check dan snel hier de volledige Hoogvliet folder.