Nieuwe BoekenVoordeel Folder Boordevol Vaderdagcadeaus

Vaderdag staat om de hoek! Helaas is een leuk cadeau vinden niet altijd even makkelijk. Gelukkig puilt de folder van BoekenVoordeel haast uit van de leuke Vaderdag-cadeaus. Denk hierbij aan Formule 1-magazines, kookboeken met BBQ-recepten of Marvel stripboeken. We nemen hieronder de 6 leukste Vaderdag-aanbiedingen door.

De ultieme Formule 1-gids

Is je vader fan van Formule 1 en Max Verstappen? Geef ‘m dan de Racefan ‘Start’: De Formule 1 Teams 2020 cadeau! Deze is alleen verkrijgbaar bij BoekenVoordeel en tijdelijk afgeprijsd van €9,95 naar €5.00. In deze gids staat alles wat er te weten valt over de Formule 1, de renstallen, coureurs en bolides voor het aankomende seizoen, dat in juli van start gaat.

De beste barbecuerecepten

Grote kans dat je vader of man zich de koning van de BBQ waant. Met een uitgebreid receptenboek, vol van lekkere barbecue recepten, maak je hem vast en zeker blij. Onze aanrader? Het boek “Lekker Barbecueën”! Hierin vind je uiteenlopende BBQ-recepten, onderverdeeld in hoofdstukken per soort vlees of vis. En dat is nog niet alles: het receptenboek is nu met 37% afgeprijsd. Andere leuke kookboeken zijn “Koken voor elke dag” (€9,99), het “Mannen kookboek: recepten voor hongerige kerels” (€9,99) en “Grillen binnen & buitenb: 150 authentieke recepten” (€12,50);.

Voor de filmfanaat: Marvel stripboeken en Star Wars filmboeken

Ook de stripboek- en sci-fi-fans halen hun hart op. Voor twee officiële Marvel-stripboeken betaal je namelijk slechts €8! Een erg leuk kado als je weet dat je vader vroeger groot liefhebber was óf fna is van de nieuwe Marvel-films. Is je vader Star Wars-fanaat? Dan doe je hem een groot plezier met de officiële filmboeken van de Star Wars films, zoals die van Star Wars A New Hope (€6,99) of Star Wars The Force Awakens (€2,99).

Music Legends

Muziek “van vroeger”, het betekent voor velen van ons veel. The Beatles, Queen, ABBA, noem maar op, ze roepen allemaal nostalgische herinneringen op. Klinkt dit als je vader of man? Geef ‘m dan een Music Legends-boek van zijn favoriete band of groep voor vaderdag! Bij BoekenVoordeel zijn de boeken, die normaal €70 kosten, tijdelijk afgeprijsd naar €25 per stuk. In de Music Legends boeken staan prachtige foto’s, verhalen en DVD’s.

Papa aan het puzzelen geslagen?

Voor puzzel en raadsels bij je bij BoekenVoordeel aan het juiste adres. Van Doolhoven & Labyrinten (€9,95) tot een Kunst Puzzel Collectie (€9,95) en van “Reis rond de wereld in 200 puzzels” (€9,95) tot een Sherlock Holmes raadsel- en puzzel collectie (€9,95), er zijn tal van verschillende puzzelboekjes- en collecties. Deze zijn een hartstikke leuk cadeau en zijn bovendien voordelig geprijsd!

Échte mannen-boeken

Weet je niet precies wat je moet kopen? Dan zijn er nog tal van cadeauboekjes die elke vader wel kan waarderen. Denk hierbij aan “101 uitstekende redenen om bier te drinken” (€6,99), “Mannen hebben altijd gelijk” (€7,99), “Craft Beer”(€3,99) of “101 life hacks voor mannen” (€6,99). Keuze genoeg!

Dit waren nog niet alle leuke vaderdagcadeaus uit de folder. Wil je ze allemaal bekijken? Je vindt de BoekenVoordeel folder hier terug.