Dit Zijn De Beste Nieuwe Aanbiedingen Uit De Zeeman Folder

De maand augustus is bijna voorbij. Jammer, want hiermee komt ook weer een eind aan de zomer 2020. Gelukkig is de nieuwe Zeeman folder (geldig van zaterdag 22 augustus t/m vrijdag 4 september 2020) weer uit. Weer heel veel aanbiedingen, genoeg voor iedereen. En natuurlijk altijd goede producten voor de laagst mogelijke prijs. We hebben ook deze keer weer een kleine selectie voor je gemaakt.

Goedkope T-shirts voor dames en heren

Zo zijn de dames T-shirts in de aanbieding, 2 voor maar €5,- En voor twee leuk gekleurde kinder T-shirt betaal je maar €4,-. En heren, natuurlijk heeft Zeeman ook aan jullie gedacht. Je krijgt 2 heren T-shirts voor maar €6,-.

De kleintjes zitten er warm bij

En ook heeft Zeeman weer gedacht aan de allerkleinste. Zo vind je een groot aantal kinderpakjes om je kleintjes lekker warm te houden voor maar €8,99.

Op naar de herfst

Of wat dacht je van deze prachtig gekleurde oorwarmers (€2,49) en kinder handschoenen (€1,99). Nog een mooi babyjasje erbij en laat de herfst maar komen.

Laat de regen maar komen

En als het straks dan toch gaat regenen, koop dan alvast wat extra handdoeken. Voor de prijs hoef je het niet te laten, je krijgt al twee handdoeken voor maar €4,-.

Mis geen enkele aanbieding, zo kun je lekker besparen

Iedere week heb je weer nieuwe aanbiedingen in de Zeeman winkel. Bekijk nu snel de Zeeman folder online of ga naar de lokale Zeeman winkel om de producten gelijk te kopen. Maak je klaar voor te gekke prijzen en de leukste artikelen. Zeeman, zo eenvoudig kan het zijn.