Nieuwe Aanbiedingen In De DekaMarkt Folder Van Deze Week

Vers, vriendelijk en voordelig, dat is het motto van DekaMarkt. De DekaMarkt folder van week 41 is daar het levende bewijs van. De scherp geprijsde aanbiedingen zijn geldig van 4 oktober tot 10 oktober. Wat je ook zoekt, bij Dekamarkt zit je goed. We hebben alvast een kleine selectie voor je gemaakt, dus lees snel verder.

Groente & Fruit Aanbiedingen

Op het gebied van groente en fruit blijft de Dekamarkt één van de beste supermarkten. Het nationale smaakpanel beoordeelt Dekamarkt met een 8,2 voor het aanbod van groente en fruit. Deze week koop je al een kilo bananen voor slechts €0,99, in plaats van €1,59. Ook de broccoli is in de aanbieding. Voor 500 gram betaal je slechts €0,69! Dat is nog eens goedkoop.

Kant-en-klare maaltijden

Geen zin of tijd om in de keuken te staan? De kant-en-klaar maaltijden van Swietie Kitchen zijn nu in de aanbieding. Je betaalt slechts €2,99 per maaltijd in plaats van €4,25. Kies voor roti, bami of de authentieke Surinaamse keuken. Vul de maaltijd aan met heerlijke Mora of Hebro saté. Deze week koop je drie pakjes saté voor €3. Warm het in een paar minuten op en smikkelen maar!

Bier Aanbieding: 2 halen = 1 betalen

Borrelen doe je natuurlijk met een lekker koud biertje in de hand. Deze week geldt bij Dekamarkt twee halen is één betalen op alle 6-packs van de merken Amstel, Brand, Hertog Jan, Bavaria, Grolsch Bockbier en Kanon. Twee 6- packs Grolsch herfstbier 0,0% kosten nu slechts €5,19. Drink je liever Heineken? Niet getreurd, voor een krat Heineken pilsener betaal je deze week €9,99, in plaats van €16,49. Voor ieder wat wils dus!

Biologisch Pasta En Groente

Wie zegt dat biologisch eten veel geld kost, is nog nooit bij Dekamarkt geweest. Deze week zijn de pakken bio+ pasta in de aanbieding. Koop bijvoorbeeld een pak bio+ spaghetti en bio+ fusilli en betaal geen €5,70, maar slechts €1,50. Dit is niet alles. Zo betaal je voor een zak biologische Hollandse pastinaak deze week geen €1,49, maar slechts €0,99. Niet alleen beter voor het milieu, maar ook goed voor je portemonnee! Een echte win-win dus.

Win een Dyson stofzuiger ter waarde van €349

Wist je dat Dekamarkt ook thuisbezorgt? Voor slechts €2,95 extra haal je de boodschappen in huis halen zonder de deur uit te gaan. Houd ook de speciale bezorgacties in de gaten. In deze onzekere tijden is thuisbezorging extra handig. Er wordt voldoende afstand gehouden en contactpunten worden iedere bezorging gedesinfecteerd. Plaats je tussen 5 en 17 oktober een bestelling op dekamarkt.nl of in de app, dan maak je tweemaal kans op een Dyson V8 stofzuiger ter waarde van €349. Misschien ben jij wel de gelukkige winnaar!

Vlees & Vis Aanbiedingen

Goed nieuws voor vleesliefhebbers! Met de marktpakkers van Dekamarkt geniet jij van verschillende soorten vlees zonder er veel voor uit te geven. Zo koop je al 750 gram van de slagers beste kipfilet voor slechts €4,99, in plaats van €5,62. Trek in vis? Deze week kost een pak met 1 de beste zalmfilet met huid geen €5,49 maar €3,99. Lekker goedkoop!

Wil je alle aanbiedingen uit de folder nog eens rustig doorlezen? Klik hier om door de DekaMarkt folder van deze week te bladeren.