Meer voor minder in de Pets Place folder

De folder van dierenwinkel Pets Place ligt weer op de deurmat! Deze week zijn tal van verschillende artikelen in de aanbieding. Denk hierbij aan korting op verschillende soorten honden- en kattensnacks, dierenvoer, aquaria en en allerlei andere artikelen.

Maandag 1 juni is het weer 2e Pinksterdag. Normaliter zijn de meeste winkels dan gesloten. Veel van de Pets Place filialen niet! Check hier de openingstijden van de verschillende Pets Place winkels.

Het is een goede week voor je favoriete huisdier!

Of je nu een hond, kat of knaagdier hebt, dankzij de vele kortingen bij Pets Place is het hoe dan ook een goede week voor het beestje. Waarom? Allerlei dierensnacks, speeltjes en voeding zijn tot 7 juni scherp geprijsd. Denk hierbij aan Catisfactions kattensnacks (4 voor €5,-), Adori hondenspeelgoed (vanaf €3,99). Smoofl hondenijsjes (€6,99) en Complete konijnen- en knaagdieren voeding (€7,04). WIl je je huisdeur echt verwennen? Verras je hond met een leuke Adori hondenmand (€34,99), je kat met een schattige kattentent (€29,99) of je konijn(en) met een nieuwe Ferplast konijnenkooi (€49,99).

Veel korting op voeding

Voeding voor uiteenlopende dieren: van honden tot vogels en van katten tot knaagdieren, is bij Pets Place in de korting. We hebben de beste aanbiedingen per diersoort voor je op een rijtje gezet.

Afgeprijsde hondenvoeding

Goed, gezond hondenvoer kan aan de prijzige kant zijn. Bij Pets Place komende periode is veel hondenvoer gelukkig extra scherp geprijsd! Zo heb je 15% korting op alle varianten Edgard & Cooper hondenvoeding, krijg je 3 kilo gratis bij aankoop van een 12 kilogram-verpakking van Smolke hondenvoeding en betaal je voor de tweede verpakking Pets Place Naturals slechts de halve prijs. Kortom, voor goede hondenvoeding deals moet je bij Pets Place zijn!

Kattenvoer

Zowel kattensnacks als standaard kattenvoer zijn in de aanbieding. Ook hier geldt het mantra “meer voor minder”. Bij Hill’s kattenvoeding en GimCat kattensnacks krijg je bij aankoop van 3 verpakkingen de derde gratis. Daarnaast is alle Whiskas (€11,99), Perfect Fit (11,99), Almo (12+2 gratis) en Schesir (12 + 2 gratis) kattenvoeding afgeprijsd. Wees er dus snel bij!

Konijnen- en knaagdieren

Heb je dierenvoeding nodig voor je konijn(en), hamster(s) en/of cavia(‘s)? Check dan snel de folder! Allerlei soorten voeding voor konijnen- en knaagdieren zijn afgeprijsd. Zo betaal je voor het tweede pak Complete of Tiny Friends Farm konijnen- en knaagdieren voer de halve prijs! Ook Tiny Friends Farm snacks voor knaagdieren zijn in de korting. Daar waar je normaal €3,98 betaalt voor twee verpakkingen, betaal je nu slechts €3,-.

Gevleugeld voordeel

Ten slotte is het voer voor vogels in de korting. Voor Xtra Vital vogelvoer betaal je bijvoorbeeld maar €9,38 in plaats van de normale €12,50! Ook Country’s Best Gold 4 Mix en Prestige Premium Exotic vogelvoer zijn een stuk voordeliger dan normaal. Voor twee verpakkingen betaal je respectievelijk €10 en €9.

Alles voor je aquarium

Kan jouw aquarium wel een figuurlijke opfrisbeurt gebruiken? Of ben je in de markt voor een nieuw aquarium? Dan moet je bij Pets Place zijn. Hier krijg je namelijk 15% korting op alle varianten Akvastabil Family aquaria en kasten. Een aquarium kan natuurlijk niet zonder accessoires. Daarom zijn bovendien alle varianten VDL Aquariumgrind afgeprijsd.

Extra prettige Pinksterkortingen

Zoals al werd gezegd zijn sommige Pets Place winkels geopend op 2e Pinksterdag. Dat is niet het enige. Nee, op deze dag heb je ook bizarre kortingen! Je hebt bijvoorbeeld 25% korting op alle buitenhokken, 15% korting op alle zwarte benches en 15% korting op alle krabpalen en -meubelen.

Wil je alle acties van Pets Place zien? Deze vind je allemaal terug in de Pets Place folder van deze week.