Tot wel 60% korting bij Jysk: 7 must haves

In kader van hun 41e-jarige bestaan heeft Jysk deze week haast absurde kortingen! Deze kortingen kunnen oplopen tot wel 60%. Wil je je interieur of tuinmeubilair opfrissen met wat nieuwe meubels of accessoires, dan is dit het perfecte moment. Hieronder nemen we een kijkje naar de zeven beste aanbiedingen uit de Jysk folder.

Belangrijk: Meubelweek met 20 tot 50% korting

Van maandag 20 april tot en met zondag 26 april 2020 is er extra korting op alle meubels van Jysk! Let op: dit geldt niet voor “Every day low price” artikelen .

1. Chillen in de Nebel schommelstoel

Een schommelstoel, heerlijk om in te luieren of een goed boek te lezen. De Nebel schommelstoel is niet alleen comfortabel, maar ook nog eens duurzaam! Wat bovendien indruk maakt, is de korting: de stoel is met maar liefst 50% afgeprijsd. In plaats van €250, kost ‘ie nu slechts €125.

2. Jutlandia Padholm tafel met Gammelby stoelen

Ben je opzoek naar een tuinset met comfortabele stoelen en een extra grote tafel? Dan moet je de Padholm Tafel in combinatie met de Gammelby stoelen hebben. Deze zijn nu scherp afgeprijsd. De extra lange Padholm tafel is afgeprijsd van €450 naar €350 en de stoelen van €149 naar €115!

3. Korting op alle tuinkussens

WIl je je tuin of balkon opfleuren zonder diep in de buidel te tasten? Bij de Jysk is er deze week 20 tot 50% korting op alle tuinkussens. Van luxe kussens voor op tuinstoelen tot kussentjes voor op de tuinbank, er is keuze uit maar liefst 40 verschillende soorten!

4. Handige Vejlby slaapbank met chaise longue

Kan jouw interieur wel een upgrade gebruiken? De Vejlby slaapbank lijkt op het oog een gewone, comfortabele bank voor in de woonkamer. Maar schijn bedriegt: daarnaast is het ook een heerlijke slaapbank. Ideaal als je vaak familie of vrienden hebt die blijven logeren of als je in een kleine studio woont. Daar waar je voor deze multifunctionele bank normaal €649 betaalt, betaal je nu €500.

5. Vinderup kledingkast

Een ruime kledingkast, met kledingroede, 3 lades én een spiegel voor slechts €135? Het klinkt haast als te mooi om waar te zijn. Toch is dat aanbieding die in de Jysk folder staat. Normaliter kost deze praktische kast €189, maar deze week is de kast met 29% afgeprijsd.

6. Comfortabel thuiswerken met Tjele bureaustoel

Een goede bureaustoel is een verademing. Geen last meer van je rug, schouders of nek na een lange dag werk maakt nu eenmaal een groot verschil. Met de Tjele bureaustoel, die normaal €200 kost, laat Jysk zien dat een comfortabele bureaustoel niet per se duur hoeft te zijn. Deze bureaustoel is nu in de aanbieding voor €100!

7. Houd de beestjes buiten met Nyord horgaas

Lente betekent lekker weer en helaas veel beestjes in huis. Voorkom dat muggen, vliegen en motten in huis komen met een simpel horgaas. Dit is een simpele en goedkope oplossing voor dit veelvoorkomende probleem. Bij de Jysk kosten ze nu slechts €5 euro per stuk. De horren zijn gemakkelijk te installeren, te gebruiken en de hoogte en breedte zijn aan te passen.

Wil je ook naar de andere aanbiedingen van de Jysk kijken, bekijk dan nu de actuele folder!