Klaar Voor Het Nieuwe Schooljaar Met De HEMA Folder

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. De tijd van gaan is weer gekomen. Voor vele kinderen gaat het nieuwe schooljaar weer beginnen. Een goede start is het halve werk zegt men. De HEMA folder van deze twee weken staat dan ook boordevol handige en leuke aanbiedingen om je schooljaar goed te starten. Niet alleen vind je al je schoolspulletjes die je nodig gaat hebben, maar je kunt ook nog eens tiptop, stralend en prachtig voor de dag tevoorschijn komen. Zo maak je echt de blits op school.

Het schooljaar stijlvol starten

Je wilt er toch ook goed uitzien als je weer voor het eerst naar school gaat? Een mooi jurkje? Een stoere trui van duurzaam katoen? Of toch liever een mooi rib t-shirt? Bij HEMA vind je volop keuze. Of je nu voor jezelf mag kiezen, of dat je moeder of vader het nog doet, het is altijd een feestje bij HEMA.

Kleur bekennen

En ook voor de allerkleinste kun je goed terecht. Voor slechts €27,50, maak je het zeker niet te bont als het gaat om een mooie kinderjasje. Zo kunnen ook de allerkleinste lekker warm naar school. Want voordat je het weet is de herfst alweer aangebroken.

Je zomerherinnering in een fotoboek

Heb je deze zomer mooie herinneringen gemaakt? En wil je niet alles digitaal hebben, maar zie je ook de charme van een “old school” fotoboek? Vind je het leuk om je herinneringen fysiek te tonen in een fotoboek? Je vindt al een fotoboek vanaf €5,60.

Bye bye zomervakantie, hallo wekker!

Vakantie is leuk, heel leuk. Lekker uitslapen, geen wekker zetten. Maar ja als we dan toch weer de wekker moeten gaan zetten, laten we ons bedje dan maar weer zo knus mogelijk makkelijk. Een nieuw hoofdkussen, een nieuw dekbed of een heerlijk nieuw dekbedovertrek. Zeg nou zeg wat ligt er nou lekkerder dan in nieuwe beddengoed? HEMA geeft maar liefst 20% korting op een groot aantal producten.

Volop aanbiedingen

Kortom, genoeg aanbiedingen deze dagen bij de HEMA. Teveel om op te noemen. Kun je niet wachten? Ga dan snel naar de HEMA bij jou in de buurt. Of bekijk eerst de volledige HEMA folder op onze website.