Zomerse jurken en buitenspeelgoed in de nieuwe Zeeman folder

De nieuwe folder van de Zeeman ligt weer op deurmat! Deze week: zomerse dames jurken, kleding met Tie-Dye prints én voordelig geprijsd buitenspeelgoed. Maar wees er snel bij: deze folder is geldig voor de periode van zaterdag 16 mei tot en met vrijdag 22 mei.

Duurzame damesjurken met zomerse prints

Mooi, comfortabel, goedkoop én duurzaam? Echt waar, het kan! Bij Zeeman vind je deze week leuke zomerjurken, vervaardigd van duurzaam viscose, tegen een zacht prijsje. Voor de dames jurk, verkrijgbaar in maat 36 tot en met 48, betaal je slechts €9,99. Er is bovendien een kindervariant. Deze kost slechts €5,99.

Tie-Dye, Tie-Dye en nog meer Tie-Dye…

Fan van Tie-Dye prints? Dan haal je bij Zeeman je hart op. Petjes (€2,99), tasjes (€3,99) en jurken (€9,99), ze zijn allemaal uitgevoerd in een hippe Tie-Dye print. Leuk voor de kids, maar ook voor jezelf!

Extra voordelig kinderondergoed

“Helaas” groeien kinderen nu eenmaal als kool. Het vaak moeten kopen van nieuw ondergoed hoort daar nu eenmaal bij. Gelukkig is kinderondergoed bij Zeeman erg voordelig. Zo betaal je voor een kinderhemd €2,99, voor een 2-pack slips €1,99, voor een 2-pack boxers €3,99 en voor een 2-pack topjes slechts €3,99.

Veel kinderspeelgoed

Het is heerlijk weer, dus de kinderen spelen steeds meer buiten. Lekker voetballen met vriendjes of ravotten in de zandbak. Dit laatste kan natuurlijk niet zonder een emmertje (€1,99) of schepjes in verschillende vormpjes (€0,99). Het zijn slechts twee voorbeelden van het vele speelgoed dat je voor een bescheiden prijs bij Zeeman kunt kopen. Van zwemring met glitter tot speelgoed brandweerwagens en vrachtwagens, bij Zeeman vind je het allemaal.

Goedkope basics

Ook voor je basics kun je terecht bij Zeeman. Zoek je een T-shirt met V-Neck? Voor slechts €4,99 heb je er al eentje, in het zwart of in het wit. Inboeten op gebied van kwaliteit of duurzaamheid doe je overigens niet: de shirts zijn vervaardigd van 98% biologisch katoen.

De Zeeman folder van deze week was niet bijzonder uitgebreid. Toch een kijkje nemen naar de complete folder? Dat doe je hier.