Intertoys Speelgoed Folder Van Deze Week

Ook Intertoys staat in de startblokken om je weer ‘Back to School’ te laten gaan. Deze twee weken (22 augustus t/m 6 september) vind je volop aanbiedingen in de Intertoys folder om je zo goed mogelijk klaar te stomen voor je nieuwe schooljaar. We hebben speciaal voor jou een aantal aanbiedingen op een rijtje gezet.

Toffe rugzakjes voor al je spulletjes

Als je weer naar school gaat, wil je natuurlijk wel al je favoriete spulletjes mee kunnen nemen. Bij Intertoys vind je toffe rugzakken voor jongens en meisjes, varierend van €4,99 tot €14,99. Wedden dat de andere keer jaloers op je zijn met zo’n hip rugzakje?

Stijlvol eten en drinken

Natuurlijk moet je ook goed kunnen eten en drinken op school. Hoe supertof zijn deze bekers, broodtrommeltjes en fruitbakjes. Je hebt al een onwijs leuke lunchbox en beker voor nog geen €10,-.

Schrijven doe je zo!

Of je nu wilt kleuren of schrijven, met deze viltstiften en kleurrijke pennetjes maak je er iedere keer weer een kleurig kunstwerkje van.

LOL surprise! nieuw in het assortiment

Meisjes opgelet, er zijn een groot aantal L.O.L. surprise! producten toegevoegd aan het Intertoys assortiment. Ga snel samen met je moeder of vader naar de winkel om je favoriete producten uit te kiezen.

Megavoordeel op LEGO

Wie kent het niet, LEGO. Niet alleen leuk voor de kleintjes, maar ook voor de wat oudere kinderen. Deze weken krijg je megavoordeel op een groot aantal LEGO-producten. Voor de LEGO DUPLO, LEGO city politiehelikopter achtervolging of de LEGO brand bij het hamburgerrestaurant, en nog veel meer, betaal je slechts €22,49.

Supertof op school arriveren

Tja, het is elke keer weer een organisatie om naar school te gaan. Eerst je mooie kleertjes uitzoeken, je rugzakje, je pennetjes, je lunchbox en dan ook nog eens naar school zien te komen. Gelukkig krijg je deze weken megavoordeel op de steps en kinderfietsjes, ja zelfs op de megascooter. Hoe supertof kun je op school arriveren?

Intertoys maakt de start van je schooljaar nog leuker

Intertoys helpt je graag om je schooljaar op een leuke wijze te starten. De Intertoys folder staat dan ook boordevol aanbiedingen. Eigenlijk teveel om op te noemen. En laten we eerlijk zijn, wat is er nu leuker dan zelf naar de winkel te gaan en de producten met je eigen ogen te aanschouwen? Kun je eigenlijk niet wacht om je nieuwe fietsje of je mooie rugtas op te halen? Ga dan snel naar de lokale Intertoys of bekijk snel de folder van deze week op onze website.