Hoge kortingen in de nieuwe Makro folder van deze week

Bij Makro gaan ze voor groots, wat duidelijk te zien is aan het ruime assortiment. Een grote voorraad inslaan voor een zachte prijs? Dan ben je bij Makro aan het juiste adres. Van 9 september tot 6 oktober valt er te genieten van de meer voor minder weken in de nieuwe Makro folder. We hebben een kleine selectie voor je gemaakt van de beste Makro kortingen en aanbiedingen.

De lekkerste thee momenten

Nu de temperaturen weer beginnen te dalen is er niks fijner dan ontspannen met een lekker kopje Pickwick slow tea. De tijd even stil laten staan om rustig adem te halen. Deze week krijg je bij aankoop van 6 dozen Pickwick slow tea maar liefst 35% korting. Dat is dus maar liefst €5,95 per doos in plaats van €9,18. Een echte stapel deal dus!

Trek in een zoete versnapering?

Goed nieuws voor de echte zoetekauwen en gebak liefhebbers. Deze week zet je al een Brooklyn Bakery cheesecake op de koffietafel voor maar liefst €8,79. Verlangt je hart liever naar gebak met chocolade? Een hele doos mini lava cakes met maar liefst 18 stuks kost nu slechts €14,31. Alles niet in een keer op kunnen smikkelen? Geen probleem, je kan simpel weg het overige in de vriezer bewaren zonder dat het zijn smaak verliest. Wel zo praktisch.

Heerlijke soep in een handomdraai

Op zoek naar een snelle opkikker voor in het koude seizoen? Met soup break heb je binnen een mum van tijd een zalig soepje voor je neus. Deze week heb je al 6 dozen met 20 zakjes soup break voor €2,50 per doos. Zo kan niet alleen jij, maar ook je portemonnee, volop genieten. Pak gauw je favoriete kop en alvast eetsmakelijk!

Koude biertjes voor de bob

Ook de mensen die van een biertje zonder gevolgen houden zitten bij Makro goed. In de meer voor minder weken krijg je op alle clusters, blikjes en flesjes 0,0% pils of speciaal bier, maar liefst de helft korting. Van Jupiler, Grolsch, Bavaria, Wieckse tot Heineken. Voor ieder wat wils, dat blijkt dus wel. Deze week betaal je bij 8 clusters slechts €1,70 per cluster in plaats van €3,35. Wees er snel bij, want de aanbieding geldt alleen zolang de voorraad strekt, en op is op!

Tanken bij Makro

Wist je dat je bij de Makro ook terecht kunt voor het vullen van je tank? De tankstations bevinden zich onder andere in Amsterdam, Best, Breda, Delft, Duiven, Groningen en Nuth met de goedkoopste brandstoffen van de nabije omgeving. Via makro.nl/tanken kun je gemakkelijk de tarieven van de Makro tankstations bekijken.

Borrelen voor een lage prijs

Deze week is er maar liefst 20% korting op diverse soorten frituur snacks. Zo heb je al 18 stuks bami schijven of goulash kroketten van €7,99 voor slechts €6,39 in huis. Niet in het bezit van een frituur? Met de mini bapao kip van Hekos warm je in een ogenblik de meest verrukkelijke hapjes. Kortom, garnituur waar iedereen van jong tot oud van gaat genieten.