Hoge Korting Op Boodschappen In De Nieuwe Deen Folder

Een nieuwe week, een nieuwe folder van Deen supermarkten! Zoals altijd staan er weer veel verschillende aanbiedingen in de folder, waaronder op gebied van groente, fruit, vlees, dranken, persoonlijke verzorging en meer. De acties in deze folder zijn geldig van zondag 21 juni tot en met zaterdag 27 juni.

Groente en fruit in de aanbieding

“Lekker veel vitamientjes”, dat is een van de motto’s van de Deen komende week. Dit is natuurlijk terug te zien in de folder: diverse soorten groente en fruit zijn afgeprijsd. Zo krijg je het derde artikel gratis bij aanschaf van drie verpakkingen abrikozen, wilde perziken, lime meloenen of pitloze rode druiven. Daarnaast zijn Italiaanse roerbakgroenten (2 voor €3), Fairtrade bananen (€1,75), puntpaprika’s (€1,25) en diverse Verspakketten (€4,50) in de actie.

Lekker brood & banket van de Deen bakker

Heerlijk brood, vers van de Deen-bakker, voor een “supermarktprijsje”, da’s pas een goede deal! Bij Deen betaal je slechts €3 voor twee West-Fries volkoren of bakkersvloerbroden, €1 voor 5 triangel- of kaiserbroodjes en maar €0,75 voor een verpakking meergranenbollen. Ook op gebied van gebak kunnen ze bij Deen er wat van: een roomboter appeltaart voor 2, 2 appelflappen met slagroom voor €2 of een verpakking roomboter spritsen voor maar €1,75! Vers, lekker en goedkoop, wat wil je nog meer?

Korting op vlees, vis en vega

Natuurlijk zijn er weer verschillende smakelijke vlees en vis-aanbiedingen terug te vinden in de folder. Denk hierbij aan 800 gram shoarma voor €4,50, twee verpakkingen hamburgers of grillburgers voor €3 of scharrel kipfilet blokjes voor €3. Heb je liever vis? Dan heb je genoeg keuze, bijvoorbeeld uit zalm of gamba spiesjes (€4), ambachtelijk gerookte forelfilet (€1,75) of John West tonijnstukken (2 voor €2,50). Ook voor de vegetariers en veganisten zijn er genoeg aanbiedingen in de folder terug te vinden.

Wasmiddel en persoonlijke verzorging

Van shampoo tot Finish vaatwastabletten en van Dreft wasmiddel tot Nivea Invisible deodorant, het is allemaal in de aanbieding bij Deen! Bij alle varianten Dreft wasmiddel, Finish vaatwastabletten, Vanish, Niveau verzorging én alle Andrélon krijg je het tweede artikel gratis.

In de actie: Senseo-koffiepads, Ben & Jerrys-ijs, Wagner Sensazione pizza en Lay’s chips

Speciaal in de actie bij Deen: Senseo-koffiepads! Voor 2 zakken à 48 stuks betaal je tijdelijk €8 in plaats van €11,50. Ook het heerlijke Ben & Jerry’s ijs is in de korting. Daar waar je normaal al snel €12 euro voor twee bakjes ijs betaalt, betaal je komende week maar €6,50 voor twee stuks. Daarnaast zijn de lekkere Sensazione oven-pizza’s van Wagner afgeprijsd: twee pizza’s kosten nu maar €4,-. Ten slotte zijn alle varianten Lay’s chips (€1) in de aanbieding.

Goedkoopjes permanent in prijs verlaagd

De “goedkoopjes” zijn Deen’s meest populaire producten tegen een absolute bodemprijs. Vanaf deze week zijn de G’woon “Goedkoopjes” sauzen permanent in prijzen verlaagd! Daar waar ze normaliter €1 kosten, kosten ze nu €0,95. Sommige sauzen, zoals de Whiskey Cocktailsaus, zijn zelfs permanent in prijs verlaagd naar 0,80. Dus, ga je binnenkort BBQ’en, dan moet je voor de sauzen absoluut bij Deen supermarkten zijn!

Coca-Cola, Fanta, Spa en San Pellegrino aanbiedingen

Ook voor goedkoop fris van A-merken kun je bij Deen terecht. Onder andere Coca-Cola, Bar-le-Duc, San Pellegrino en Spa water en frisdranken zijn namelijk in de korting. Zo betaal je voor een sixpack Coca-Cola of Fanta slechts €3 en voor drie flessen Spa Touch Bruisend of Touch niet bruisend maar €2. Kijk voor alle andere in de folder.

Heineken pils, 0.0% en Brand voor €9

We sluiten af met de bier-aanbiedingen van Deen. Deze week zijn kratten Heineken, Heineken 0.0% en Brand pils in de korting (€9). Daarnaast zijn alle sixpacks Heineken 0.0%, Jillz, Apple Bandit (€3), Leffe (25% korting), Amstel (€3), Grolsch Radler (2 halen, 1 betalen) en Jupiler pils (€3,50) afgeprijsd.

In de nieuwe Deen folder van deze week vindt je alle aanbiedingen terug.