Jumbo Amsterdam Foodmarkt

De grootste Jumbo supermarkt van Noord-Holland is de foodmarkt in Amsterdam. De Jumbo Foodmarkt is een uniek soort supermarkt van Jumbo, waarin je onder meer allerlei vers eten kunt bereiden.

De Foodmarkt in Amsterdam is slechts een van de 8 Foodmarkten in ons land. Deze Jumbo supermarkt staat niet alleen als grootste supermarkt van Noord-Holland te boek, maar ook als de grootste versmarkt van Amsterdam. Dit is véél meer dan alleen een supermarkt.

Jumbo Foodmarkt Folder

Jumbo Foodmarkt Folder

Geldig van 27-03 t/m 02-04

Profiteer nog 5 dagen van deze Jumbo Foodmarkt Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Jumbo Foodmarkt aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Waar vind je de Jumbo Foodmarkt in Amsterdam?

De Jumbo Foodmarkt in Amsterdam is te vinden op de Gedempt Hamerkanaal 223. Dit is om de hoek bij het IJplein en tegenover het KNSM Eiland. Op deze plek in Amsterdam zou je wellicht niet een grote supermarkt verwachten, maar niks is minder waar. Hier vind je de grootste Jumbo van Noord-Holland.

Unieke inrichting

groente en fruit

De Jumbo Foodmarkt in Amsterdam heeft absoluut een unieke inrichting. De gehele supermarkt is namelijk in de stijl van een oude fabriek gebouwd. Dit zie je duidelijk terug aan onder meer het plafond in dit gebouw.

Verder is deze supermarkt echt van alle gemakken voorzien. Je kunt in de supermarkt vers eten laten bereiden, je kunt in de supermarkt eten en je kunt uiteraard alle dagelijkse boodschappen doen.

Hoe groot is de Jumbo Amsterdam Foodmarkt precies?

Hier heeft Jumbo vooralsnog geen uitspraken over gedaan. Vergelijkbare Foodmarkten van Jumbo hebben echter een oppervlakte van 5000 tot 6000 vierkante meter. Wij verwachten dat de Jumbo Amsterdam Foodmarkt iets kleiner is, maar alsnog véél groter is dan een reguliere supermarkt.

Wat zijn de openingstijden van de Jumbo Foodmarkt?

Kaas

De Jumbo Foodmarkt in Amsterdam is niet alleen heel groot, maar is ook nog zeven dagen in de week geopend. Elke dag is deze supermarkt van 08.00 tot 22.00 uur open.

Enige uitzondering hierop zijn de officiële feestdagen. Tijdens de officiële feestdagen is deze Jumbo Foodmarkt vaak gewoon geopend, maar dan wel met afwijkende openingstijden.

Welke services vind je in de grootste Jumbo van Noord-Holland?

Zoals we hierboven al gesteld hebben, is deze Jumbo Foodmarkt méér dan een supermarkt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om in deze supermarkt vers eten te laten bereiden.

Je kunt hiervoor bijvoorbeeld naar de Asian Wok hoek toe gaan. Ook kan je in deze supermarkt verse vis bestellen, kan je een heerlijke pizza laten bereiden, kan je sushi laten bereiden en kan je vers brood laten bakken.

Het blijft in deze Jumbo Foodmarkt niet alleen bij een uitgebreid aanbod. In deze supermarkt vind je namelijk meerdere extra services terug.

Bloemen

Bloemen

In de Jumbo Foodmarkt in Amsterdam is ook een grote bloemenafdeling te vinden. Ideaal als je boodschappen aan het doen bent en nog een leuk bloemetje voor iemand wilt kopen.

Wil je graag voor in je eigen huis een leuk bloemetje kopen? Uiteraard is dat ook mogelijk om deze Jumbo Foodmarkt. Het aanbod van bloemen is – net zoals de rest van het aanbod – bijzonder uitgebreid te noemen.

Thuisbezorgen

Wil je graag je boodschappen thuis laten bezorgen? Vind je het maar niks om met een winkelkarretje door een supermarkt heen te struinen? Dan doe je er verstandig aan om je boodschappen thuis te laten bezorgen. De Jumbo Foodmarkt in Amsterdam biedt deze optie in ieder geval aan.

Wifi

In deze grootste Jumbo supermarkt van Noord-Holland is het zelfs mogelijk om van de wifi verbinding gebruik te maken. Ook hieruit blijkt dat dit véél meer is dan alleen een supermarkt.

Taart en gebak

Banket

Heb je een verjaardag op de planning staan? Met de unieke gebakafdeling in deze Jumbo Foodmarkt geniet je van veel gemak. Bij deze afdeling kan je zelf vers gebak bestellen en dit vervolgens ophalen in deze supermarkt. Hierdoor weet je 100% zeker dat het gebak heerlijk vers is.

Waar kan je alle informatie over de Jumbo Amsterdam Foodmarkt vinden?

Op de website van Jumbo vind je alle actuele informatie over deze foodmarkt. Zo kan je per dag de openingstijden bekijken, vind je meer informatie over de mogelijkheden en vind je meer informatie over de garanties van Jumbo.

Wat zijn de 7 zekerheden bij deze Jumbo Foodmarkt?

Kaas

Wil je graag boodschappen gaan doen bij deze grootste Jumbo supermarkt in Noord-Holland? Dan kan je uitgaan van de 7 zekerheden van Jumbo:

  • Euro’s goedkoper: volgens Jumbo kan je nergens in de buurt van deze supermarkt goedkoper je boodschappen doen.

  • Service met een glimlach: deze supermarkt is niet alleen groot qua oppervlakte, maar ook groots qua dienstverlening en service.

  • Voor ál je boodschappen: in de Jumbo Amsterdam Foodmarkt vind je alle mogelijke producten terug – variërend van producten van de A-merken tot aan het huismerk van Jumbo.

  • Vers is ook écht vers: aangezien de producten in deze Jumbo foodmarkt vers bereid worden, kan je blind uitgaan van deze zekerheid.

  • Vlot winkelen: met onder meer een zelfscanmogelijkheid, is het erg vlot winkelen in de Jumbo Amsterdam Foodmarkt.

  • Niet tevreden? Geld terug: Deze standaard zekerheid geldt óók in deze grootste supermarkt van Jumbo in Noord-Holland.

  • Jouw wensen staan centraal: alle wensen die je hebt, kan je delen met het personeel in de Jumbo Amsterdam Foodmarkt.  

Afbeeldingen: Jumbo.com