Albert Heijn XL Maxis Muiden

De Albert Heijn is de grootste supermarkt van Nederland. Met een marktaandeel dat rond de 35% schommelt laten ze alle andere grootgrutters ver achter zich. De Albert Heijn heeft een viertal concepten. De AH Wijkformule, AH To Go, AH Online en de AH XL.

Albert Heijn heeft inmiddels meer dan 1000 winkels in Nederland.

Het zal geen verrassing zijn dat de allergrootste Albert Heijn supermarkt van Nederland een AH XL formule is.

Sinds juni 2021 is de Albert Heijn in winkelcentrum Maxis aan de Pampusweg in het Noord-Hollandse Muiden de grootste Albert Heijn van Nederland.

Albert Heijn Folder

Albert Heijn Folder

Geldig van 27-11 t/m 03-12

Profiteer nog 2 dagen van deze Albert Heijn Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Albert Heijn aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Bedrijfsgegevens

Officiële naam: XL AH Pampusweg
Adres: Pampusweg 13, 1398PT Muiden, Noord-Holland

Gebruikelijke openingstijden:

Maandag07.00 - 21.00 uur
Dinsdag07.00 - 21.00 uur
Woensdag07.00 - 21.00 uur
Donderdag07.00 - 22.00 uur
Vrijdag07.00 - 22.00 uur
Zaterdag07.00 - 21.00 uur
Zondag09.00 - 20.00 uur

Maxis

De Maxis is een naam die vooral de wat oudere Nederlanders zich nog goed kunnen herinneren. De Maxis werd opgericht toen hypermarkten over heel Europa een hit waren. Enkel in Nederland bleken ze niet goed te haarden. Vele hypermarkten zijn onder de naam Maxis geopend maar steevast zonder succes. Ook de Maxis in Muiden is nooit écht van de grond gekomen. Van het huidige winkelcentrum doet dan ook enkel de naam nog aan de hypermarkt denken.

In het winkelcentrum zijn onder andere een Action, BCC, HEMA, Kruidvat, Blokker, Nike, Lidl, Xenos, Burger King en dus ook de grootste Albert Heijn van Nederland gevestigd.

Uitbreiding

De Albert Heijn aan de Pampusweg is pas sinds de recente uitbreiding van juni 2021 de grootste Albert Heijn van Nederland. Geheel in lijn met wat de consument tegenwoordig wenst is een groot gedeelte van de supermarkt nu speciaal voor verse producten.

Zo biedt de Albert Heijn XL Pampusweg maar liefst 3.850 vierkante meter aan enkel en alleen de verste producten waaronder vers gebakken brood, banket, groenten, fruit en vlees aan. Daarnaast is er een speciale sectie waar de verkoop zich richt op net klaargemaakte borrelhapjes, volledige (verse) maaltijden, kazen en andere vleeswaren. Gezien de stijgende populariteit ontbreekt ook in deze Albert Heijn de verse kruidentuin niet. Door de in totaal 16 zelfscankassa’s hoef je ook nooit meer onnodig lang in de rij te staan.

Sociaal actief

De grootste Albert Heijn van Nederland staat gekend om de grote sociale betrokkenheid. Zo heeft de Albert Heijn XL Pampusweg kort voor de verbouwing nog producten en vriezers ter waarde van 35.000 euro aan de lokale voedselbank gedoneerd. Daarnaast worden ook het Rode Kruis en de Linda. Foundation regelmatig gesteund. Zo is het voor niemand nodig om zonder boodschappen in huis te zitten.

Grote hoeveelheid Non-food

Zoals je van de grootste Albert Heijn van Nederland is er een grote selectie aan non-food producten. De vaste producten zoals schoonmaakartikelen, kleine huisartikelen zoals kaarsen maar ook een relaxhoek vol boeken, tijdschriften, CD’s en DVD’s. Daarnaast is er een groot aanbod aan non-food artikelen dat wekelijks varieert. Dit kan uiteenlopen van airfryers tot gereedschappen en volledige kasten. Dikwijls zijn deze specials seizoensgebonden.

Extra voordeel

De Albert Heijn staat er in tegenstelling tot in het verleden inmiddels ook om bekend om op de kleintjes te letten. Bij alle winkels die onder de Albert Heijn XL formule vallen is dit voordeel zelfs nog groter. Zo hebben de Albert Heijn XL filialen iedere week speciale aanbiedingen die niet bij andere Albert Heijn formules te vinden zijn. Ook zijn er dikwijls extra grote voordeelverpakkingen van bijvoorbeeld toiletpapier en is er een speciale straat boordevol actieproducten met zeer scherpe prijzen. Het aanbod is zoveel groter dat er zelfs een speciale Albert Heijn XL actiefolder uitgebracht wordt!

Diensten in Albert Heijn Pampusweg

Het zal je niet verbazen dat de grootste Albert Heijn van Nederland flink wat diensten aanbiedt. Dit zijn ze allemaal op een rij:

 • Servicepunt – Het contactpunt voor online bestellingen. Bijvoorbeeld als iets ontbreekt of beschadigd is geraakt. Hier kan je ook de blauwe AH kratten inleveren.
 • Bloemen en planten – Als geschenk aan een ander of een cadeau voor jezelf.
 • Geldautomaat – Ze worden steeds zeldzamer in Nederland, gelukkig is er bij XL AH Pampusweg standaard één aanwezig
 • Loterijspelen – Bij de servicebalie kan je een groot aantal van je favoriete loterijspelen kopen.
 • Parkeren – Bij de Albert Heijn Pampusweg parkeer je gewoon gratis.
 • Stomerij – Al je kleding weer fris met dank aan de stomerij in de grootste Albert Heijn van Nederland.
 • Bol.com afhaalpunt – Tijdens het doen van je boodschappen kan je gelijk ook je nieuwste Bol.com aankoop afhalen.
 • Fotoservice – De beste foto’s voor de laagste prijs print je nog altijd bij de Albert Heijn.
 • Halal – Binnen de AH XL Pampusweg vind je een grote selectie aan Halal vlees.
 • OV-dienst – Voor als je nog een anonieme- of wegwerpkaart wil kopen of opladen.
 • Sushi – De hele dag door staan topchefs klaar om de lekkerste sushi live te maken.
 • Elektronica recycling – Oude telefoons, tablets, laptops of batterijen kan je hier veilig inleveren.
 • Zelfscan – Geen kwartier aan de kassen staan. Scannen, betalen en wegwezen!

Bonus: De grootste Albert Heijn van België

Albert Heijn is alweer enige jaren in België aanwezig. In oktober 2021 opende de grootste Albert Heijn van België haar deuren. In het tussen Antwerpen en Brussel legen Mechelen staat daar in retailpark Malinas nu een 3.500 vierkante meter grote Albert Heijn. Net als in Nederland staan (dag)verse producten hier centraal.

Afbeelding: Facebook / Albert Heijn XL Maxis Muiden