Groots Genieten Met De Nieuwe Sligro Folder (Aanbiedingen)

Bij Sligro kun je de komende twee weken weer goed terecht voor kortingen en aanbiedingen. Ook deze keer staat de folder weer vol met heerlijke producten. Op zoek naar mosselen, vleesproducten of foldertoppers? We hebben een kleine selectie voor je gemaakt.

Korting op je diner, altijd lekker!

De horeca heeft het de afgelopen tijd vanwege de Corona niet makkelijk gehad. Sligro wil graag samen met haar klanten de horeca een boost geven. De komende tijd kun je sparen voor korting op je diner. Bij elke €50 ontvang je een zegel. Voor een volle spaarkaart van 6 zegels ontvang je een voucher waarmee je maar liefst €15,- korting krijg op een diner bij deelnemende restaurants. Wil je liever sneller genieten van uit eten gaan met je kortingsvoucher? Bij een groot aantal actieproducten ontvang je één extra zegel. Wie weet zit je volgende week al lekker aan tafel in een deelnemend restaurant.

Het is tijd voor mosselen

Het mosselseizoen is weer aangebroken. Dus je kunt weer met volle teugen genieten van dit heerlijke seizoensproduct. Alle mosselen van Sligro zijn van goede kwaliteit en hebben een hoog vleesgehalte. Bij Sligro vind je veel verschillende soorten mosselen.

Zin in iets anders?

Niet alleen voor de mosselen zit je goed bij Sligro. Wil je het wat decadenter maken? Wat dacht je van de Canadese kreeft? Deze is stevig, zitten vol vlees en zijn fijn van smaak. Voor een kilo betaal je slechts €22,99. Voor een kilo Black Tiger garnalen betaal je geen €15,99 maar slechts €12,99. Lekker gewoon zo in de pan, of in combinatie met een pasta.

Voor de vleesliefhebbers

Sligro biedt altijd eerlijk vlees van topkwaliteit. Je kunt bij Sligro terecht voor een compleet assortiment vlees, wild en gevogelte. Op de vleesafdeling heb je volop keuze uit geroosterd, gestoofd of gebraden producten. Dus of je nu meer van de klassieke keuken houdt of van de moderne keuken, je hebt keuze genoeg. Zo krijg je een kilo Runder bavette voor slechts €11,99.

Zet je liever subliem wild op tafel deze dagen?

Wat dacht je van een kilo Everzwijn racks? Voor een kilo betaal je geen €26,35 maar slechts €19,99. Het vlees is magerder dan dat van het varken, dus beter voor de lijn.

Foldertoppers

Ook deze weken biedt Sligro weer de foldertoppers aan. Zin in een biertje van Amstel? Voor een krat met 24 flesjes alcoholvrije Radler betaal je geen €15,60 maar €9,99. Voor €7,99 krijg je een 1 kilo heerlijke Segafredo espressobonen.

Ga snel langs de Sligro

Voordelig inslaan? Sparen voor korting op een etentje buiten de deur of snel genieten van het Mosselseizoen? Bij Sligro zit je goed. We hebben slecht een kleine selectie voor je gemaakt. Maar ga snel zelf naar de Sligro. Of check eerst de Sligro folder op onze website en stel snel je boodschappenlijstje samen.