Elke dag Goeiedag!-deals in de Dirk van den Broek folder

Een nieuwe week, een nieuwe folder van Dirk van den Broek. Net zoals voorgaande weken staat de folder weer bol van scherpe prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen. Deze week (10 mei t/m 16 mei) zijn er zelfs dagaanbiedingen. We nemen de deals voor elke dag even door. Zo weet je precies welke dag je bij de Dirk-supermarkt je moet zijn.

Goededag!-deals

Wat zijn Goeiedag! deals precies? Goeidedag-deals zijn artikelen die al in de aanbieding zijn, maar die op specifieke dagen nóg voordeliger zijn. Dat betekent meer voordeel voor jou! Hieronder vind je op welke dag welke artikelen nog meer afgeprijsd zijn.

De dagactie van maandag 11 mei

Heb je luiers nodig, dan moet je maandag 11 mei absoluut bij Dirk zijn! Voor de gehele week geldt dat je voor twee voordeelpakken Pampers slechts €20 betaalt. Dit is op zichzelf al een erg goede aanbieding. Maar op maandag is de prijs nog scherper: dan betaal je slechts €15 voor twee voordeelverpakkingen. Wees er snel bij, want op is op. Let op: massaal inslaan is niet de bedoeling. Daarom mag je niet meer dan 8 pakken Pampers kopen.

Leerdammer kaas in de korting op dinsdag

Kaas, heerlijk op de klassieke Hollandse boterham. Dinsdag betaal je voor twee verpakkingen soorten Leerdammer kaas — Belegen, Light of Original — maar €2,-. Combineren is natuurlijk mogelijk. Red je dinsdag niet? Geen zorgen, de rest van de week is Leerdammer kaas ook in de korting (twee stuks voor €3,-).

Woensdag: Ben & Jerry’s ijs

Ben & Jerry’s ijs, het is menig mens’ guilty pleasure, niet alleen omdat het niet al te gezond is, maar ook omdat het doorgaans erg prijzig is. Bij Dirk van den Broek is er een actie die haast te mooi lijkt om waar te zijn. Daar waar Ben & Jerry’s Moophoria of On the Dough ijs doorgaans €5,37 kost, kost het deze week €1,99 en op woensdag slechts €0,99! Met zulke prijzen voel je je toch een stuk minder schuldig als je een beker Ben & Jerry’s soldaat maakt. Er wordt verwacht dat het populaire ijs als warme (of koude?) broodjes over de toonbank zal gaan, dus wees er snel bij. Ook bij deze actie geldt een maximum van acht artikelen per klant.

Donderdags groenteconserven van Hak in de aanbieding

Lekkere sperziebonen, worteltjes en doperwtjes, appelmoes of rode kool, het is donderdag 14 mei extra goedkoop! Voor vijf potjes Hak groente betaal je niet meer dan €3,-. Op andere dagen van de week heb je wat minder korting, dan kosten vijf potjes €4. De actie geldt voor alle Hak groenteconserven en alle combinaties zijn mogelijk.

Klaar voor het weekend met Taksi en DubbelFrisss frisdranken

Het is vrijdag, bijna weekend, dus dat betekent dat frisdrank moet worden ingeslagen! Daarom is bij Dirk op vrijdag 15 mei zowel Taksi als Dubbelfrisss in de aanbieding. Voor vier verpakkingen frisdrank betaal je slechts €2,50. De rest van de week zijn de frisdranken ook in de korting, dan betaal je voor vier pakken €3,50. Wederom geldt de actie voor alle varianten en is combineren mogelijk.

Verschillende wijnen extra scherp geprijsd op zaterdag

Een lekker wijntje tijdens het avondeten of wanneer je een filmpje kijkt, in het weekend hoort dat er écht bij. Op zaterdag 16 mei is er dan ook extra korting op alle Pampas del Sur wijn. Voor vier flessen van deze heerlijke Argentijnse wijn betaal je op zaterdag slechts €8,- en op andere dagen in de week €10.

Groente en fruit

Buiten de Goeiedag-deals zijn er nog tal van andere aanbiedingen. Bijvoorbeeld op groente en fruit. Dit is geen verrassing, Dirk heeft immers het mantra “Dirk houdt vers voordelig”. Kastanje-champignons (€0,99), Hollandse witlof (€0,69), Courgettes (2 voor €1), aardappelen (€1,99 voor 2 kilo), perziken (€1,99), kiwi’s (€2,99), andijvie (€0,99), snoepgroenten (10% korting op tweede artikel), het is allemaal in de aanbieding.

Voordelig vlees uit eigen slagerij

Vlees is ook afgeprijsd deze week. Neem bijvoorbeeld de biologische rundertartaar: in plaats van €3,30, betaal je nu maar €2,69 voor 200 gram. Of 700 gram heerlijke rib/haaskarbonade, daar betaal je deze week nog geen €4 voor! Hiernaast zijn rundergehaktspiezen (€2,49), kipburgers, krokantschnitzels (2,99), slavinken, Gelderse schijven en schipolata’s in de sale.

Ook grote merken in de korting

Dirk van den Broek staat bekend om zijn scherpe prijzen. Niet alleen de eigen merk artikelen zijn scherp geprijsd, maar ook producten van AAA-merken. Dit is deze week niet anders. Onder andere Verkade chocoladerepen (3 voor €5,-), Lipton thee (2 voor €2,-), Lavazza koffiebonen (van €7,65 naar €4,99), Milka en Oreo koekjes (2 voor €3), Calvé pindakaas (2 voor €4,-), Campina zuivelwaren en andere producten van AAA-merken zijn tot de 16e in de korting. Het zijn eigenlijk te veel aanbiedingen om op te noemen! Kijk daarom voor alle AAA-kortingen in de actuele Dirk folder.