Extra Volume Voordeel In De Nieuwe Aldi Folder Deze Week

De prijzen liggen bij Aldi altijd al lager dan bij de meeste winkels. De komende week kun je genieten van een groot aantal extra volume voordeel producten. De Aldi folder, geldig van 31 augustus t/m 6 september staat dan ook vol met producten waarbij je kunt rekenen op veel voor minder. In de folder vind je maar liefst 26 pagina’s met de weekacties voor de komende week. We hebben weer een kleine selectie voor je gemaakt.

Het mosselseizoen is aangebroken

Voor de mossel liefhebbers is het genieten geblazen deze week. De Zeeuwse mosselen zijn deze week in de aanbieding. Je krijgt maar liefst 2 kilogram voor nog geen €7,- Heerlijk met wat soepgroenten erbij, deze week maar €0,62 voor 250 gram. En natuurlijk wil je er ook nog wat bij eten, wat dacht je van heerlijke verse frites? Deze week maar €0,79 in plaats van €0,95. Om je maaltijd helemaal af te maken is de Pinot Blanc een aanrader. Voor een fles betaal je slechts €3,99.

Een kopje koffie, meer voor minder

Koffieliefhebbers opgelet, deze week krijg je nog meer koffie voor minder. Wat dacht je van espresso koffiebonen? Je betaalt voor 1,2 kilogram slechts €6,99 en je krijgt maar liefst 20% extra. Hetzelfde geldt voor de Markus snelfilterkoffie en de crema koffiebonen.

Toiletrollen in de aanbieding

Deze week krijg je maar liefst 20 rollen 3-laags toiletpapier voor €4,99. Altijd handig om een flinke voorraad toiletpapier in huis te hebben. Want dit is een product dat we elke dag weer gebruiken.

Lekker genieten in de avond

Deze week heeft de Aldi heerlijke Muscadet en Port in de weekactie. Wat dacht je van een heerlijke, loepzuivere Muscadet? Slecht €4,99 per fles. Liever genieten van een Port met wat ijs, tonic en een schijfje citroen? Wit of rosé? Voor een fles betaal je maar €6,99. En mocht je iets erbij willen om te knabbelen, dan is de luxe notenmelange misschien een goed idee. Voor 150 gram macadamia – en pistache melange betaal je €3,49.

Best geteste producten

Ontdek zelf de door de Aldi best geteste producten. Alle producten behoren met recht tot de trots van Aldi. Zo is bijvoorbeeld de Castillo Mayor Gran Reserva goed getest. Dit terwijl je voor een fles maar €3,99 betaalt. Hetzelfde geldt voor de Grüner Veltliner. Een heerlijk witte wijn om bij een maaltijd te nuttigen. Bijvoorbeeld in combinatie met de verse gevulde pasta? Deze is als beste getest in in het Algemeen Dagblad in juli 2020.

Exclusieve planten bij Aldi

Vanaf woensdag 2 september kunnen de groenliefhebbers hun plezier niet op bij Aldi. Voor €6,99 heb je al een prachtige kwekers trots orchidee. Voor hetzelfde bedrag koop je ook een mooie plant in een keramiek bak of een Medinilla plant. Deze bloeit wel 3 tot 5 maanden. Het bijzondere van alle planten bij Aldi is dat ze niet alleen mooi zijn, maar ze zijn ook elk met liefde en duurzaam gekweekt.

Maak je klaar voor de regen

De herfst komt er weer aan. Je kinderen zijn waarschijnlijke weer wat groter dan vorig jaar geworden. Tijd dus voor een nieuwe regenjas voor de kinderen, voor je man of voor jezelf. Voor een kinder- regenjas of peuter-regenjas betaal je slechts €12,99. Een prachtige regenjas voor je man of jezelf in de kleuren geel, blauw, roze, grijs of bruin kost slechts €14,99. Laat de regen maar vallen.

Knallen met dit A-merk

Lipton Ice Tea is de A-merk knaller van deze week. Je krijgt maar liefst 50% korting op elke fles Sparkling Lipton Ice Tea of Green Lipton Ice Tea. Twee flessen halen is één betalen. Tel uit je winst.

Teveel aanbiedingen om op te noemen

In de Aldi folder van deze week staan eigenlijk teveel aanbiedingen en weekacties om allemaal op te noemen. Bekijk snel de 26 pagina tellende folder. Je kunt de complete folder hier zien.